تیزر تبلیغاتی مگان

سلام شرلوک جان . بیشتر از همه خوشحالم که تونستی کار رو ببینی !! :shock:و از نظراتت هم ممنونم و همشونم وارده .
وقتی آدم برای جایی تیزر میسازه خیلی فرق می کنه با چیزی که خودش دلش می خواد یا حتی تیم نظر میدن . بازیگر ها رو باید کارفرما تائید می کرد که خوب اونا معیار های خواص خودشون رو داشتند .
برای لباس هم ما به همین چیزا فکر کردیم یا حتی مو . . . ولی مجوز پخش نمی گرفت .
موقع ضبط هم خیلی وقت کمی داشتیم و نمی شد خیلی خوب با بازیگرا کار کرد .
برای رفلکت بالای ماشین ها هم باید بگم که فضا باید اینجوری می بود چون قرار بود فضا رئال نباشه و فانتزی تر باشه .
ممنونم .

ایمان جان از شما هم ممنون .
بابت انتقادت باید بگم که کارفرما اون تیزر رو دیده بود و به ما گفت عین اونو می خوایم ( همه جا هم اینو با اون مقایسه می کردو می گفت مثلا رنگ ماشینای اون بهتره !!! ) البته بگم که اون تیزر هم مال هر جایی نبود و مال شرکت digital domain بود . سازنده ی جلوه های ویژه ی بنجامین باتن و این اواخر هم که آواتار . و من خیلی افتخار می کنم که کار رو اینقدر نزدیک به اون تونستیم در بیاریم . ( با اونهمه تجربه و پشتوانه عجیب و غریبشون ! )
هزینه ساختش رو نمی تونم بگم و در بخش قرار دادشم نمی تونم چیزی بگم . ببخشید .
نفرات تولید انیمیشن متغیر هستند ولی منو چند تا از دوستام ثابتیم و مواقع لزوم از کمکشون استفاده می کنیم .
تعداد کامپیوتر بستگی به تعداد نفرات داره . چطور مگه ؟

maxbaz جان تشکر . والا تیزر و پشت صحنه ش چند دقیقه ای میشه بدون صداش کردمو این کارا تازه شد 6 مگ ! زیاده هنوز ؟ اگه آره بگو یه فکری بکنم به حالش .
ممنون از همه :rose:

gon4431

Member
سلام

دوست عزیز کار تیم رو دیدم . خیلی زحمت کشیده بودین . و قشنگ شده .
یه سری ایراد های جزئیی داشت . که قوی بودن کل کار اون رو پوشش میده .
در رابطه با بازیگر ها . کاش بیشتر کار میشد . این مشکل برای ما هم پیش اومده بود .
خب چی میشد کرد . درخواست کارفرما بود دیگه . و قضیه ( مجوز پخش و این حرفها )
فقط اون قسمت ی که لوگوهای پارس خودرو به صورت پارتیکل میان میرون و سمت لوگو میرن و آخرش یه دفعه قطع میشه . اون قسمت فکر کنم . زیاد روش کار نشده . که تصحیح بشه . دیگه کار خیلی بهتر تر میشه . و تقریبا کار بدون نقصی در خواهد اومد .
موفق و پیروز باشی . منتظر کارهای بعدی از شما و دوستانتان هستیم .

3D MAN

Member
درود
زیبا بود
اهل فنش نظر دادن دیگه ، ما چی بگیم !!! :دی
عزیز نسخه با کیفیت نداری برای دانلود مثلا 100 میگی ، 200 میگی چیزی ؟:دی

واقعا خسته نباشید. شما به عنوان تیم انیمیشن و جلوه های ویژه کارتون را به خوبی انجام دادید و یک نمونه کار با ارزش دارید.
اما صداگذاری و تدوین هر دو تیزر خیلی ضعیف بود. مخصوصا صداگذاری.
ضعف دیگه ای که دیده می شه اینه که به غیر از دو سه پلان متحرک توی بقیه پلان ها دوربین استاتیک هست و حرکت نمی کنه. این بیشتر به کارگردان و تهیه کننده بر می گرده که زحمت کرایه یه پروجیپ یا کرین را نکشیدن تا چند تا حرکت دوربین خوب در بیارن.
اما شما کارتون واقعا خوب شده. تبریک :oops:

gon4431 جان . ممنونم از لطفت .
آره دیگه . آخر کارفرماست که باید کار رو تائید بکنه . تشکر .

3D MAN جان ممنونم . حالا نسخه 100 مگی می خوای چیکار شما :green:
erfan جان ممنونم .

rezatayebi جان . تشکر . بلاخره هر کاری ضعف هایی داره و هر چقدرم که روش هزینه بشه یا وقت بذارید هنوز جای بهتر شدن هست .
روی قضیه حرکت دوربین و کرین هم باید بگم که مسئله ای از لحاظ مالی نداشتیم خوشبختانه ولی استوری بورد و کل کاری که قرار بود انجام بشه اینجوری بود دیگه . هر چند که به قول شما آره اگر این کار رو می کردیم شاید جذابیت کار بیشتر میشد.
ممنونم . :rose:

کارت حرف نداشت
از جوانه ای درختی پر بار آید !!!!
این چیزی که میگم درسته ؟
یعنی شما کارو توی 3ds max درست کردین ؟ تیکه تیکه اونو توی برنامه دیگه رندر و یک دست کردین ؟

wild-man

Member
سلام من کارت رو دیدم و از چند نظر خیلی خوشم اومد اول اینکه از سویچ کردن استفاده کردی دوم اینکه مثل خیلیا سراغ برنامه هایی نرفتی که تو ایران همه فکر میکنن رو دست نداره سوم اینکه از فیوژن استفاده کردی چهارم اینکه خوب محیط رو مچ کردی و در نهایت اینکه اگه میتونی به این پست سر بزن و درمورد فیوژن بیشتر واسمون توضیح بده
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=132506&page=2

pclord

کاربر متخصص
سلام :)
اقا من تازه دانلود کردم،واقعا عالی بود،خسته نباشید،از کار دومی خیلی خوشم اومد. :paint:
موفق باشید. :rose:

سلام دوست جونه قدیمی

خیلی قشنگ شده و زیبا :paint:
پروژه خوبی گرفتین :wink:
به امید پروژه های بزرگتر :neutral:
موفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا