ثبت هر نوع دامين فقط 5000 تومان همراه باپنل www.iroonihost.net
I irantakzang1 New Member Oct 7, 2006 #1 ثبت هر نوع دامين فقط 5000 تومان همراه باپنل www.iroonihost.net
bamshad Well-Known Member Oct 7, 2006 #2 عالیه ولی آیا دامنه به نام خودمان ثبت میشود ؟ امکان تغییر dns توسط کاربر وجود دارد؟
H Hostine.net Member Oct 7, 2006 #3 بامشاد خان عجله نکن من توی همین جریان دومین های ارزون کلی ضرر کردم واستا ببین چی میشه -------------- آقا میشه بگی دومین ها کجا ثبت میشه؟
بامشاد خان عجله نکن من توی همین جریان دومین های ارزون کلی ضرر کردم واستا ببین چی میشه -------------- آقا میشه بگی دومین ها کجا ثبت میشه؟
I irantakzang1 New Member Oct 7, 2006 #4 همه دامين ها داراي پنل ومي باشند bamshad گفت: عالیه ولی آیا دامنه به نام خودمان ثبت میشود ؟ امکان تغییر dns توسط کاربر وجود دارد؟ کلیک کنید تا باز شود... باسلام دوست عزيز كليه امكاناتي كه فرموديد در پنل موجود مي باشد
همه دامين ها داراي پنل ومي باشند bamshad گفت: عالیه ولی آیا دامنه به نام خودمان ثبت میشود ؟ امکان تغییر dns توسط کاربر وجود دارد؟ کلیک کنید تا باز شود... باسلام دوست عزيز كليه امكاناتي كه فرموديد در پنل موجود مي باشد
I irantakzang1 New Member Oct 7, 2006 #5 Almagraphic گفت: بامشاد خان عجله نکن من توی همین جریان دومین های ارزون کلی ضرر کردم واستا ببین چی میشه -------------- آقا میشه بگی دومین ها کجا ثبت میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... دوست عزيز http://www.domainzion.com/ www.globat.com
Almagraphic گفت: بامشاد خان عجله نکن من توی همین جریان دومین های ارزون کلی ضرر کردم واستا ببین چی میشه -------------- آقا میشه بگی دومین ها کجا ثبت میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... دوست عزيز http://www.domainzion.com/ www.globat.com
vatanmusic Well-Known Member Oct 10, 2006 #7 اين سايتها ديگه مال كجا هستن يكيشون كه تمپلايت دايركتي را نصب كرده(كه من اين را بيشتر تاييد مي كنم) اون يكي هم نه اسمش به گوشم خورده نه تا حالا ديدم كسي ازش دامنه ثبت كرده باشه
اين سايتها ديگه مال كجا هستن يكيشون كه تمپلايت دايركتي را نصب كرده(كه من اين را بيشتر تاييد مي كنم) اون يكي هم نه اسمش به گوشم خورده نه تا حالا ديدم كسي ازش دامنه ثبت كرده باشه
ehsanch Active Member Oct 13, 2006 #8 یه سرچی درباره پرشین وب بکنید... بعد دامین دات کام 5000 تومنی بگیرید