ثبت دامنه ir. ساليانه 2800 تومان

motahari

Member
ثبت دامنه ir. ساليانه 2600 تومان

تخفيف ويژه تا 12 دي ماه:
يك ساله 4000 تومان
پنج ساله 12000 تومان

ثبت دامين دات آي آر (ir.) با قيمت بسيار عالي در کنترل پنل خودتان!

قيمت*ها كاهش پيدا كرد:
يک ساله 4500 هزار تومان
پنج ساله 13 هزار تومان
(از قرار ساليانه 2600 تومان)

ثبت دامنه .ir به دو صورت انجام مي گيرد.
1- دامنه مورد نظر و مشخصات كامل خود را ارسال كرده و پس از تأييد و پرداخت وجه به نام شما ثبت مي شود.
2- دامنه را در نيك هندل شخصي خود در سايت nic.ir ثبت كرده، پس از confirm كافيست فقط نام دامنه و شماره فيش پرداخت هزينه را به ما اطلاع دهيد تا در پنل شخصي خودتان ثبت گردد.

جهت پرداخت هزينه ثبت دامنه، مبلغ مورد نظر خود را به شماره حساب 0102290770001 حساب جاري سيبا بانك ملي به نام احسان مطهري واريز نموده و شماره فيش واريزي (شماره قرمز رنگ) به همراه نام دامنه تاييد شده را به من اطلاع دهيد.

نحوه ارسال دامنه:
ایمیل: ehsan_motahari [at] yahoo [dot] com

در صورتي كه با ثبت دامنه .ir در نيك هندل شخصي آشنايي نداريد مي توانيد برايي راهنمايي عضويت در nic.ir و ثبت دامنه، آشنايي با قوانين ثبت ir و... از اين سايت استفاده نماييد:
http://ir-register.ir

آخرین ویرایش:

soheilweb

Active Member
ببخشید ها نمیخام بازارتو بزنم اما من یه جا رو میشناسم که 2900 تومن سالانه ثبت میکنه.
البته به احترام پست شما معرفیش نمیکنم.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
خيلي عاليه. فقط اگر اون 2900 به حساب 5 ساله نبود منم خبر كنيد كه برم از اونجا دومين بگيرم.
به نظرم داره 5 ساله ميده 14500 تومن (كه سالي 2900 تومن مي*افته)
لطفا مشخصاتش رو اينجا بنويسيد.
نه.
شرکتی که این دوستمون گفت رو من هم میشناسم.
یکساله رو 2900 میده.

motahari

Member
بفرمایید اینم لینکش :
http://www.farahost.com/
موفق باشید. :)

دوست عزيز
اين سايتي كه معرفي كرديد مشخصه كه دامنه رو در نيك هندل خودش ثبت مي‌كنه در حالي كه در پرداختي كه من براي شما انجام مي‌دم دامنه را شما در نيك هندل خودتان ثبت مي‌كنيد و من payment رو انجام مي‌دم.
موفق باشيد.

spsgorgan

Active Member
دوست عزيز
اين سايتي كه معرفي كرديد مشخصه كه دامنه رو در نيك هندل خودش ثبت مي‌كنه در حالي كه در پرداختي كه من براي شما انجام مي‌دم دامنه را شما در نيك هندل خودتان ثبت مي‌كنيد و من payment رو انجام مي‌دم.
موفق باشيد.
نه عزيزم اينطور نيست . يك كم بيشتر تحقيق كنيد . بي دليل و مدرك حرف نميزنيم كه شما ميفرماييد اينا اينكارو ميكنند . مشكل هاستينگ كشور ما اينه كه افراد غير حرفه اي ميان و ....

soheilweb

Active Member
خوب خودم و خودت نداریم که ...
دامنه دامنست دیگه .. کارشو میکنه دیگه !

motahari

Member
نه عزيزم اينطور نيست . يك كم بيشتر تحقيق كنيد . بي دليل و مدرك حرف نميزنيم كه شما ميفرماييد اينا اينكارو ميكنند . مشكل هاستينگ كشور ما اينه كه افراد غير حرفه اي ميان و ....

ببين اين روشي كه شما پيش رفتي مشكل ماست: يعني تخريب كردن ديگران.
شما ظاهرا كل ماجرا رو اشتباه گرفتي. من هاستينگ نمي‌دم. پرداخت دامين انجام مي‌دم. بر فرض كه در زمينه هاستينگ هيچ اطلاعي نداشته باشم. هيچ ربطي به موضوع نداره. شما يك دامنه ثبت مي‌كني من كار پرداختش رو انجام مي‌دم. همين. هيچ ربطي به حرفه‌اي يا غيرحرفه‌اي بودن هم نداره.
در ضمن شما كه مي‌گي بي‌دليل و مدرك حرف نمي‌زنيد بفرماييد اطلاعاتي كه تو اين سايت در مورد اين طور ثبت دامنه نوشته شده منتشر كنيد كه حداقل ملت ملتفت بشوند.
موفق باشيد

motahari

Member
خوب خودم و خودت نداریم که ...
دامنه دامنست دیگه .. کارشو میکنه دیگه !

اتفاقا تو اين زمينه خودم و خودت داريم.
اون كجا دامنه تو نيك هندل يكي ديگه ثبت بشه و براي هربار تغيير دي ان‌اس مجبور باشي بدي اون طرف واست تغيير بده، اون كجا دامنه تو نيك هندل خودت باشه و صاحب اول و آخرش هم خودت باشي.
شما كافيه تو همين تالار "معرفي و درخواست هاستينگ" يه نگاهي بياندازي متوجه مي‌شي كه حرف از كلاهبرداري و دزديدن دامنه و اين حرفها شده. شما اگر دامنه رو خودت ثبت كرده باشي ديگه كسي نمي‌تونه ازت بگيره.

soheilweb

Active Member
اتفاقا تو اين زمينه خودم و خودت داريم.
اون كجا دامنه تو نيك هندل يكي ديگه ثبت بشه و براي هربار تغيير دي ان‌اس مجبور باشي بدي اون طرف واست تغيير بده، اون كجا دامنه تو نيك هندل خودت باشه و صاحب اول و آخرش هم خودت باشي.
شما كافيه تو همين تالار "معرفي و درخواست هاستينگ" يه نگاهي بياندازي متوجه مي‌شي كه حرف از كلاهبرداري و دزديدن دامنه و اين حرفها شده. شما اگر دامنه رو خودت ثبت كرده باشي ديگه كسي نمي‌تونه ازت بگيره.

آقا من شدیدا عذر میخوام .. :sad:

ali-msh

Member
دوستان خواهشا کار همیدیگه رو خراب نکنید
آخه جای فرا هاست تو این تاپیک بود
الان من اشخاصی رو میشناسم که دامین ir میدم 60 هزار تومن و میفروشن پس انقدر بحث نکنید

soheilweb

Active Member
دوستان خواهشا کار همیدیگه رو خراب نکنید
آخه جای فرا هاست تو این تاپیک بود
الان من اشخاصی رو میشناسم که دامین ir میدم 60 هزار تومن و میفروشن پس انقدر بحث نکنید

دوست عزیز .. یه دوست سعی میکنه که چیز های خوب رو به دوستانش معرفی کنه.
بدش هم این که من شدیدا ناراحتم که تو بخثتون شرکت کردم.
و تو پست قبلی عذز خواهی کردم.
ببخشید .. لطف کنین دنبالشو نگیرین دیگه ...

spsgorgan

Active Member
شما از نظر حرفه اي صلاحيت اين بحث رو نداريد . شما كه نمي تونيد ببنيد يك شركت آيا پرداخت رو در نيك هندل مشتري انجام ميده يا خودش پس ....
ببين اين روشي كه شما پيش رفتي مشكل ماست: يعني تخريب كردن ديگران.
نظر هر شخص براي خودش محترمه . شما هم با نظرتون خوش باشيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا