تیر اندازی + فیلم اصلی

Mamad39

Member
نه خودم دارمش اونو
هم 2k و هم 720p نگران نباش
فقط کمکم کن چجوری بزارمش منظورمه چجوری ساکنش کنم؟

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
اسم برنامه هه بوجیو هستش

اما بهترین برنامه برای ترک به نظر من
همون موکاییه که همراه افتر افکت نصب میشه :دی

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
دوستان دقت کنن بوجو و موکا رو مقایسه نکنند. کار این دو نرم افزار با هم فرق داره و هر کدام برای کارایی متفاوت ساخته شدند. موکا نرم افزاریست بسیار هوشمند در ترکینگ x & y یعنی دو بعدی. اما بوجو ترک 3 بعدی انجام می ده. ضمنا مفهوم ترکینگ 2 بعدی با یه null object کار دنبال می شه ولی در بوجو مسئله ی شبیه سازی دوربین مطرحه چون ترکینگ سه بعدی انجام می ده که معمولا برای تکمیل فرایند ترکینگ و وارد کردن مدل سه بعدی نیاز به یک 3 بعدی ساز مثل 3ds max یا c4d و ... مطرح می شود.

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
اشتباه شما همینجاست
شما میتونی مدل رو از مایا ایم\ورت کنی داخل موکا
و همون کاری رو انجام بدی که تی بوجیو انجام میدی

mooli63

بحث من سر ایمپورت کردن یا نکردن نیست. بحث من اینه با موکا نمی شه ترک سه بعدی انجام داد. یعنی در محور z ترکینگ نمی کنه. که اگه می کرد. نمی اومدن پلاگین 3d camera tracker برا افتر طراحی کنند.

mooli63

مهرداد جان من نمی دونم چرا داری پافشاری می کنی. scale چه ربطی به ترک سه بعدی داره. scale تو موکا برا اینه که دوربین وقتی عقب یا جلو می ره اندازه سوژه ایی که باید ترک بشه حفظ بمونه. من یه مثال بزنم. فرض کن یه فیلم داری که دوربین دور یک میز 360 درجه می چرخه. حالا یه مدل سه بعدی رو می خوایم رو میز بزاریم. حالا با موکا اگه تونستی ترک کنی این فوتیجو 1 میلیون دلار نقد بهت می دم. :green:

mehrdad_hellboy

Well-Known Member
پا فشاری نمیکنم

این فوتیج رو بساز بده به من
یه قرار داد هم ببندیم که من بشینم جلوت این کارو انجام بدم
یک میلیون دلار رو هم ازت چک یه ماهه میگیرم
اوکی ؟:rose:

mooli63

اوکی خوشم اومد ازت. کم نمیاری. در اولین فرصت فوتیجو می گیرم بهت میدم. کلک نزنی بری با بوجو ترک کنی

تو ترکینگ دقت بیشتری میخاد ... و تصحیح رنگ ، رنگهارو سوزونده ... نظر من بود ببخشین اگه کسی هم به این نکات اشاره کرده
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا