تیزر جشنواره آفتاب

mychevy

Member
سلام دوستان این کار رو دقیقه 90 ی برای جشنواره فیلم آفتاب ساختیم... کار کروماکی بود. تو جشنواره خیلی از این تیزر استقبال شد و داورهای فیلم واقعاً از تیزر خوششون اومد.
این کار FULL HD فیلمبرداری و تدوین شده ولی اینجا مجبور شدم کیفیت رو به حد زیادی پائیم بیارم.

دانلود: http://sun-studio.ir/images/TeaserLQ.flv

خوشحال میشم شما هم نظرتونو بگید...

pb2a6wkke2voh60sbm3g.png

آخرین ویرایش:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
خسته نباشی . باحال بود . مخصوصا ایده . :green:

khoushechin

Well-Known Member
خوبیش به اینه که همه کار رو خودتون انجام دادید و از قالب های آماده استفاده نکردیدد.

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
خوب بود
همین که واسهِ کار وقت گذاشتین و روش فکر کردین خوبه
راستی چقدر گرفتی واسهِ این کار؟

mychevy

Member
خسته نباشی . باحال بود . مخصوصا ایده . :green:

قربانت ممنون!

سلام...

من هم یه ایده داشتم برا جشنواره آفتاب!
ایده من تو همچین محیطی شکل میگرفت...

پس چرا زودتر نگفتی دوست عزیز! کاش زودتر می گفتی در خدمتت بودیم! واقعاً محیطی که طراحی کردی خیلی خوب شده! اینجوری می تونستیم خیلی بهتر کار کنیم! ایشا... دفعه بعدی باهم همکاری کنیم!

خوبیش به اینه که همه کار رو خودتون انجام دادید و از قالب های آماده استفاده نکردیدد.

ممنون! بله درسته کل کاراکترها و بک گراندها رو خودمون زدیم... یکی از دوستان زحمت کشید کاراکترها و محیط شهری با نماد میدان آزادی شهر سنندج رو روی کاغذ پیاده کرد و منم تو فتوشاپ روشون کار کردم و انیمیت کردم... یکی از سخت ترین جاهای کار اون پلانیه که پسره داره پوستر رو می چسبونه و پوستر از حالت رول روی بلیبورد می چسبه! موقع تصویربرداری واقعاً هیچ ایده ای واسه اون قسمت نداشتم تا اینکه به فکرم رسید با COREL DRAW اون رول رو بسازم و انیمیت کنم که نهایتاً هم خیلی خوب دراومد. البته بازی دوستم خیلی خوب بود! پشت صحنه ضبط این کار از بس که خندیدیم دیگه من دوربین رو روشن می کردم و از استدیو می رفتم بیرون!! :lol:

خوب بود
همین که واسهِ کار وقت گذاشتین و روش فکر کردین خوبه
راستی چقدر گرفتی واسهِ این کار؟

ممنون از شما...

آخرین ویرایش:

mychevy

Member
چه فیگوری هم می گیری!!! :lol: وای خدا مردم از خنده!!!!!

بله! بازیگر کار، دوستم آقای ناصری بود که انصافاً خوب بازی کرده! پشت صحنه این کارو ببینید دیگه از خنده روده پر میشید! بعد تیزر تو یه فیلم کوتاه طنز هم از این بازیگر استفاده کردیم که اونجا هم خیلی خوب بازی کرده! حالا اون فیلم رو هم میذارم که ببینید...

اینم یه عکس از تولید ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا