تیزر تبلیغاتی مگان

سلام .

این making Of تیزر تبلیغاتی مگان هست ( البته 2 تا تیزر هست ) که برای پارس خودرو انجام شد ممکنه به زودی هم از تلویزون پخش بشه .

کار خیلی خیلی سنگینی بود .
توی بعضی از Shot ها ما بیش از 300 - 400 تا ماشین داشت که توی حالت عادی غیر ممکنه همچین تعدادی از ماشین ها رو رندر کردن .
بنابراین تصمیم گرفتیم تا کار رو با کامپوزیت جلو ببریم. چند صحنه ای از طرز کامپوزیت توی این فیلمی که من براتون گذاشتم هست .
کامپوزیت بعضی جاها بسیار پیچیده بود و سخت تر از اون این بود که ما صحنه ها رو جوری تیکه تیکه رندر بگیریم که هم کامل باشه هم بعدا به درد کامپوزیت بخوره .

برای انیمیت کردنش هم مشکل خیلی خیلی بزرگی داشتیم برای چندین هزارتا ماشینی که سر جمع توی تیزر بود . ولی خوب خدا رو شکر مشکل حل شد و کار جالبی هم به نظرم از آب در اومد .
ایشالا یه روز کلا یه مقاله راجع به ساختن این تیزر به همراه یه سری آموزشا می نویسم ( به صورت making of)
فعلا اینقدر توضیح می دم که کار انیمیت ماشینا با Craft Tools بود و از یه فایل refrence برای نسبت دادن این حرکات به کل ماشینها استفاده شد .

برای این کار ما اصولی تر عمل کردیم . برای مثال برای تک تک صحنه ها story board داشتیم .
سرپرستی تمام بخشهای انیمیشن با من بود .
خیلی از قسمتها هم کلا کار خودم هست . ( طبق معمول نور پردازی و رندرش ) و قسمتهایی از انیمیشن و البته برنامه ریزی این که بچه ها چجوری و کجا ها رو رندر بگیرن .
و کامپوزیت هم که با digital Fusion بود کار خودمه.

نمی دونم توضیحاتم در چه حدی کامل بوده اما اگر جایی سوالی بود حتما بپرسید خوشحال می شم .

این لینک دانلود فیلمش هست : http://moralist-boy.persiangig.com/making of Megane.wmv (حجم حدود 11 مگابایت)
اگر نتونستید دانلود کنید اینم از راپیدشیر : http://rapidshare.com/files/325240875/making_of_Megane.rar
اگر اینترنت سرعت بالاتر دارید و می خواید با کیفیت بهتر ببینید می تونید از این لینک هم ببینید : http://www.vimeo.com/8134235

:tavajoh:ویرایش : هم صدا ش رو برداشتم و سایزشم کم کردم برای دوستانی که نمی تونستن ببینن .
:tavajoh:این نسخه 6 مگه و توی راپید شیر آپلود کردم .
http://rapidshare.com/files/324758837/making_of.rar

:tavajoh: نسخه 11 مگی از راپید شیر : http://rapidshare.com/files/325240875/making_of_Megane.rar
یه سری از عکس های پشت صحنه هم می ذارم :

attachment.php

attachment.php

موفق باشید :rose:

پیوست ها

• making-1.jpg
    making-1.jpg
    176.6 کیلوبایت · بازدیدها: 879
  • making-2.jpg
    making-2.jpg
    171.6 کیلوبایت · بازدیدها: 674
آخرین ویرایش:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ایولا. عالی بود. علی جون بالاخره پروژه ی شما هم تکمیل شد و ما دیدیدمش. من کیفیت پایینش رو دیدم. ولی خود کار رو که توضیحات توش نیست کیفیت بالاش رو بده دانلود کنیم حالش رو ببریم.
5 ستاره از طرف من و پیشنهاد تاپ گالری.

راستی توضیحات کامل تری برای کار بده. کار توی چه نرم افزاری ساخته شده و رندر با چی گرفته شده. رندر رو روی چه سیستم هایی گرفتین، خودتون یا جایی واستون رندر گرفته.
نمی دونم چقدر واسه این کار گرفتی اما مطمئن هستم بیشتر از اینها حقت بوده واسه یه همچین کار سنگین و خوبی.
راستی حالا سرت خلوت تر شده یا شلوغ تر. من که فکر کنم از فردا دیگه اینقدر سرت شلوغ شه که اینجا و ما رو یادت بره.
در تمام مراحل زندگی ات موفق و پیروز باشی.

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
ایول
عالی بود مورالیس جان ، خیلی عالی بود ، من کیفیت خوبشو دانلود کردم
به نظر منم باید تو تاپ گالری باشه
از طرف منم5 ستاره
راستی درباره کار اگه می تونی بیشتر توضیح بده
موفق باشی
:rose:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
پسر عجب حرفه ای شده این گالری ها ! همش کارای خفن میبنیم !

تبریک میگم بابت کار قشنگت دوست من .
از making of معلومه که زحمت کشیدی ... و نتیجه هم بسیار جالب شده

خیلی هوشمندانه ماشین ها رو در تیزر اول به صورت ردیفی رندر گرفتی و بعد کامپوزیت کردی . یه سوال motion blur رو با Fusion ساختی یا رندر گرفتی ؟!

تیزر دوم هم خیلی ایده جالبی داشت اما به نظر من خیلی جالبتر میشد اگه انمیت ها کمی غیر همزمان می بودن ... یعنی همه چیز باهم اتفاق نمی افتاد .

در مورد رمان رندر کار هم یه توضیحی میدین؟
و همچنین تعداد لایه های رندر شده برای کامپوزیت در بعضی از نماها

کلا کار بسیار زیبایی شده !
منم پیشنهاد برای تاپ گالری میدم

امیدوارم کار بعدی رو زات ببینم در اولین فرصت

موفق باشی دوست من

سلام به همه .
ببخشید که دیر جواب میدم .
چند روزی نبودم و دسترسی به نت هم نداشتم .
ممنونم و خیلی خوشحالم که خوشتون اومده .
کار با 3ds max بوده ورژن 2010 .
رندر که با منتال ری بوده .
روی سیستم های خود شرکت رندر شده و جایی ندادیم برای رندر .
بهترین و سنگین ترین رندر ها فریمی 5 تا 6 دقیقه بود حد اکثر . (سیستم ها خیلی خیلی قوی نیستن cpu در حد q6600 و رم 4 الی 6 گیگ)
نمی تونم دقیق بگم کل رندر اگر پشت سر هم می ذاشتیم چقدر طول می کشید چون صحنه ها آماده می شد بعد لایه ها جدا می شد و بعد رندر گرفته میشد .
اما می تونم بگم تیزر دوم رو یک هفته ای کارش رو انجام دادیم (مدلینگ و متریال ها که شده بود) انیمیت و رندر و کامپوزیتش .
توی بعضی از نما ها ما تا شاید 10 لایه هم داشتیم ( توی رندر ) که موقع کامپوزیت (همونجوری که توی making of دیدید ) لایه ها خیلی خیلی زیاد می شد شاید توی یکی 2 تا از صحنه ها تا 20 - 25 تا هم لایه داشتیم .
راستی motion blur رو هم توی digital fusion در آوردیم و اصلا ریسک وقت تلف کردن و زمان رندر اضافی رو توی رندر مکس انجام ندادیم .
این یه سری توضیحات بیشتر . امیدوارم جواب دوستان عزیزم amin4d و baloot3d و gigamax رو داده باشم .

HamidBN جان برای شما هم باید بگم که digital Fusion رو شما دقیقا مثل after effects فرض کن . البته برنامه هایی مثل digital fusion ، node base هستند و نسل جدید برنامه های composite و post production هستند و تقریبا الان توی هالیوود کسی دیگه از after effects استفاده نمی کنه و همه دارن switch می کنن روی این جور بر نامه ها .

امیدوارم بقیه هم ببینن . ارزشش رو داره ... نه ؟ :)

نظری ؟ سوالی ؟ چیزی نیست ؟
دوستان همه دیدن ؟
یا میخواین حجمشو بازم کمتر کنم ؟
گمون می کردم بیشتر استقبال بشه !
:-?

Dr.xyz

Well-Known Member
سلام
راستش نتیجه کار خوب بود اما جای زیادی داشت که بهتر بشه
راستش خیلی عالیه که از برنامه ای مثلFusion استفاده کردین این برنامه امکانات فوق العاده ای داره که برای تقریبا همین کارهاست البته نمیشه با افتر افکت مقایسش کرد چون افتر افکت برنامه ای که برای کار های خاصی در نظر گرفته شده اما این Digital Fusion هم برای کارهای خاصی هست در حقیقت یک جورایی باهم فرق دارن و این برنامه مخصوصا برای کارهای سینمایی درست شده و کلا جلوه گذاری کارایی مثل دود و اینها و تصحیح رنگ خیلی ازش استفاده میشه
کلا برنامه خیلی خفن هست و برنامه هایی که از هم خانواده این برنامه هستند مثل

Nuke
که این برنامه خوب با مایا جفت و جور میشه

Autodesk Flame
که محصول اتودسک هست البته اطلاع خاصی ندارم ازش

انشالا که از شما بیشتر ببینیم
اگه تاپیکی برای این برنامه ها هم زده بشه خیلی عالی میشه

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام داداش . واااااااااااااااااقعا محشر بود:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
خیلی خیلی خیلی تمیز بود. کف بر می شویم :shock: سعی میکنم حتما ورژن با کیفیت بالاش و بگیرم.
خسته نباشی. خیلی پروژه بزرگی بوده ها :دی
ایشالا پروژه های بزرگتر :oops:
موفق باشی:rose:

Mandana

Active Member
مي مطمئنم اينجا پست زده بودم:shock: اما احتمالن توي اون روزهايي بوه كه ديتابيس ارور بوده
در كل پيشنهاد منم تاپ گالري استش...وواقعن كاره قشني شده دوست هاين
موفق بباشي:rose:

mrtnet

Member
سلام

دوست عزیز من اومدم با کیفیت که 11 مگ هست بگیرم ولی وقتی میخواد دانلود بشه اصلا دریافت نداره میشه یه چک بفرمایید ممنون از شما :rose:

reza2kn جان .
مرسی لطف داری . خوشحالم که خوشت اومده .

Mandana_ns خانوم :
سلام .
خوشحالم که می بینم شما هم دوست داشتین .از لطفتون هم ممنون ! :rose:
rezapaarmis عزیز :
آره منم چک کردم دیدم انگار مشکل داره برای همینم نسخه 11 مگابایتیشو توی راپید شیر هم آپلود کردم . اینم لینکش :
http://rapidshare.com/files/325240875/making_of_Megane.rar
خوشحال میشم ببینی :)

mrtnet

Member
سلام

اقا بسیار قشنگ شده و واقعا خسته نباشید و این نشون میده ما کمترین امکانات میتونیم فوق العاده باشیم البته من از این رشته زیاد سر رشته ندارم ولی خوب ...

بازم میگم خسته نباشید ...

موفق و پیروز باشید

MVGM_Soft

Active Member
بابت این کار بهتون تبریک می گم
واقعا روش زحمت کشیدید
از طرف من هم 5 ستاره و پیشنهاد تاپ گالری

ولی یچند نکته که به نظر من اگه رعایت می شدند کار خیلی بهتر در میومد اینه که:
به نظر من حرکات کراکتر ها یکم غیر طبیعی هست و حرکات و عکس العمل هاشون به موقع نیست
و همینطور از دید من صدا اشخاص هم کمی نا مناسب انتخاب شده

در مجموع کار زیبایی هست
و آرزوی موفقیت در تمم مراحل زندگی

Sherlock_Holmes

Active Member
میبخشی خیلی دیر توی تاپیکت دارم پست میزنم..
خودت در جریانی که چندبار کارتو برای من آپلود کردی و دانلود نمیشد..

بالاخره دانلودش کردم.. تبریک میگم.. کار خیلی خوب و حرفه ای از آب دراومده.. خیلی لذت بردم..

making of جالبی هم داشت..

از نقاط ضعفی که توی کار بود به نظر من کم بودن تاثیر محیط روی کاراکتر بود..
توی بخش اول که یک کاراکتر حضور داشت با این سرعتی که ماشینها رد میشدند انتظار عکس العمل بیشتری از کاراکتر میرفت.. بار اول که کار رو دیدم اصلا متوجه تکون خوردن یقه و لباسش نشدم چون خیلی جزئی بود.. توی نسخه اول سه گانه ماتریکس هم این تکنیک اسفاده شده بود.. جایی که نئو وارد برنامه شبیه سازی میشه و میگه اسلحه ی زیاد میخوام ما ردیف اسلحه ها رو میبینیم که وارد تصویر میشن اما حرکت اصولی لباس نئو که یک بارونی بلند هست و همینطور موهاش (که تقریبا لخت هست) کاملا حضور کاراکتر در محیط رو باورپذیر میکنه..

به نظر من شما در انتخاب کاراکتری که تیزر رو بازی میکرد باید حد اقل از مدل موی دیگه ای استفاده میکردید..
(البته ما یکبار تیزری ساختیم که بعلت موی نسبتا بلند و پوشیدن بارونی(!) توسط کاراکتر مجوز پخش نگرفت!)

حرکت ماشینها هم خیلی خوب کار شده بود ضمنا با gigamax موافقم که بهتر بود همه حرکت ماشینها شبیه هم نباشه یا همزمان نباشه.. این میتونست کار رو رئال تر کنه..

من بخش دوم رو که چند کاراکتر داشت بیشتر دوست داشتم.. خیلی خلاقانه تر و اکتیو تر بود..

متریال ماشینها هم رفلکت زیادی داشت البته کیفیت کاری که آپلود کرده بودی متاسفانه زیاد بالا نبود تا بشه بهتر نظر داد..

اگر در مورد کلیت تیزر بخوام نظرمو بگم به نظرم بازی کاراکتر ارزش کل کار رو پایین آورده بود! حرکتهای اضافی و غیر منطقی و عدم تطبیق مسیر نگاه با اتفاقاتی که در صحنه میفتاد..

اما کار در نهایت خلاقانه بود و هرچند کمی دیر شده اما میره برای تاپ گالری..

هم خودت و هم تیم خوبتون خسته نباشید..

آخرین ویرایش:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
یک تبریک دارم .. یک انتقاد دارم .. چند تا سوال
....
تبریک
بخاطر زحمتی که کشیده شده
....
انتقاد
من نمونه خارجی این تیزر رو برای یک محصول دیگه دارم و مطمئن هستم شما از نمونه خارجی ایده گرفتین
من از کاری که کپی کارهای دیگه باشه خوشم نمیاد و دوست دارم اگر زحمتی کشیده میشه روی یک ایده جدید باشه
نه اینکه ایده های تیزرهای خارجی رو برداریم و مشابه اون رو توی تیزرهای ایرانی استفاده کنیم
......
سوال
چقدر هزینه برای تولید کار دریافت شده اصلا در مورد بخش قراردادش میشه توضیح بدین ؟
شرکت شما چند نفر برای تولید تیزر داره ؟
آیا ایده پرداز هم دارین ؟
چند تا کامپیوتر مورد استفاده شماست ؟
......

بابت تاپ گالری تبریک میگم !

میخواستم بگم حجمش خیلی زیاده من نمیتونم دانلود کنم حجم کمترش رو ندارید ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا