قلبم برای تو می تپد :oops:
Giant Monster Member Nov 28, 2004 #2 چه جالب با نزديك كردن كرسور ماوس به نقطه مركزي قلب سرعتش بيشتر ميشه!
PC man Active Member Nov 28, 2004 #3 alitanara گفت: چه جالب با نزديك كردن كرسور ماوس به نقطه مركزي قلب سرعتش بيشتر ميشه! کلیک کنید تا باز شود... آره ابتدا سرعتش 100 beats per minute است (100 بار در دقيقه) كه با بردن اشاره گر روي اون سرعتش بيشتر ميشه
alitanara گفت: چه جالب با نزديك كردن كرسور ماوس به نقطه مركزي قلب سرعتش بيشتر ميشه! کلیک کنید تا باز شود... آره ابتدا سرعتش 100 beats per minute است (100 بار در دقيقه) كه با بردن اشاره گر روي اون سرعتش بيشتر ميشه
PC man Active Member Nov 29, 2004 #7 <3pehr> گفت: جالب و تكراري (قبلا معرفي شده بود) ضد حال و داشتي سپهر کلیک کنید تا باز شود... 8O كجاست ؟ لينك بده سپهر جان
<3pehr> گفت: جالب و تكراري (قبلا معرفي شده بود) ضد حال و داشتي سپهر کلیک کنید تا باز شود... 8O كجاست ؟ لينك بده سپهر جان
alireza-metal Active Member Nov 29, 2004 #9 واقعا زيبا بود حاليديم --- من كه اسكرين سيورشو هم دانلوديدم مرسي
<3pehr> Active Member Nov 30, 2004 #10 PC man گفت: <3pehr> گفت: جالب و تكراري (قبلا معرفي شده بود) ضد حال و داشتي سپهر کلیک کنید تا باز شود... 8O كجاست ؟ لينك بده سپهر جان کلیک کنید تا باز شود... صمد جان اينجا رو يه نگاه بكن. سپهر
PC man گفت: <3pehr> گفت: جالب و تكراري (قبلا معرفي شده بود) ضد حال و داشتي سپهر کلیک کنید تا باز شود... 8O كجاست ؟ لينك بده سپهر جان کلیک کنید تا باز شود... صمد جان اينجا رو يه نگاه بكن. سپهر
<3pehr> Active Member Nov 30, 2004 #12 صمد جان يه وقت از دست من ناراحت نشي ها خب درسته منم به بعضي از انجمنها سر نمي زنم و به همين دليل ممكنه اين براي من هم پيش بياد . البته اين ارزش 2 بار معرفي شدن رو داشت سپهر
صمد جان يه وقت از دست من ناراحت نشي ها خب درسته منم به بعضي از انجمنها سر نمي زنم و به همين دليل ممكنه اين براي من هم پيش بياد . البته اين ارزش 2 بار معرفي شدن رو داشت سپهر