قالب تیونینگ سمند

homayoon_fattah

Well-Known Member
تیونینگ سمند

مدلینگ و رندرینگ کار خودم هست . نرم افزارهای اسفاده شده : max 2010 , mental ray , ms oficce picture manager . ابتدا یه سمند و کامل در آوردم ، بعدش روش کار کردم . کلا یک هفته پاره وقت زمان برد .

پیوست ها

• sa22.jpg
    sa22.jpg
    249.3 کیلوبایت · بازدیدها: 37
  • sa12.jpg
    sa12.jpg
    286.9 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • sa32.jpg
    sa32.jpg
    299.3 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • sa42.jpg
    sa42.jpg
    219.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • sa5.jpg
    sa5.jpg
    236.3 کیلوبایت · بازدیدها: 23
آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام به آقا همایون عزیز
ورود شما رو به جمع مجید آنلاینی های عزیز خوش آمد میگم
اما اولین پست شما
اول از همه خیلی خیلی خسته نباشین کار جالبی شده و بسیار قشنگه
یک سوال : این طرحی که شما زدین
یکمی بیش از حد کارتونی شده ، آیا این سبکه این طرحه ؟
یعنی میدونین ، من وقتی بهش نیگا میکنم دقیقن این حس بهم منتقل میشه که کلن این یک مدل هست که حالت انیمیت داره
آخه بعضی از دوستان وقتی مدلینگ میکنن ، طوری مدل میزنن که به حالت اصلی خیلی نزدیک تره
مثلن پؤه 405 و اینا ..
و در کل واقعن زیباست و تحشین برانگیز
:rose:

homayoon_fattah

Well-Known Member
سلام به آقا همایون عزیز
ورود شما رو به جمع مجید آنلاینی های عزیز خوش آمد میگم
اما اولین پست شما
اول از همه خیلی خیلی خسته نباشین کار جالبی شده و بسیار قشنگه
یک سوال : این طرحی که شما زدین
یکمی بیش از حد کارتونی شده ، آیا این سبکه این طرحه ؟
یعنی میدونین ، من وقتی بهش نیگا میکنم دقیقن این حس بهم منتقل میشه که کلن این یک مدل هست که حالت انیمیت داره
آخه بعضی از دوستان وقتی مدلینگ میکنن ، طوری مدل میزنن که به حالت اصلی خیلی نزدیک تره
مثلن پؤه 405 و اینا ..
و در کل واقعن زیباست و تحشین برانگیز
:rose:

خیلی ممنون ، لطف دارین .
والا منظورتونو از این جمله نفهمیدم :"کلن این یک مدل هست که حالت انیمیت داره " ولی ممکنه رندر ضعیف من این حس کارتونی رو منتقل بکنه . همینطور که میبینید این در واقع یک body kit هست که روی یک سمند سوار شده .

hdnsoft

Well-Known Member
کار قشنگی شدهههه اما همونطور که بقیه دوستان و من اشاره کردیم ، کار زیادی مصنوعی شدهه، یعنی کارتونی شده میتونین کمی حالت رندر ها رو تغییر بدین و چند تا رندر دیگه بگیرین ؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.ضمن عرض خیر مقدم خدمت شما دوست عزیز:).قبل از گذاشتن کار قوانین گالری رو مطالعه بفرمائید.
در مورد کارتون توضیح مختصر بدین.مدلسازی با خودتون بوده؟با چه نرم افزاری؟چه مقدار زمان برد؟
کار واقعا خوبی شده.
good.gif
بهتون تبریک میگم.مدلسازی اگه کار خودتون باشه خیلی بی عیب نقص شده.رندر هم خوب شده اما میتونست بهتر باشه.
awink.gif

با چه انجینی رندر گرفتین؟

homayoon_fattah

Well-Known Member
:

این همون سمند کامل ، که کار تیون روش انجام دادم :

پیوست ها

• high.jpg
    high.jpg
    191.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • high 2.jpg
    high 2.jpg
    171.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 2.jpg
    2.jpg
    283.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • sa1.jpg
    sa1.jpg
    152.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6

homayoon_fattah

Well-Known Member
کار قشنگی شدهههه اما همونطور که بقیه دوستان و من اشاره کردیم ، کار زیادی مصنوعی شدهه، یعنی کارتونی شده میتونین کمی حالت رندر ها رو تغییر بدین و چند تا رندر دیگه بگیرین ؟

اگه کسی باشه که تو منتال کمکم کنه چرا که نه ، هزارتا رندر هم باشع میگیرم !:green:

reza_cg

Member
مدلینگت عالیه....
ولی یکمی بد سلیقگی کردی...
کاش همون قدری که روی مدل حساسی روی رندرت هم حساس بودی....
آخه کل قشنگی کار به رندر نهاییشه دیگه... مگه نه؟؟؟؟

homayoon_fattah

Well-Known Member
مدلینگت عالیه....
ولی یکمی بد سلیقگی کردی...
کاش همون قدری که روی مدل حساسی روی رندرت هم حساس بودی....
آخه کل قشنگی کار به رندر نهاییشه دیگه... مگه نه؟؟؟؟

بله کاملا درست میفرمایید . ولی من دانشی در مورد رندر ندارم که بخام روش حساس باشم . میدونید ، به نظر من متریال و نور و کیفیت تصویر ، همگی یک فیلد خیلی اختصاصی در صصنعت تصویر سازی به حساب میاد . و به نظرم یک شناخت بسیار بالایی از طبیعت و محیط نیاز داره . یه جورایی خودمو خیلی ناتوان میبینم در مقابلش . مخصوصا وی ری . حالا منتال چنتا متریال آماده داره میندازیم رندر میگیرم !!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اگه میخوای منتال رو خوب یاد بگیری مجموعه Gnomon هست که برای معماری داخلی خارجی رندر استدیو خیلی مفید هست.
اما به نظرم با توجه به اینکه بیشتر رفرنس ها وی ری هستن.به این لینک برو و صحت حرفامو ببین.
evermotion.org در ضمن شاید 90 درصد آبجکت های آماده برای وی ری هستن و برای منتال خیلی کم هست.
قوی ترین کارهای دنیا که من و توی کابر خونگی با سیستم خونگی بتونیم بزنیم با وی ری زده میشه.
به نظرم اگه تو بحث رندر اول راهی وی ری رو شروع کن.کمک هم خواستی بچه ها اطلاعاتشون خیلی بالاست.البته یه بیسواد هم هست که شاید بتونه بیشتر گمراهت کنه.اونم منم!!
یه مطلب دیگه.اگه توی آرشیوت ماشین های ایرانی داری روی سایت آپلود بکنی، خیلی خوب میشه.آخه بچه هایی که معماری کار میکنن توی کارای بازاری به ماشین های ایرانی نیاز دارن.کارفرماها خیلی به ماشین های خارجی گیر میدن.مرسی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا