جادوی Adobe Effects 6.5

Saeid Taheri

Active Member
aem4pw.jpg

تالیف :
James Rankin, Anna Ullrich, Jason Croatto, Danielle Hietmuller

مشخصات کتاب :

کد:
Publisher: Peachpit Press
Pub Date: May 23, 2005
ISBN: 0-321-26723-0
Pages: 272
Slots: 1.0

کد:
http://www.knowdesign.ru/files/adobe/ae65magic.zip

مرتبط بدون باه دنیایی انیمیشن و 3D باعث شد این پست رو ایجا بزنم ، ...

لذت ببرید .

mamali132002

Active Member
عالیه سعید
خیلی حال دادی
راستی در مورد حجم هم :
14 مگابایت

یک توضیح هم که یک جا دیدم راجع به after effect 7:
مثل اینکه قرار هست امکانات Adobe Illustrator هم بهش اضافه بشه.... دیگه واقعا بی نظیر میشه!

modjtaba

Member
Dastet dorost Saeid Agha
Chon man aghab boodn iran too in zamineie animation ro be khatere nashnakhtane mabhase
mohemme COMPOSITE midoonam

Saeid Taheri

Active Member
خواهش میکنم ، یچه ها یک کتاب هم تازگی مهندس رامین مولاناپور ترجمه کرده که به نظر خیلی عالی میاد مال انتشارات دیباگران تهران هست ، پیشنهاد میکنم اگه علاقه دارید اون رو هم بگیرید ، من گرفتم ، ولی هنوز باهش شورع نکردم ...

digixmedia

New Member
عزیز جان خیلی حال دادی خیر از جوونیت ببینی D-:
در ضمن باز هم در کمال فروتنی عرض می کنم : در مورد نرم افزار بسیار قوی افتر افکت اطلاعات زیادی دارم دوستان اگر خواستند در خدمتشون هستم.

Lifer

Active Member
اگر فیلم the day after tommarow که روز بعد از فردا یا همون پس فردا معنی میده را دیده باشید.
قسمت که توفان یخی شروع میشه...
پس زمینه توفان رو با photo shop و روی لایه ها اشیاء و ذرات معلق در فضا رو با مایا و برای دادن حرکت و شدت و بارور کردن توفان از Adobe Effects استفاده کردن.

Iman3D1982

Active Member
agha saed
aya emkanesh hast ye zir_angoman baraye barnamehayee mesle AfterEffect ya Compustion ke rabeteye mostaghimi ba max daran igad konin

Saeid Taheri

Active Member
والا فکر نمیکنم ، همین Z Brush رو شما ببین ، همگی درخواستشون رو داشتند ، ولی حال جزو یکی از کم کار ترین بخش هاست !!!

قصد تبلیغ ندارم ، سوء تفاهم نشه ، ولی داخل PersianCG.com این بخش رو خواهیم داشت و به طور مستمر روی این برنامه مانور میدیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا