جدول تناوبي عناصر

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
دوستان دانلود كنيد و بگيد چطوره؟
من در اين طرح از يه فايل txt به عنوان Date base استفاده كردم و كل پروژه روي دست اسكريپت LoadText مي چره!!
همچنين يه تصوير خالص(بدون متن) از جدول رو هم پيوست كردم...

پیوست ها

• Periocic Table.rar
    320.3 کیلوبایت · بازدیدها: 74

splinter cell

Well-Known Member
پس اون اسکریپتها رو واسه این میخواستی ؟ آره؟جالبه! البته اینکه باید بین این دو تا صفحه سوئیچ کرد و رفت و برگشت کمی غیر کاربر پسنده!بهتر بود با رفتن ماوس روی هر عنصر اون توضیحاتش نشون داده میشد! و احتیاجی هم به رفتن به صفحه بعد نبود!میتونستی پایین صفحه یک کادر قرار بدی توضیحات رو اونجا لود کنی!البته این نظر منه و ممکنه با هدف شما از کارتون فرق داشته باشه!موفق باشی!

Afsoft

Member
نمونه

سلام
دوستان دانلود كنيد و بگيد چطوره؟
من در اين طرح از يه فايل txt به عنوان Date base استفاده كردم و كل پروژه روي دست اسكريپت LoadText مي چره!!
همچنين يه تصوير خالص(بدون متن) از جدول رو هم پيوست كردم...

با سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی
منم نظر دوستمون رو دارم! بهتره تا اونجایی که میشه توی یک صفحه کار کرد...
درباره جدول تناوبی عناصر خیلی وقت پیش یک کاری نیمه تمام انجام دادم که همچنان حوصله و زمان تمام کردنش رو پیدا نکردم! وب بیس، فلش و سویش مکس

این آدرس

in IE check please

;)

ubuntu

Member
من فعلاً دارم دانلودش مي‌کنم. ولي يه گله از دوستان داشتم. اين مثالي رو که جناب عارف گذاشتند رو وقتي من وارد اين تاپيک شدم 22 نفر دانلود کرده بودند ولي فقط 2 نفر تشکر کرده بود. اين تنها اينجا نبود و تقريباً خيلي جاها اين اتفاق مي‌افته. همون طور که چند تا از دوستامو گفتند ياد بگيريم بيشتر
post_thanks.gif
کنيم!:wink:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام بر محسن عزيز...
محسن جان درسته...اون اسكريپت ها رو براي همين كار مي خواستم...
با نظرت موافقم كه اگه اطلاعات در همون صفحه به نمايش در مي اومد جالب تر بود...
با تشكر از نظرت...

Afsoft عزيز...
من جدول شما رو قبل از اين كه اين مثال رو بذارم ديده بودم....اول سرچ كردم كه ببينم آيا قبلاً چنين چيزي با بيلدر ساخته شده يا نه كه ديدم كسي اونو نساخته بنابراين تصميمم قطعي شد و اين جدول رو ساختم...يكي از نتايج سرچي كه داخل انجمن كرده بودم اين برنامه flash شما بود كه خيلي جالب شده بود اما مثل اينكه زياد روي گرافيكش كار نكرده بودي....اگه تكميلش كني چيز جالبي ميشه...

سلام ويژه بر هم استاني(ubuntu) عزيز...
حق با شماست...ديل كارنگي يه سخن جالبي داره كه مي گه:
نهايت خوشحال شدن يه انسان زماني هست كه ديگران ازش تشكر كنن...
البته شايد سخن بالا كمي كم و كسري داشته باشه ولي پيام اصليش همين بود...

با تشكر از همه ي دوستان

silvercover

کاربر متخصص
این هم یک فایل ساخته شده در برنامه RealDraw مربوط به ساختار جدول تناوبی که هشت سال از عمرش میگذره! توی انبار پیداش کردم. شاید به درد کسی بخوره:

gn5o4gim3zx6f1bxa8yq.jpg

پیوست ها

• PET.zip
    105.1 کیلوبایت · بازدیدها: 34

ubuntu

Member
Encarta

نمي‌دونم چند نفرتون جدول تناوبي دايرة‌المعارف معروف microsoft يعني Encarta يا Student رو ديدين. ولي اين کامل‌ترين جدولي بود که من تا بحال ديدم با flash ساخته شده و زياد ربطي به mmb نداره. ولي گفتم شايد به درد بخوره.

پیوست ها

• Periodic Table.zip
    598.6 کیلوبایت · بازدیدها: 59

جدیدترین ارسال ها

بالا