ثبت دومين .com,.net,.org تنها 5500 تومان!

amiri27

Member
با سلام...
گروه عصرنت اقدام به ثبت دومين با قيمت 5500 تومان در سال تنها به مدت 1 هفته نموده است !
در صورت تمايل با ID زير تماس بگيريد:
amiri27

و يا از طريق سايت زير اقدام نماييد:
www.asrenet.com

ممنون
اميري

YTERROR

Active Member
نیما بزار بکنه این جور تبلیغات در آمد زا که نیستش برای طرف یک جور اسپانسر یا از این چیزاست و طرف داره به کاربران امتیاز میده فکر نکنم ایرادی داشته باشه

موافق نیستی

آقا ممنون از لطفتون ولی بگید از کدوم شرکت رجیستر می کنید و آیای ضمانت می کنید فردا بخاطر ایرانی بودنمون دایمن رو از دست ندیم ؟ چون سایت یاهو با آی پی ایرانی مشکل داره ولی فقط 3 دلار برای رجیستر می گیره

؟؟؟؟؟؟؟؟

amiri27

Member
سلام....
من از ياهو انجام ميدم و هيچ مشكلي تا امروز نداشتم ! تضمين هم به طور يقين نميشه داد چون دقيقا معلوم نيست چه اتفاقي قراره بيفته ! ولي تضمين ما مي تونه دومين هايي باشه كه تا الان ثبت كرديم !

ممنون
اميري

amiri27

Member
سلام....
خيلي ها الان هستن كه دارن روي هاست هاي ياهو سايت فارسي گذاشتن و هيچ مشكلي هم ندارن ! بيشتر از 1-2 سال هم هست كه روي سرور هاي ياهو هستن ! اگه مشكلي بود اونهارو اول ميبستن ! فكر نمي كنم وقتي نمي خوان هاست هارو ببندن بيان به دومين ها گير بدن ! به خصوص كه نميشه فهميد دومين ها رو براي كدوم كشور ثبت كردن !

ممنون
اميري

ady_constantine

Active Member
آقای امیری !
من با یاهو زیاد کار کردم ولی اصلا توصیه نمی کنم . چون درآخر ضررش بخود شما برمیگردد !

یاهو فعلا با دومین ایرانی مشکلی نداره ولی مشکلی که داره دزد بودن اوست !!!
و ساپورت ضعیف
ضمن آنکه دومین ها را گاها آزاد می کنه که برای 2 دومین ما این اتفاق افتاد و گاها هرچند ماه یکبار یک دلار از حساب کارت اعتباری شما برداشت می کنه !!! ( شما مشخصات کارت اعتباری خود را مستقیم در سایت یاهو وارد می کنید و او می تواند بدون اطلاع شما از حسابتان پول برداشت کند )این اتفاق برای مشتریان غیر ایرانی هم افتاده که من در فروم های خارجی دیدم .
من که دومین هایی که در یاهو دارم برای سال آینده در آنجا تمدید نمی کنم و دارم یکی یکی انتقال می دم به مکان دیگر .!!!
از نظر مشتری شاید مکان مناسبی باشد ولی برای شما مطمئن باشید دردسر ساز است و ممکنه بیش از آن« قیمتی که خرید می کنید از حسابتان برداشت کنند .
من ریز payment هایم را دارم که می تونه ثابت کنه که یاهو چه کلاهی سرم گذاشته !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا