جديدترين سرويس مديريت وبلاگ ايراني

Netlog

Member
سلام
نت لاگ جديد ترين سرويس مديريت محتوا براي سايت ها و وبلاگ ها مي باشد.كه قابليت هاي جالبي دارد تقريبا تمام نياز هاي وب مستر ها را قر آورده مي سازد.
براي اطلاعات بيشتر و دانلود سيستم از اين لينك استفاده نماييد.

kami_mz

Well-Known Member
سلام.آقا شرمنده ولي لينكي كه داده ايد فقط يه صفحه رو باز ميكنه. باقي صفحات وجود ندارند.

Netlog

Member
متاسفا نه يه مشكلي در سايت پيش اومده كه پس از رفع اون ادرس رو مي نويسم.
ضمنا اين سيستم كاملا رايگانه فقط چون بايد ثبت بشه لينك مستقيمشو نمي ذارم.
اين سرويس با زبانasp و ديتا بيسaccessاست.
قابليت هاي ان به شور اجمالي:
مديريت كامل بر مطالب و كامنت ها
ترافيك سايت و شمارشگر بازديدكنندگان با قابليت امارگيري كلي از سايت
بخش مديريت خبر نامه
و بخش مديريت بر فضا(اپلود و حذف فايلها)
و بخش صدور مجوز براي مديران
و....
پس از رفع مشكل سايت به اطلاعتان ميرسانم

تا چند روز ديگه اين سيستم با حال درست ميشه و براي دانلود آماده ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

Pooriya_Online

Active Member
ولي وقتي بازش ميكنم اين ايرور روميده .(درضمن اينم بگم كه برنامه Win RAR رو هم دارم و مشكل اون نيست)

Netlog

Member
پويا جان به شما توصيه ميكنم دوباره برين دانلود كنين چون خودم تستش كردم به راحتي دانلود شد و به راحتي هم باز شد!
يه بار ديگه امتحان كن

Pooriya_Online

Active Member
Netlog گفت:
پويا جان به شما توصيه ميكنم دوباره برين دانلود كنين چون خودم تستش كردم به راحتي دانلود شد و به راحتي هم باز شد!
يه بار ديگه امتحان كن
آقا من دوباره با يه ايميل ديگه دانلودش كردم ولي بازم همون خطا رو داد.حالا چيكار كنم؟

Netlog

Member
سلام
باز هم ميگم اشتباه مي كني!من خودم كه دانلود كردوم و مشكلي نداشت!اينقدر گفتي خرابه كه به دوستام هم گفتم برن دانلود كنن اون ها هم گفتن مشكلي نداره!
ببين براي باز كردن بايد وينرر 3.1 به بالا باشه!
http://www.Netiran.org/Netlog/Fa/Download.asp

Pooriya_Online

Active Member
Netlog گفت:
سلام
باز هم ميگم اشتباه مي كني!من خودم كه دانلود كردوم و مشكلي نداشت!اينقدر گفتي خرابه كه به دوستام هم گفتم برن دانلود كنن اون ها هم گفتن مشكلي نداره!
ببين براي باز كردن بايد وينرر 3.1 به بالا باشه!
http://www.Netiran.org/Netlog/Fa/Download.asp
آقا مرسي درست شد ولي حالا نميدونم چه طوري باهاش كار كنم :wink:

Netlog

Member
فقط كافي فايل فشرده رو باز كني و فايلها و پوشه هاي شاخه نت را بر روي وب آپود كني و سپس به مسير نصب سيستم و شاخه ادمين برويد و در مقابل كلمه عبور admin و براي نام كاربري همadmin تايپ كني بعد از ورود به سيستم به قسمت تنظيمات سيستم برين و نام كاربري و كلمه عبور را تعويض كنيد دقت كنيد كه نام كاربري و كلمه عبور هر دو به حروف كوچك و بزرگ حساس مي باشند.خوب ديگه اين كارهايي كه گفتم رو انجام بدي سيستم اماده براي استفاده مي شه!

جدیدترین ارسال ها

بالا