جديترين اخباره شنبه,14 آذر 1383

  • شروع کننده موضوع Mahmoodi
  • تاریخ شروع
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
پژوهشگر گوگل هم آمد!
گوگل جستجوگر تازه خود را با هدف ارتقای دسترسی به آثار دانشگاهی و علمی راه انداخته است.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، به نقل از جام جم، پژوهشگر گوگل http://www.scholar.google.com امکان جستجوی واژه های کليدی را در رساله های علمی ، گزارش های فنی و وب سايت های دانشگاهی و کتاب ها فراهم می کند.
مواد موجود در رشته های مختلف دانشگاهی از پزشکی و فيزيک گرفته تا اقتصاد و علوم کامپيوتر در حوزه جستجوی اين ابزار رايگان قرار می گيرد.

نتايج جستجو براساس ميزان ارتباط با واژه جستجو شده فهرست می شود اما نکته تازه در آن فهرست کردن يافته ها بر اساس ميزان ارجاع به آن توسط ديگر مولفان است و نه صرفا دفعات بازديد از آن در اينترنت.
درحالی که اکثريت غالب مقالات و گاهنامه های جديد در شبکه جهانی اينترنت فهرست شده است اما دسترسی به بسياری از آنها به کمک جستجوگرهای عادی آسان نيست.
ابزار جديد گوگل با همکاری گسترده ناشران آثار دانشگاهی ، علمی و فنی برای بهبود شيوه فهرست بندی موادی که دسترسی به آنها در گرو محدوديت های خاصی است آماده شده است.
با اين حال لازمه دسترسی کامل به بسياری از اين آثار عضويت در وب سايت ناشر آن است با اين حال خلاصه ای از مقاله بايد قابل دسترسی باشد.
امتياز جستجوگر تازه اين است که ناگهان جستجوگران از توانايی خيلی بيشتری برای يافتن موادی که ممکن است برايشان جالب باشد برخوردار می شوند.

منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
امکانات صوتی جدید در سرویس مسنجر AOL

شرکت AOL در جدیدترین ابتکار خود سرویسهای مسنجر خود موسوم به AOL messenger را به امکانات صوتی جدیدی مجهز کرد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، به نقل از حبرگزاري سلام، استفاده از این خدمات جدید به کاربران امکان میدهد تا با هریک افراد آنلاین موجود در فهرست خود یک کنفرانس صوتی برگزار کنند.

استفاده از این سرویس همچنین به افراد اجازه میدهد تا با دیگر دوستان موجود در فهرست خود تماس تلفنی برقرار کنند.

یکی از مسئولان شرکت AOL در این مورد میگوید: باتوجه به نزدیکی فصل کریسمس و تعطیلات، افزودن این قابلیتهای صوتی به مسنجر AOL ضرورت داشت.

گفتنی است که استفاده از این سرویس تنها برای کاربران سرویس مسنجر AIM5.9 و به بالا ممکن است. اطلاعات بیشتر در این زمینه در آدرس http://www.aim.com موجود است.

منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
آیا IBM از بازار PC خارج میشود؟

آی بی ام اعلام کرد که در حال مذاکره برای فروش بخش تجارت پی سی خود به گروه Lenovo که بزرگترین تولیدکننده پی سی در چین است، میباشد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از http://www.ComeToNet.com و به نقل از اینفوورلد و نیوز، ظاهرا قیمتی که برای این معامله پرداخت میشود اعلام نشده است. گروه سیستمهای شخصی آی بی ام که بخش تجارت پی سی را شامل میشود بیلان رشد فروش سال به سال هر فصل را ارائه کرده است و این آمار نشان میدهد که درآمد نسبت به سه ماهه سال قبل 17 درصد رشد داشته و در بالاترین حد خود برای فروش پی سی های موبایل به 3.3 بیلیون دلار رسیده است.

سخنگوی آی بی ام گفت که سیاست شرکت شایعه پراکنی و احتکار نیست و قصد فروش دارد. این درحالیست که سهام آی بی ام همانروز 1.28 درصد رشد داشت و به 97 دلار رسید!

آی بی ام معتقد است که تجارت کامپیوترهای شخصی (پی سی) دردسرساز است و شرکت میتواند روی کامپیوترهای بزرگ و سرویسهای سراسری تمرکز کند که برای آی بی ام مناسبتر است.

حال باید منتظر بود و دید که آیا IBM واقعا از بازار پی سی خارج میشود؟



منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
مسابقات برنامه‌‏سازي ACM‌‏‏ پايان يافت

ششمين دوره مسابقات برنامه‌‏سازي دانشجويي ACM به پايان رسيد.

به گزارش بخش همايش شبكه فن آوري اطلاعات ايران، به نقل از ايلنا، ششمين دوره مسابقات برنامه‌‏سازي دانشجويي ACM از سري مسابقات برنامه‌‏سازي جهاني ACM به ميزباني دانشگاه صنعتي شريف و با حضور 78 تيم از سراسر دانشگاه‌‏هاي كشور با برتري تيمي از دانشگاه صنعتي شريف پايان يافت.
بنابراين گزارش, در مراسم اختتاميه اين دوره از مسابقات ابتدا دكتر سهرابي, رييس دانشگاه صنعتي شريف, ضمن تشكر از تيم‌‏هاي شركت كننده و تجليل از آنها عنوان كرد كه تيم‌‏هاي اول تا سوم برتر به مسابقات سري جهاني چين اعزام خواهد شد.
دكتر محمد قدسي, سرپرست مسابقات دانشجويي ACM , ضمن ارايه گزارش مختصري از اين دوره از مسابقات اظهار داشت: سطح علمي دانشجويان اين دوره از مسابقات نسبت به سال‌‏هاي قبل بسيار پايين بوده است و اظهار اميدواري كرد كه سطح علمي دانشجويان از سال‌‏هاي گذشته بالاتر برود.
وي, در ادامه مراسم به معرفي تيم‌‏هاي برتر پرداخت كه عبارتند از تيم برتر از دانشگاه صنعتي شريف به نام STUPEHDOUS تيم دوم از دانشگاه صنعتي شريف با عنوان IIUVATAR ،‌‏تيم سوم از دانشگاه اميركبير با عنوان سه كله پوك و تيم چهارم از دانشگاه آزاد مشهد با تام تاورن كه هدايايي از شركت IBM دريافت كردند.
شايان ذكر است, تيم‌‏هاي اخذكننده رتبه‌‏هاي اول و دوم اين دوره از مسابقات تعيين و به بيست و نهمين دوره مسابقات بين‌‏المللي برنامه سازي دانشجويان ACM سال 2005 در شهر شانگهاي چين اعزام خواهند شد.

گفتني است, تيم‌‏هاي ثبت‌‏نام شده كشورهاي خارجي از آذربايجان و گرجستان در اين مسابقات حضور نيافتند.


منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
سيستم بانكي كشور هنوز از سيستم‌‏عامل منسوخ شده DOS استفاده مي‌‏كند

با وجود منسوخ شدن سيستمDOS از سال 1995 در جهان, سيستم بانكي كشور هنوز از اين نرم‌‏افزار استفاده مي‌‏كند.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، به نقل از ايلنا، مهندس ماكان محسني, مديرعامل شركت نرم‌‏افزاري پاما, در اين گفت و گو با بيان اين مطلب گفت: كمبود بودجه و امكانات مالي باعث شده با وجود ظرفيت‌‏هاي فراوان نيروي انساني در كشور با ضعف در زمينه نرم‌‏افزار مواجه شويم.
وي,كمبود اطلاعات و عدم دسترسي آسان به اينترنت را نيز از دلايل ضعف در زمينه توليد نرم‌‏افزار دانست و افزود: هزينه‌‏هاي بالا و عدم دسترسي آسان در زمينه اينترنت يكي از دلايل توليد نرم‌‏افزارهايي فاقد استانداردهاي جهاني در كشور است.
مديرعامل شركت نرم‌‏افزاري پاما,تصريح كرد: در صورتي كه تمام كشورها در زمينه دسترسي به اينترنت از سيستم TABLE و ETSLE استفاده مي‌‏كنند و همچنان در كشور از سيستم منسوخ شده DIAL UP استفاده مي‌‏شود, ديگر هيچ انتظاري براي توسعه فناوري اطلاعات در كشور نبايد داشته باشيم.
وي, در ادامه با اشاره به سيستم‌‏هاي بانكي كشور, گفت: سيستم‌‏هاي WIN89 و DOS سال‌‏هاست كه منسوخ شده و سيستم‌‏هاي WINDOWS2002 و DELPI جايگزين آنها در تمام جهان شده است ؛ ولي سيستم بانكي كشور ما هنوز از اين دو نرم‌‏افراز منسوخ استفاده مي‌‏كند.

مهندس محسني, در پايان خاطرنشان كرد:تا زماني‌‏كه فرهنگ‌‏ استفاده مناسب از نرم‌‏افزارهاي موجود در كشور صورت نگيرد, اين صنعت هرگز در كشور رشد و توسعه نخواهد يافت.


منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
محاسبات شبكه‌‏اي چيست؟

در محاسبات شبكه‌‏اي چندين پردازشگر به طور همزمان و جداگانه محاسبه خاصي را انجام مي‌‏دهند.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، به نقل از ايلنا، امروزه در بسياري از محافل اطلاعاتي و مراكز IT صحبت از محاسبات شبكه‌‏اي يا GRID COMPUTING است ؛ اما اين اصطلاح هنوز براي بسياري از كاربران ناشناخته باقي مانده است.

محاسبات شبكه‌‏اي در ساده‌‏ترين حالت ممكن, به معني فعاليت مشترك پردازنده‌‏هاي چندگانه بر روي ماشين‌‏هاي چندگانه است و هدف آن افزايش توان محاسباتي در زمينه‌‏هايي است كه توان بسيار بالاي CPU را مي‌‏طلبد.
در محاسبات شبكه‌‏اي سرورهاي چندگانه‌‏اي با هم ارتباط دارند كه از سيستم‌‏عامل‌‏ها و نرم‌‏افزارهاي مشابهي استفاده مي‌‏كند.

به كمك محاسبات شبكه‌‏اي, مي‌‏توان كارهاي محاسباتي را به طور همزمان به كمك چندين پردازشگر انجام داد. در مواردي كه نتيجه محاسبات خيلي حساس است و دقت آن سرنوشت‌‏ساز است, ده‌‏ها و گاهي هزاران پردازشگر به طور همزمان يك محاسبه را انجام مي‌‏دهند. بعد از انجام محاسبات نتايج كار همه پردازشگرها با هم مقايسه مي‌‏شود تا ميزان دقت محاسبات تعيين شود.


منبع فناوري اطلاعات ايران
 
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
ساخت پوست مصنوعي با استفاده از پرينترهاي جوهرافشان قديمي

گروهي از داهنشمندان كه در زمينه ساخت و تو ليد بافت هاي بدن انسان تحقيق مي كنند، روش جديدي را براي ساخت بافت هاي بدن انسان با استفاده از پرينترهاي جوهرافشان پيدا كرده اند.

به گزارش بخش خبر شبكه http://www.IRITN.com ، به نقل از PC Word.com، به گفته دانشمندان پرينترهاي جوهرافشان كه 10 سال عمر دارند براي ساخت پوشش هايي از پوست انسان و بافت هاي ديگر بسيار مناسب هستند و ممكن است روزي از آنها براي قربانيان آتش سوزي و حتي ساخت ارگانهاي مصنوعي استفاده كرد.

ولاديمير ميراناوا، رئيس آزمايشگاه مهندسي بافته هاي مشترك در دانشگاه پزشكي كاروليناي جنوبي يكي از دانشمنداني است كه تصميم گرفته است به پرينترهاي جوهرافشان Canon و HP مجهز شود و به جاي جوهر از پروتئين استفاده و به جاي كاغذ از ژل مخصوصي براي توليد بافت هاي بدن انسان استفاده كند.
پرينترهاي قديمي به دليل بالا بودن دهانه هاي افشانگر بزرگتر به سلول هاي شكننده و ترد آسيب كمتري مي رسانند. اين تحول بزرگي در صنعت به شمار مي رود زيرا به جاي پيدا كردن مكاني براي بازيابي مطمئن پرينترهاي قديمي مي توان از آنها استفاده مفيد كرد.


منبع فناوري اطلاعات ايران
 
جالب بيد...
مرسي



فـــــــــــــــــــــــــــرهـــــــــــــــــــــــــــــــاد
 

جدیدترین ارسال ها

بالا