جاي خالي vb.net , C#.net

با سلام
واقعا دستتون درد نكنه
با اينكه مدت كميه كه عضو سايتتون شدم ولي خيلي چيزا ياد گرفتم
مخصوصا از قسمت ASP.Net خيلي استفاده كردم
اما بايد بگم جاي زبانهاي برنامه نويسي Winbase Application مثل vb.net , C#.net يا Delphi واقعا بين انجمنهاي تخصصي خيلي خاليه :idea:
حيف نيست اين سايت با اينهمه كمالات اين يكي رو كم داشته باشه
اگه ممكنه با عرض شرمندگي اين بخش رو هم اضافه كنين. :oops:

saalek110

Well-Known Member
microsoft_mehrdad گفت:
با سلام
واقعا دستتون درد نكنه
با اينكه مدت كميه كه عضو سايتتون شدم ولي خيلي چيزا ياد گرفتم
مخصوصا از قسمت ASP.Net خيلي استفاده كردم
اما بايد بگم جاي زبانهاي برنامه نويسي Winbase Application مثل vb.net , C#.net يا Delphi واقعا بين انجمنهاي تخصصي خيلي خاليه :idea:
حيف نيست اين سايت با اينهمه كمالات اين يكي رو كم داشته باشه
اگه ممكنه با عرض شرمندگي اين بخش رو هم اضافه كنين. :oops:
سلام. من امروز عضو شدم. البته از چند ماه پيش به فكر عضويت بودم.
امروز هر چي گشتم قسمت سي و ويژوال ها را نيافتم. من به اين دو موضوع علاقه دارم. البته طبقه بندي برنامه نويسي سايت و گرافيك در خور تحسين و كامل است. مخصوصا قسمت پي اچ پي و اس كيو ال و آ اس پي .... در اين قسمت خيلي خوب كار شده. فكر كنم بهترين سايت در اين زمينه باشد.

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
با سلام

ضمنه خوش امد گویی به شما دوستانه عزیز

باید خدمت شما عرض کنم كه در این رابطه توسط دوستان قبلا پیشنهاداتی شده بود ولي همانطور كه ملاحظه ميكنيد هدف اصلي و شعار اين انجمن و سايت, گرافيك و مالتي مديا و طراحي سايت هست
و باتوجه به اينكه در زمينه برنامه نويسي , سايت ها و انجمن ها خوب و قوي وجود داره ايجاد انجمن هايه مختلف در زمينه برنامه نويسي نميتونه كاره جالب و موفقي باشه

ممنون

موفق باشيد

علي

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saalek110

Well-Known Member
صحيح است.

Mahmoodi گفت:
همانطور كه ملاحظه ميكنيد هدف اصلي و شعار اين انجمن و سايت, گرافيك و مالتي مديا و طراحي سايت هست
و باتوجه به اينكه در زمينه برنامه نويسي , سايت ها و انجمن ها خوب و قوي وجود داره ايجاد انجمن هايه مختلف در زمينه برنامه نويسي نميتونه كاره جالب و موفقي باشه
علي
با سلام . حق با شماست. اين سايت تخصصي گرافيك و طراحي سايت است. و نمي توان ديگر زمينه ها را هم لحاظ كرد.
در اينجا لازم مي دانم تحسين كنم طراحان اين سايت را. از لحاظ زيبايي . قابليتها. و ابزارهاي كنترل و همچنين سرويس پستي براي اطلاع به فرستنده پست. همه اينها قابل تقدير است. و از نظر زيبايي هم جاي بحث خاص خود را دارد.

saalek110

Well-Known Member
يك تاپيك آموزشي

من اگر بخواهم يك تاپيك آموزش ويژوال سي يا ويژوال بيسيك باز كنم. اجازه مي دهيد؟

اگر بله، در كدام تالار بايد قرار داشته باشه؟
با تشكر

آخرین ویرایش:
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
بله حتما استقبال هم میکنیم

در انجمن برنامه نويسي و الگوريتم آن

برای اینکه اطلاعات کاملتری در این زمینه به دست بیارین میتونید با مدیر اون انجمن آقا نوید(Doste) هماهنگ کنید

موفق پیروز باشید

علی

saalek110

Well-Known Member
Mahmoodi گفت:
بله حتما استقبال هم میکنیم

در انجمن برنامه نويسي و الگوريتم آن

برای اینکه اطلاعات کاملتری در این زمینه به دست بیارین میتونید با مدیر اون انجمن آقا نوید(Doste) هماهنگ کنید

موفق پیروز باشید

علی
ممنون از لطف و راهنمايي . با ايشان تماس مي گيرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا