جدا کردن سر

rpf

Member
با سلام...

1. من چگونه می توانم در فتوشاپ CS3 سر را از بدن آدم ها جدا کنم و آن سر را بر روی تن یکی دیگه بندازم؟؟؟:paint:

2. چگونه سبیل و عینک بزارم؟؟؟:mad:

3. چگونه از رژلب و سایه استفاده کنم برای عکس خانم ها ؟؟؟:cool:

Erfan

Active Member
دوست من در بخش اول از سوال شما میشه گفت میشود از ابزار Extract استفاده کنید که دقیق براتون این کار رو میکنه. که برای دسترسی به این ابزار از منوی فیلتر استفاده کنید.

در بخش دوم و سوم که مخصوص رتوش میشود راه های مختلفی هست. مثلاً شما میتوانید خودتون سیبیل عینک طراحی کنید و بگذارید یا از عکس های آماده استفاده کنید.

در بخش رژ لب و سایه هم میتونید از ابزار براش استفاده کنید البته با مقدار و دقتی که لازمه کار هست.

999.gif

عرفان

• Like
Reactions: rpf

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
در مورد مونتاژ کردن سر یا سیبیل

به نظر من اگه از عناصر واقعی استفاده بشه به مراتب بهتر از گذاشتن وقت برای طبیعی کردن کاره
در مورد ارایش بانوان این اموزش رو ببنید خالی از لطف نیست
47ajqsj.jpg

پیوست ها

• P30world - Graphic part 1.rar
    320.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9

Erfan

Active Member
دوست عزیز من زیاد حرفه ای نیستم و فقط تجربیات شخصی خودم را در اختیار شما میذارم;

در موردابزار Extract میتونم بگم یه ابزار از فتوشاپ هست که خیلی خوب میتونه یک عضو رو از یک مجموعه جدا کنه, حالا میخواد به عنوان مثال سر انسان با موهای اون باشه یا دست یا پا !!
درسته که پلاگین های مختلفی وجود داره که میتونه این کار رو بکنه ولی این قابلیت Extract خود فتوشاپ هم اگر تا حدودی شما در اون مهارت داشته باشید بد نیست.

کار سختی نیست. شما کافیه عکسی که میخواهید عضوی از اون رو جدا کنی رو در محیط فتوشاپ باز کنید و به این آدرس بروید : Filter > Extract... یا با کلیدهای میانبر : Alt + Ctrl + X ابزار موجود را باز کنید مانند تصویر زیر من :

بعدش در اون بالای پنجره ای که باز شده سمت چپ عکس یک قلم مو رو میبینی که من با فلش قرمز برات مشخص کردم. روی اون قلم مو کلیک میکنی :

و دور یا قسمتی از تصویری که نیاز داری رو سبز میکنی. یادت باشه وقتی داری این کار رو میکنی دقت کنی که درست رنگ سبز قلم مو وسط لبه های تصویرت باشه که نه از اون ور زیاد جدا کنه و نه از این ور ...

بعد از اینکه این کار رو کردی و یک سطل رنگ زیر همون قلم مو هست که وسط اون تصویری رو که دورش رو با رنگ سبز انتخاب کرده بودی رو رنگی میکنی. (یک بار با سطل رنگ وسط محیط سبز کلیک کن)

بعدش کلیک OK رو بزن و خواهی دید که تصویر رو خیلی زیبا و قشنگ جدا کردی. این نکته رو دقت کن که هر چقدر وقت و حوصله برای انتخاب کردن رنگ سبز دور طرحت داشته باشی طرحت به زیبایی دورش خالی و جدا میشه. (من یه خورده حول حولکی این کار رو کردم دیگه شما مثل من این کار رو انجام نده و وقت بذار روی کارهات :lol:)

حالا با این تکنیک خیلی خیلی شده میتونی هر عضوی از هر تصویری رو جدا کنی.:rose:

امیدوارم مفید واقع شده باشه !!!

999.gif

عرفان

جدیدترین ارسال ها

بالا