ثبت نام در vb

سلام دوستان
کسی میتونه راهنمایی کنه که چجوری میشه کدی نوشت که ثبت نام در vb رو در قسمت دیگه ای از سایت انجام داد ...
مثلا وقتی کاربر در حال ثبت نام در سایت اصلی هستش ، همزمان در فروم هم ثبت نام شه ...
فروم و سایت اصلی هم روت هستن .
من از این کد استفاده کردم
کد:
define('VB_AREA', 'External'); 
define('SKIP_SESSIONCREATE', 1); 
define('SKIP_USERINFO', 1); 
define('CWD', 'forum/v3.8.0'); 
require_once(CWD . '/includes/init.php'); 
$newuser =& datamanager_init('User', $vbulletin, ERRTYPE_ARRAY); 
$newuser->set('username', 'phpNukeUser'); 
$newuser->set('email', '[email protected]'); 
$newuser->set('password', 'verysecret'); 
$newuser->set('usergroupid', 2);
$newuserid = $newuser->save();

البته مقادیر ارجاعی پیش فرض هستن ...
وقتی این کد اجرا میشه به خطای زیر بر میخورم ....
کد:
[LEFT]Fatal error: Call to a member function query_read_slave() on a non-object in ... [/LEFT]
با وجود این خطا ، در دیتابیس vb و در تیبل user ، یک سطر جدید با همین مقادیر ورودی درج میشه اما همچنان یوزر در وی بی ثبت نام نشده چون در صفحه اول به عنوان یوزر جدید نمایش داده نمیشه و نمیتونه لاگین کنه ...
مشکل از کجاست؟
آیا راه دیگه ای واسه ثبت نام یوزر هست؟

sparksun

Member
در وی بی تنها یوزر نیست که شناسه می خواد قبول بکنه
شما باید فلد ها و چیزهایی دیگر رو هم در نظر بگیرید ، واسه همین هست وقتی ثبت نام میشه تنها یوزر تعریف میشه و چیزهای دیگش مشخص نیست و خطا می ده
نکته دیگه هم اینه در پرتال های دیگه هم وقتی می خواد ثبت نام بشه به مسیر فروم ارجاع داده میشه
اگر شما می خواید ثبت نام در مسیر انجمن بیاد در مسیر پرتال باید یه سری چیزا رو حذف بکنید که در عمل اون ثبت نام هیچ تاثیری واسه فروم نداره

ممنون
در زمینه مورد اول که مطرح کردید موافقم اما نتونستم بفهمم کدوم تیبل ها دست خوش تغییر میشن تو ثبت نام
در زمینه مورد دوم میتونید بیشتر توضیح بدید ؟
یعنی من در مسیر پرتال اگه ثبت نامی انجام بدم در هر صورت هیچ اتفاقی تو فروم نمیفته ؟؟
لطفا اگه راه حلی هست رو کد توضیح دهید:)
ممنون عزیز

sparksun

Member
وقتی ثبت نام می خواد صورت بگیره این تیبل ها مورد باز خوانی قرار می گیرن
user
userfield
usergroup
usergrouprequest
usertitle

شما نمی تونی بدونه در نظر گرفتن اینها ثبت نام داشته باشی یا اگر هم داشته باشی تنها یک یوزر هست و هیچ شناسه ای نداره
شما پرتال هایی که خود وی بی برای این برنامه معرفی کرده رو هم ببینید هیچ کدوم صفحه ثبت نام جداگانه ای ندارن ، همه به همان مسیر ثبت نام انجمن هدایت میشن ،

چه نوع بازخوانی؟
تعدادی این تیبل ها که معرفی کردید به عنوان تمپ توی ثبت نام استفاده میشن مثل userfield
شما به مکانیزم این بازخوانی ها آشنا یید؟
منظور شما اینه کلا که من بیخیال این ثبت نام شم و یوزر رو به مسیر ثبت نام عادی تو فروم راهنمایی کنم؟
من مشکلی ندارم ولی باید یوزر پسورد ثبت نام تو فروم با خود سایت اصلی یکی باشه ..
چجوری این کار رو بکنم ؟
شما نظر خاصی واسه این دارید؟

sparksun

Member
ساده ترین راه استفاده از اکشن قالب وی بی هست
البته اگر تنها یک صفحه هدایت کننده دارید

جدیدترین ارسال ها

بالا