جدا كردن هك از كرك

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sir_iranian

New Member
سلام
آقا اين انجمن هك رو از كرك جدا كنين چون اينا اون قدرا هم به همديگه ربط ندارن چون من كل اون رو كه نگاه ميكنم 5 ، 6 تا مبحث در مورد هك ميبينم بقيش همش در مورد كرك هست ! تازه از اينا هم كه بگذريم يه موضوع ديگه هست >‌ تا صحبت از هك ميشه يكي از ادمينا يا مدريتورا مياد وسط ميگه تمومش كنيد يا اينكه تاپيك رو لاك ميكنه ! اگه انجمن گذاشتين كه مردم بحث كنن پس ديگه كاري بهشون نداشته باشين !!! اگه هم هي ميخواين بياين كار بقيه رو خراب كنين اصلا انجمن هك رو تعطيلش كنين و همون كرك خالي رو ادامه بديم
آي ام مخلص آل :wink:

Babak Sateli

Active Member
دوست عزيز

ميشه شما لطف كنيد انجمن HACK را به من نشان دهيد تا من آن را تصحيح كنم ؟
ضمناْ اگر شما به دنبال مسايل HACK هستيد وب سايتهاي بسياري در اين زمينه وجود
دارند كه مي توانيد از آنها استفاده كنيد و شما سايت مناسبي را براي اين كار
انتخاب نكرده ايد.اگر هم موضوعي در سايت ، در رابطه با Hack است مربوط به زمان گذشته
بوده كه به مرور تمامي آنها پاك خواهند شد.

ضمناْ حذف انجمن مخصوص به Hack و مربوطه به آن ، توسط راي گيري از كاربران انجام شده
و اكنون جزو قوانين وب سايت است.

شما هم اگر به اين موارد علاقه داريد سايتهاي بيشماري هستند به زبان فارسي كه
مي توانيد از آنها استفاده نماييد. موضوع اصلي اين سايت در رابطه با (گرافيك) است.

با تشكر از توجه شما

se7en

Member
سلام
البته آقا بابك اين دوستمون كلا بد نميگه ! منظورشو بد رسونده !
شما اگر قسمت امنيت و مقابله با نفوذ رو از كرك جدا كنيد بد نيست !
در ضمن ميخوايد تعهد كتبي بديم كه روشهاي آزار و اذيت ديگرانو نميگيم ؟! :wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

اول از پيشنهاد و توجهتون ممنونم..

همونطوري كه آقا بابك گفت شما اسم انجمن هك رو به ما نشون بدين ما بلافاصله حدف خواهيم كرد (نه اينكه تغير نام بديم كلا حذفش خواهيم كرد چون با مخالف اهداف سايت است)

ضمنا بهتره در اين موارد به هيچ وجه صحبت نكنيد (منظورم هك و ... هستش) چون طبق قوانين عمل خوهد شد و بي برو برگرد هم اجرا ميشه..

همنطوري كه آقا بابك گفتن خوشبختانه در اين زمينه (هك) هم سايتهاي زيادي وجود داره كه ميتونه نياز هاي شما رو بر طرف كنه لطفا هر بحث و يا كمكي در اين زمينه نياز داريد به آن سايتها مراجعه كنيد چون آنها بصورت تخصصي به اين موضوع ميپردازند.

ولي اهداف اين سايت كاملا مشخصه و هيچ ارتباطي با هك و مشتقات اون نداره..

براي اطلاعات بيشتر جدا توصيه ميكنم اين صفحه روببينيد كه بعدا باعث ناراحتي شما نشويم:

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=25665

ضمنا در پايان عرض كنم مديران سايت اختيار كامل در مورد هر نامه رو دارند و ميتونن تذكر بدن.. (اين نكته هم جزو تعهدات سايت بوده كه زمان عضويت به شما نمايش داده شده)

مجيد

Sir_iranian

New Member
Majid گفت:
سلام

اول از پيشنهاد و توجهتون ممنونم..

همونطوري كه آقا بابك گفت شما اسم انجمن هك رو به ما نشون بدين ما بلافاصله حدف خواهيم كرد (نه اينكه تغير نام بديم كلا حذفش خواهيم كرد چون با مخالف اهداف سايت است)

ضمنا بهتره در اين موارد به هيچ وجه صحبت نكنيد (منظورم هك و ... هستش) چون طبق قوانين عمل خوهد شد و بي برو برگرد هم اجرا ميشه..

همنطوري كه آقا بابك گفتن خوشبختانه در اين زمينه (هك) هم سايتهاي زيادي وجود داره كه ميتونه نياز هاي شما رو بر طرف كنه لطفا هر بحث و يا كمكي در اين زمينه نياز داريد به آن سايتها مراجعه كنيد چون آنها بصورت تخصصي به اين موضوع ميپردازند.

ولي اهداف اين سايت كاملا مشخصه و هيچ ارتباطي با هك و مشتقات اون نداره..

براي اطلاعات بيشتر جدا توصيه ميكنم اين صفحه روببينيد كه بعدا باعث ناراحتي شما نشويم:

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=25665

ضمنا در پايان عرض كنم مديران سايت اختيار كامل در مورد هر نامه رو دارند و ميتونن تذكر بدن.. (اين نكته هم جزو تعهدات سايت بوده كه زمان عضويت به شما نمايش داده شده)

مجيد
سايت خودتونه - ميل خودتونه
من واسه كيفيت سايت گفتم !
در ضمن اگه ميشه مفهوم امنيت رو يكمي بيشتر توضيح بدين !
حالا از اينا كه بگذريم امنيت چه ربطي به كرك داره ؟
در ضمن كرك هم از يه طرف هم نقض كپي رايته هم اينكه به برنامه نويسا ظلم ميشه ! پس فكر نكنين كه خيلي تو چارچوب قانون دارين قدم برميدارين !

Babak Sateli

Active Member
Sir_iranian گفت:
سايت خودتونه - ميل خودتونه
من واسه كيفيت سايت گفتم !
در ضمن اگه ميشه مفهوم امنيت رو يكمي بيشتر توضيح بدين !
حالا از اينا كه بگذريم امنيت چه ربطي به كرك داره ؟
در ضمن كرك هم از يه طرف هم نقض كپي رايته هم اينكه به برنامه نويسا ظلم ميشه ! پس فكر نكنين كه خيلي تو چارچوب قانون دارين قدم برميدارين !

شما كه ادعاي حفظ قانون كپي رايت را داريد بفرماييد كه چند تا از Software هايي كه شما
استفاده مي كنيد اصل هستند و شما سريال آنها را داريد ! چون ايجا ميشود آزمايش كرد كه
نرم افزار متعلق به چه شخصي است !
ضمناْ بحث اصلي اين سايت گرافيك است و بس !
آن قسمت هم به لحاظ كمك به دوستان در ايران ، آن هم به خاطر اينكه نرم افزار اصل در ايران
يافت نمي شود و اگر هم پيدا شود قسمت هاي بسيار زيادي دارد و اين كاربران لزوماْ بايد
براي دسترسي به نرم افزار ها از نسخه هاي Crack شده استفاده كنند.
تمامي CD هايي كه در ايران شما به قيمت هاي بسيار كم خريداري مي كنيد ، مثل 2000
تومان همگي نسخه هاي غيرقانوني از آن نرم افزار مي باشند !

هدف ما كمك است به ديگران ! آن هم بدون هيچ چشم داشتي !
آن قسمت هم هدفش كمك رساني به دوستان است نه چيز ديگر ...
اگر قرار باشد آن انجمن تبديل به مكاني جهت رد و بدل اطلاعات نامناسب باشد من خودم
شخصاْ آن را حذف خواهم كرد.
ضمناْ اگر ما بخواهيم در چارچوب قانون عمل كنيم ، مي بايست اول مجلس ايران يك قانون
كپي رايت يا هر قانون ديگر مربوط به نرم افزار تعيين كند تا ما بتوانيم در راستاي آن عمل كنيم.
ضمناْ من جواب شما را يك بار داده ام. ما انجمني با نام Hack ندرايم و نخواهيم هم داشت.

در انتها يادآوري مي كنم اگر شما به هر دليلي از اين انجمن ها و قوانين سايت ما خوشتان
نمي آيد ، ما هيچ لزومي نكرده ايم كه شما در آن بمانيد و مي توانيد به دنبال سايتها و
موضوعات دلخواه خود در اينترنت بگرديد كه مي دانم بيشمار هستند

با تشكر

se7en

Member
در انتها يادآوري مي كنم اگر شما به هر دليلي از اين انجمن ها و قوانين سايت ما خوشتان
نمي آيد ، ما هيچ لزومي نكرده ايم كه شما در آن بمانيد و مي توانيد به دنبال سايتها و
موضوعات دلخواه خود در اينترنت بگرديد كه مي دانم بيشمار هستند

آقاي ساطلي اين دوستمون حرفش درست باشه يا غلط باشه اين جور جواب دادن درست نيست ! تمام حرفتون منطقيه ! فقط اين قسمت مشكل داره !
اين سايت شخصي نيست ! درسته كه مديران و صاحبانش ميتونن توش اعمال نظر و عقيده كنن ! ولي نه اينكه هر نظر مخالفي شنيديد اقدام به تهديد كنيد يا اينجوري اعضا رو از سايتتون برونيد !
سعي نكنيد حرفهاي منطقيتونو با سخنان نيش دار به كام بقيه تلخ كنيد !

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

سون جان من هم حرف بابك رو قبول دارم .. البته بابك كسي رو نه تهديد كرده و نه اينكه خواسته كسي رو از سايت برنجونه.. اين حرفي كه بابك زد جزو قانون ما هستش..
قوانين سايت اينه كه هر كسي كه در اين موراد صحبت كنه دسترسيش به سايت قطع ميشه و خب دوستان هم دوست دارند كه در اين زمينه بحث و گفتگو كنن .. خب ما هم قبلا تذكر داديم كه در صورتي كه در اين زمينه ها بحث بشه مجبور هستيم دسترسي اون يوزر رو به انجمنها قطع كنيم..

Sir_iranian عزيز ما در نام انجمنها نوشتيم امنيت و مقابله با نفوذ ، كرك ! و نگفتيم كه اينها هم معني هستند يا نيستند! اين انجمن يك انجمن عمومي در اين زمينه هستش ما نخواستيم كه چندين انجمن را براي اين كار اختصاص بديم و همه رو در يك انجمن و اونهم فقط به درخواست كاربران قرار داديم.. Sir_iranian جان اگر شما نامه هاي قبلي انجمن عمومي رو ببينيد خواهيد ديد كه ما در اين مورد قبلا به بحث و گفتگو پرداختيم و راي گيري كرديم.. پس اين نطر شخصي ما نيستش بلكه نظري هستش كه تمام كاربراني كه از سايت استفاده ميكنند دادند..

موفق باشيد

مجيد

Babak Sateli

Active Member
دوستان عزيز

من و دوستان ديگر اينجا بدون هيچ چشم داشتي زحمت مي كشيم و اطلاعات مختلفي را
در اختيار همگان قرار مي دهم تا دوستان را خوشحال كنيم. من و مجيد هميشه سعي كرديم
تا بهترين حالت سرويس دهي را براي كاربران فراهم كنيم.
يك ماه زحمت كشيديم تا سيستم هاي جديد را به انجمن ها اضافه كنيم. گرافيك تمامي
قسمتهاي سايت را تغيير داديم كه شما لذت ببريد ! البته هنوز شما فقط انجمن هاي سايت
را ملاحظه فرموديد كه به زودي شاهد كل سايت نيز خواهيد بود.
اين ها همگي به خاطر شما است. به خاطر شما كه بياييد در اينجا ساعات خوشي داشته باشيد
و از اطلاعات همگان استفاده ببريد.

من و آقاي علوي زاده به صورت جدي دتسرسي هر كسي كه قرار باشد تا اين جمع صميمي ما
را از ميان ببرد قطع خواهيم كرد. نه بدان معني كه از كسي بدمان مي آيد يا مي خواهيم زور
اعمال كنيم. اين كار تنها به خاطر كاربران ديگر است كه به جاي اينكه بيايند و مسايل مربوط به
گرافيك را بخوانند ، مي آيند و ارسالهاي نامناسب مانند اين ارسال را مي خوانند كه در حقيقت
از بين بردن وقت گرانبهاي آنها است !

پس لطفاْ قبل از اينكه ارسالي كنيد به آن ارسال فكر كنيد ! دوستمان فرمودند كه انجمن Hack را
جدا كنيد ! ايشان اگر توجه كافي داشتند مي ديدند كه اصلاْ همچين انجمني وجود ندارد !
با اينكه من اين موضوع را يادآوري كردم ايشان دوباره يك قسمت ديگر را مورد بهانه قرار دادند !
من مشكلي با پيشنهاد و يا انتقاد ندارم ! اما اگر كسي بخواهد به بهانه هاي مختلف ارسالهاي
نامناسب كند و جو سايت را تغيير دهد ، به سرعت جلوگيري خواهم كرد.

با تشكر

Sir_iranian

New Member
babak_sateli گفت:
دوستان عزيز

من و دوستان ديگر اينجا بدون هيچ چشم داشتي زحمت مي كشيم و اطلاعات مختلفي را
در اختيار همگان قرار مي دهم تا دوستان را خوشحال كنيم. من و مجيد هميشه سعي كرديم
تا بهترين حالت سرويس دهي را براي كاربران فراهم كنيم.
يك ماه زحمت كشيديم تا سيستم هاي جديد را به انجمن ها اضافه كنيم. گرافيك تمامي
قسمتهاي سايت را تغيير داديم كه شما لذت ببريد ! البته هنوز شما فقط انجمن هاي سايت
را ملاحظه فرموديد كه به زودي شاهد كل سايت نيز خواهيد بود.
اين ها همگي به خاطر شما است. به خاطر شما كه بياييد در اينجا ساعات خوشي داشته باشيد
و از اطلاعات همگان استفاده ببريد.

من و آقاي علوي زاده به صورت جدي دتسرسي هر كسي كه قرار باشد تا اين جمع صميمي ما
را از ميان ببرد قطع خواهيم كرد. نه بدان معني كه از كسي بدمان مي آيد يا مي خواهيم زور
اعمال كنيم. اين كار تنها به خاطر كاربران ديگر است كه به جاي اينكه بيايند و مسايل مربوط به
گرافيك را بخوانند ، مي آيند و ارسالهاي نامناسب مانند اين ارسال را مي خوانند كه در حقيقت
از بين بردن وقت گرانبهاي آنها است !

پس لطفاْ قبل از اينكه ارسالي كنيد به آن ارسال فكر كنيد ! دوستمان فرمودند كه انجمن Hack را
جدا كنيد ! ايشان اگر توجه كافي داشتند مي ديدند كه اصلاْ همچين انجمني وجود ندارد !
با اينكه من اين موضوع را يادآوري كردم ايشان دوباره يك قسمت ديگر را مورد بهانه قرار دادند !
من مشكلي با پيشنهاد و يا انتقاد ندارم ! اما اگر كسي بخواهد به بهانه هاي مختلف ارسالهاي
نامناسب كند و جو سايت را تغيير دهد ، به سرعت جلوگيري خواهم كرد.

با تشكر

آقاي ساطلي من اينطوري از حرفاي شما برداشت كردم :
1-من از شما چشم داشتي دارم
2- من دارم جمع صميمي شما رو خراب ميكنم و ارسالهاي نامناسب ميكنم !!! (البته نظر لطفتونه) lol و باعث هدر دادن وقت مردم ميشم ! هيچ ايرادي نداره اينم من كه مجبور نكردم بقيه رو كه بيان پستاي منو بخونن :lol:
-------------------------------------------------------------
يه موقع فكر نكنين كه من ميخوام با اين كارا معروف بشم يا ... چون منو اكثر ادميناي سايتاي هك ايراني ميشناسن ،‌من چند جا خودم ادمين هستم (‌يكيش همين y4hoo كه شما ازش خاطره دارين) lol ، دليل اومدنم به اين سايت اين بود كه ديدم كسي نيست به بعضي سوالاي هك ( ‌يا به قول شما امنيت ) جواب بده ! تو پرانتز عرض شود كه ديگه اينو همه ي عالم و آدم ميدونن كه هر جا يه مبحثي عنوانش امنيت بدونين منظورش همون هك هست ( ميدونم كه الان آقا بابك مياد اينو تكذيب ميكنه ) ! مثل همين سايتاي هك كه با عنوان گروه امنيتي كار ميكنن !!! ( براتون مثال اوردم كه فكر نكنين دارم رو هوا حرف ميزنم )
-------------------------------------------------------------
در ضمن اينطوري حرف زدن اصلا خوب نيست ! آدم بايد منطقي باشه ! نه اينكه با تهديد بخواد حرف خودشو به كرسي بنشونه ! گهي پشت به زين و گهي زين به پشت

nsboss

Member
مثل اينكه از حرفهاي دوستان برداشتهاي اشتباهي داره صورت ميپذيره كه اين ميتونه جو دوستانه سايت رو به هم بريزه ... بنده نميگم كدوم يكي درست گفتن و كدوم يكي اشتباه ولي به نظر بنده در نگاه كلي، كليه دوستان ( به جز آقا مجيد ) متاسفانه با لحني بسيار تند و زننده مطالب خودشون رو ارسال كردند كه اين امر ممكنه باعث آزردگي خاطر عزيزان شده باشه.
موفق باشيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
Sir_iranian جان ممنون از اينكه در اين بحث شركت كردينو اين موضوع رو مطرج كردين..
حالا براي اينكه اين بحث رو پايان بدم يك موضوعي رو عرض كنم..
شما لطف كردين و پيشنهاد و نظر در مورد سايت دادين كه از اين بابت ازتون ممنونيم.. اما متاسفانه پيشنهاد شما قابل اجرا نيست و نميتونيم يك انجمن جداگانه براي اينكار ايجاد كنيم و يا اينكه موضوع و اهداف اون انجمن و سايت رو تغيير بديم...

در هر صورت از اينكه پيشنهاد دادين و در مورد پيشنهاد خودتون بحث كردين خيلي متشكرم..

ضمنا Sir_iranian جان شما هم مانند همه كاربراي ديگه دوست عزيز ما هستي و ما هيچ خصومتي با شما نداريم كه بخوايم بهتون گير بديم يا اينكه ازتون چشم داشت داشته باشيم و .. :wink:

ان شالله كه بازم شاهد فعاليت هاي خوب شما در سايت باشيم

مخلصيم

مجيد

se7en

Member
Majid گفت:
Sir_iranian جان ممنون از اينكه در اين بحث شركت كردينو اين موضوع رو مطرج كردين..
حالا براي اينكه اين بحث رو پايان بدم يك موضوعي رو عرض كنم..
شما لطف كردين و پيشنهاد و نظر در مورد سايت دادين كه از اين بابت ازتون ممنونيم.. اما متاسفانه پيشنهاد شما قابل اجرا نيست و نميتونيم يك انجمن جداگانه براي اينكار ايجاد كنيم و يا اينكه موضوع و اهداف اون انجمن و سايت رو تغيير بديم...

در هر صورت از اينكه پيشنهاد دادين و در مورد پيشنهاد خودتون بحث كردين خيلي متشكرم..

ضمنا Sir_iranian جان شما هم مانند همه كاربراي ديگه دوست عزيز ما هستي و ما هيچ خصومتي با شما نداريم كه بخوايم بهتون گير بديم يا اينكه ازتون چشم داشت داشته باشيم و .. :wink:

ان شالله كه بازم شاهد فعاليت هاي خوب شما در سايت باشيم

مخلصيم

مجيد
سلام
مجيد جان ممنون از توجهي كه داري !
ببينيد من كلا مخالف يا موافق با جدا كردن اينا نيستم ! نظرمم راحت دادم !
ولي آيا بابك هم نميتونست تو اون پستش مثل شما ، متين و آروم بياد بگه نميشه و امكان پذير نيست !؟‌ نميتونست !
مشكل سر نحوه برخورده !
من از شما به خاطر اين برخوردتون ممنونم !
ابن پست شما دقيقا مفهومه همون پستهاي قبلي بابك رو داره ! ولي به دل آدم ميشينه و هر كي باشه قبول مينكه !
درسته كه تويه قوانين سايت ذكر كردين ! ولي يادآوري مكرر اينكه دسترسي ميبندين يا ... يك جو بدي ايجاد ميكنه ! بهتره اگر مشكلي هم پيش مياد بي سر و صدا حل بشه !
بازم از شما و تمامي دوستاني كه اينجا زحمت ميكشن تشكر ميكنم !

هفت !

nsboss

Member
با سلام
بنده هم كاملا با گفته se7en موافقم چون كليه اين مشكلات فقط و فقط به دليل لحن تندي كه آقا بابك عزيز استفاده كردند پيش اومده و اگر خود بنده هم به جاي Sir_Iranin عزيز بودم شايد چنين برداشتي ميكردم. اما اگر آقا بابك جملاتي كه هيچكس تاب شنيدنش را هم ندارد را با لحن آقا مجيد ذكر ميكردند، به راحتي قابل تحمل و حتي پذيرش و قدرداني خواهد بود. در آخر هم بنده به نوبه خود از حس وظيفه شناسي آقا بابك عزيز و اينكه بدون هيچ قصد و غرضي به كمك همگي در سايت ميپردازند تشكر ميكنم.:)
موفق باشيد

MrMohi

Active Member
آقا من دیگه از این حرفها خسته شدم .آخه پسرهای خوب هک چیه ؟هکر کیه؟
بابا مگه هکر شدن الکیه که تو این دوره زمونه هر ننه قمری رو که میبینی میگه من هکرم!!!ا
یارو میره یه سی دی از این نرم افزار های بوت یاهو میخره بعد میگه من هکرم!!!ا
نهایتش میره کار با چند تا تروجان و ویروس رو از تو پرشین بلاگ پیدا میکنه بعد میره و چند تا از این سایتهای در پیتی ایرانی رو اکسپلویت میکنه فکر میکنه که دیگه آخرشه!!!!!!!!!ا
با با دایی من تو سوئد دکترای سیستم و امنیت شبکه هست.امسال تابستون که اومده بود ایران کتابهای دانشگاهیش رو نشونم داد
یکهو حالم بد شد.پر از انتگرال و ریاضی و از اینجور چیزها .حالا اینجا هر کسی میاد و ادعا میکنه هکره!!!! ا
بابا این بچه بازیها رو بگذارید کنار .اگر واقعا کسی هکر تشریف داره بره مثل اون جناب هکری که سیستم بانک مرکزی ایران رو هک کرده بود و 200 ملیون تومن پول بی زبون رو کف رفته بود .یک کاری تو این مایه ها انجام بده
وگرنه هک کردن چند تا آی دی و میل باکس و هک کردن سایتهای بی دفاع ایرانی که هنر نیست
اگر هکر شدن با خریدن چند تا سی دی هک امکانپذیر بود که پس تمام هکرهای خفن دنیا باید ایرانی باشند
میبخشید که اینقدر رک گفتم
منظور من با هیچ شخصی در این سایت نبود
فقط میخواستم بگم که بهتر نیست که بجای صحبت های بیهوده در مورد هک (اون هم از نوع ایرانی و بچه بازیش)بیایم در مورد استفاده های مفید کامپیوتر و چیزهایی که در آینده به دردمون میخوره حرف بزنیم
امیدوارم که حرفهام باعث ناراحتی کسی نشده باشه چون همونطوری که گفتم منظورم با اعضای این سایت نبود و بطور کلی گفتم
با تشکر

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا اين بحث داره بيخودي كش پيدا ميكنه...
دوستمون پيشنهاد دادن كه ما هم در مورد پيشنهادشون بحث كرديم و به نتيجه رسيديم..

با اجازه دوستان اين پيغام رو من قفل ميكنم..

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا