در مورد انعکاس من دوباره تحقیق میکنم، تنها از دوستان عزیر درخواست دارم این دو نمونه ی واقعی رو نگاه کنن و دوباره نظر بدن.
نمونه ی شماره ی یک...
نمونه ی شماره ی دو ...
این موضوع رو خاطر نسان کنم که این عکسها واقعی هستن، اما میخوام بعد از دیدن این عکسها دوباره نظر بدین شاید من در تشخیس اشتباهی کرده باشم.
دوست عزیزی به نام محمد من رو استاد خطاب کردن در جواب دو مورد رو باید بیان کنم 1- من هنوز یک هنرجو هستم و این نام شایسته ی من نیست 2- متاسفانه من هنرجوهای زیادی به نام محمد داشتم و طریقه ی نوشتن ایشون هم برام گویا نبود که بتون تشخیس بدم، خوشحال میشم اگه واضح تر بیان کنن.
مورد بعد اینکه من آدم تنبلی هستم و با اینکه بیش از 10 رندر مختلف از این نما تهیه کردم که تعدادی از اونها در حرکت و تعدادی با depth of field هست اما فقط یکی رو گذاشتم، راستش من خانومم فقط 1 روزه که عمل کرده شاید هم دلیلش این باشه، راستی دعا یادتون نره. قول میدم این مشکل رو حل کنم و رندرهای بهتر وبیشتری روی سایت قرار بدم.
در مورد سوال دوستمون که گفته بودن از final render استفاده میکنن باید بگم هیچ وقت تعصب نرم افزاری نداشته باشید و اگر با یکی خوب میتونید کار کنید به کارتون ادامه بدین من صرفا از منتال در انیمیت راحتتر هست استفاده میکنم اما اگه لازم بشه از maxwell یا بقیه هم استفاده میکنم فقط با vray مشکل شخصی دارم چون بگمانم زیادی سادست و هر آماتوری به راحتی باهاش جواب میگیره و خیال میکنه خیلی استاده. امیدوارم این مطلب رو توهین فرض نکنید، من خودم Vray رو آموزش میدم اونهم در صطوح خواص، اگه صادقانه فکر کنید می بینید که حرفم درسته نه از روی چیز خواصی.
در پایان باید بگم که دوستانی که توی این سایت هستند بر خلاف تصور اولیه ی من که بخاطرش عذر میخوام بسیار آگاه هستن ،من سالها بود در سایتهای معروف عضو بودم و گمان میکنم توی این سالها تغیرات زیادی رخ داده که گویا من خواب بودم، برای جبران هم شده دوبرابر تلاش خواهم کرد.
link آموزش هم در پست اول هست که بخاطر شرایت خودم و همسرم هنوز کامل کامل نشده، در اولین فرصت کامل میکنم.
منتظر نظرات زیبا و گوشنوازتون هستم، از ایراد گرفتن هم نترسید که اگر نبود هیچ وقت با اینجا نمیرسیدم و اگر نباشه از این جلوتر نخواهم رفت.
با تشکر.
امید قطبی TAO) omid ghotbi)