جدا كردن متغييرها

mosi20

Active Member
سلام
يه مشكل بزرگ پيدا كردم 4 روزه دارم روش فكر ميكنم اما نميدونم بايد چيكارش كنم
يه فايل دارم كه متغيير ها به صورت |نام متغيير| از هم جدا هستند و هر 5متغيير را در آخر با ||| از هم جدا ميكنه . اين متغيير ها از يه فرم پر ميشند يعني هر 5 متغيير در يك فرم هستند و بعد از ارسال فرم در اين فايل ذخيره ميشوند.

کد:
1119981169|127.0.0.1|محسن داوري|[email protected]|من خوبم|||
1119958625|127.0.0.1|محسن داوري|gavbandy20002yahoo.com|سلام
11|||

حالا من ميخوام اين متغييرها را در موقع اجراي يه فايل ديگه از هم جدا بشوند و در يك فرم كه من تنظيم كردم تكرار بشند .
يعني متغيير هاي هر فرم در يه جا جمع بشند و متغيير فرم بعدي به زير اون متغيير هاي قبلي به صورت زير
متغيير 1 از فرم 1 و متغيير 2 از فرم 1 و متغيير 3 از فرم 1 و متغيير 4 از فرم 1 و متغيير 5از فرم 1
متغيير 1 از فرم 2 و متغيير 2 از فرم 2 و متغيير 3 از فرم 2 و متغيير 4 از فرم 2 و متغيير 5از فرم 2
و ....
حالا كسي ميتونه به من كمك كنه؟

amir_s

Active Member
بايد اون ها رو به صورت String بخوني و بعد به صورت آرايه در بياري ...
$str = explode("|||" , $str);
كد بالا رو كپي كن تو نوت پد بعد بخون ...

mosi20

Active Member
یه مثال کوچیک میشه بزنی؟
آخه من هر چی این کار را میکنم فقط متغییرهای آخرین فرم را میاره

golden

Member
همون کدی که oxygenws نوشته را باید برای هر خط جدا اجرا کنی.
مثلا یه آرایه از فایلت بساز که هر خط را توی یکی از عناصرش ریختی بعد بیا و کد بالا را اجرا کن به این ترتیب با اجرای مکرر این کد شما یه آرای دو بعدی خواهی داشت که هر عنصرش مربوط به آرایه های یه فرمه.

amir_s

Active Member
بهتره اول قسمت هاي ||| رو از هم جدا كني ... اونوقت يه آرايه داري كه هر عضوش داراي يه سري از اطلاعات كه مربوط به يك كاربره ... بعد موقع قرار دادن اون بياي و هر عضو آرايه رو توسط برداشتن كاراكتر | تبلديل به آرايه كني ...

oxygenws

Active Member
اگر موسی با این سوالای اخیری که می پرسه، به جاش بره کار کردن با راهنمای php بگیره، دیگه عمرا تو این بخش نمی بینیدش. ولی کو گوش شنوا؟؟؟!!!!

mosi20

Active Member
ممنون از شما دوستان عزیز اما من هر کاری که شما گفتید را انجام دادم اما نشد .
بالاخره تونستم متغییرها را از هم جدا کنم اما به کد شما یه چیزی اضافه کردم و برای همین کار داد اما حالا میخوام به جای برخی علائم یه سری کد html جای گزین کنم یا به جای برخی کلمات و اصطلاحات علامت خاصی جایگزین کنم اما هر کاری میکنم نمیدونم چرا گیر داده من از کد زیر استفاده میکنم
کد:
$title = stripslashes( preg_replace(array("'\|'", "'\"'", "'\''"), array("I", """, "'"), $item_db[2]) );
میشه اشکال این یکی را هم بگید؟
یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا