Fa جایی هست برای ثبت نرم افزارهامون

h4227015

Member
اگه جایی هست برای ثبت نرم افزارهایی که با ام ام بی ساختیم بگید بعد اینکه چطوری

Little-Demon

Well-Known Member
سلام :
منظورتون تو ایرانه ؟
والا تا اونجا که ما اطلاع داریم واسه ثبت شما یه خان هایی باید بگذرونی تو ایران و جواز بگیری . که بعدشم انگار نگرفتی .
دقیقا هدف شما چیه واسه ثبت کردن ؟

mbsa

Active Member
سلام دوستان
منم خیلی وقته دنبال این بودم که نرم افزارم را یه جایی ثبت کنم ...
چون بعضی از جشنواره ها هستند که بعد از دریافت برنامه ممکن است قسمتی از برنامه را بدون اطلاع دادن به صاحب اثر برای ساخت برنامه های خودشون استفاده می کنند .
کلاً میشه با ثبت جلوی چنین کارهایی را گرفت یا تو ایران فرق زیادی نمیکنه ؟
ممنون

Little-Demon

Well-Known Member
ببینید شدنش میشه
چیزایی که من شنیدم یه جور دیگه بوده . شمانرم افزارو ثبت میکنی و قانونی میشه .
برابر قانون هم کپی و تغییرش غیر مجاز میشه . اما پیگیری این جور جرائم معمولا تو ایران اونم برای من و شمائی که تازه میایم ثبت میکنیم نرم افزارمونو نه که نشدنی باشه ، شدنی هست ولی یکم مراحل کار طولانی میشه .
ولی نظر من این هست که ببینیم هزینه ثبت چجوره اگه هزینه زیاد بالا نباشه باز هم نرم افزار ثبت شده بهتر از نرم افزار مادر مرده ای هست که هیچ جا رو نداره واسه این که ازش دفاع کنن .

تاپیک مال دو سال پیشه
خب باشه! اشکالی داره جواب دادم!؟؟!
پس اگه اینطوره که شما می گی، باید پست های قدیمی کلا از سایت حذف بشه!
توی تالار گفتمان تا جایی که من میدونم سوالات و پاسخ ها برای استفاده اتی سایر کاربران آرشیو میشه! کما اینکه من خودم از خیلی از تاپیک هایی که مال چندسال قبل بوده الان دارم استفاده می کنم!
حرفها میزنیدا!
بیا و خوبی کن!

mohammad.sub7

کاربر فعال
نیاز به موضع گیری نیست دوست عزیز. بارها و بارها مطرح شده تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید به جز حالا موارد خیلی خاص. قبول کن که سوال پرسیدن یا جواب دادن به پست 2 سال پیش کار جالبی نیست. ضمنا استفاده کردن با آوردن بالا فرق داره. منم از تاپیک 3 سال پیش استفاده میکنم موفق باشی

atpf

Active Member
http://46.36.112.145/Pages/default.aspx این لینک رو یه سری بزنید فکر کنم بدردتون بخوره و این:

http://46.36.112.145:2300/Wiki Pages/راهنمای کلی.aspx

مرسی دوست عزیز برای بنده که بدرد بخور بود:rose:.

البته بنده با حرف دوستان هم تا حدودی موافقم (نه کامل).

دوست عزیزمون محمود جان هم به نظر من اگه کوتاه می نویسند و مختصر، نشانه خشک بودن رفتارشون نیست مسلما.

بهتره همیشه با هم دوست باشیم.

توصیه بنده حقیر به عنوان برادر کوچکترتون اینه که همیشه همدلی رو تو اولویت قرار بدین. (اگر نبود همدلی و همبستگی دوستان گذشته الان امروز به نظر بنده مجید آنلاینی وجود نداشت که نیاز های ما رو برطرف کنه پس بیاید با همدلی و مهربانی ماهم برای آیندگان خون مجیدآنلاینی بهتر از گذشته و حتی بهتر از حال بسازیم).

بنده به این جمله ایمان کامل دارم: "از محبت خارها گل می شود":rose:

البته دوستان پیشکسوت جسارت بنده رو ببخشند، قصد نصیحت نداشتم فقط از باب یاد آوری بود.

خدا همه ی دوستان گل مجید آنلاینی من رو حفظ کنه انشاا...

موفق و سرافراز و سربلند باشید.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من كاملا در جريانم دنبالش نريد چرا كه از نظر شوراي عالي انفورماتيك نرم افزارهاي مالتي مديا بيلدر يك ريال نمي ارزه و از نظر اون ها فاقد تاييد فني نرم افزاري است من كلي هزينه ثبت دادم در آخر كه كارشناسانشون فهميدن با مالتي مديا بيلدره تاييد فني را صادر نكردذن و گفتند نرم افزارهاي مالتي مديا يك ريال هم ارزش ندارد چه برسه به ثبت آن..از اون روزه كه خيلي خيلي كمتر تو انجمن ميام..و خيلي نا اميد شدم.

atpf

Active Member
و خيلي نا اميد شدم.

سلام دوست گلم

انشاءا... دشمنت ناامید بشه!!!!!!!

دیگه نشنوم بگی نا امید شدما!

خب این میتونه یه فرصت عالی و یک محرک برای شما باشه که وارد دنیای برنامه نویسی حرفه ای با ابزارهای دیگه مثل ویژوال استادیو یا زبان های برنامه نویسی پایه بشید!

بچه ها نشنوم دیگه یک جوان برومند ایرانی حرف از ناامیدی بزنه ها!!!!!!!! (مولا علی (ع): بزرگ ترین بلا ناامیدی است) "دوست ندارم هیچ دوست خوب مجید آنلاینی مخصوصا که ایرانی باشه همچین بلایی رو سر خودش بیاره"!!!! هرگز!!!!

همیشه موفق و پیروز و سربلند و "امیدوار " باشید دوست گلم!:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا