تیره شدن تصویر رندر شده بعد از چاپ

ALI_TAKHTI

Active Member
با سلام.من یه مشکل دارم که شاید خیلی به این بخش ربط نداشته باشه اما اینجا میگم تا اگه کسی مشکل من رو تجربه کرده کمک کنه.
من وقتی یک کار رو رندر میگیرم تو مونیتور خیلی شفاف نشون میده اما بعد از اینکه چاپ میکنم(با دستگاه پلاتر چاپ میکنم) عکس تیره تر میشه. یعنی شفافیت رو از دست میده و کدر میشه
من باری جلوگیری از این مشکل رندر رو در فوتوشاپ باز میکنم و cmyk color سیو میکنم پست پروداکشن رو هم انجام میدم اما بازم تو چاپ کدر میشه.
الان یه پایان نامه معماری دستمه و دارم شیت میبندم مشکل بزرگم چاپ اینهاست.رندر ها خیلی توپ شده اما وقتی چاپ میکنم کدر میشن. یک ترفند زدم و عکسهارو تو فوتوشاپ نورشون رو 2 برابر کردم و چاپ زدم دیدم بهتر شد .اما تفاوت تصویر و چاپ خییییییییلیییییییییی زیاده.
کسی تجربه داره کمک کنه؟

shin shin

Member
من هم مشکل شما رو داشتم بهترین کار این هست که پرینتر رو کالیپره کنی یعنی رنگ های تو صفحه رو که اگه lcd باشه با پرینترت نزدیک کنی در ضمن الان باری چاپ های این جوری احتیاجی به cmyk کردن نیست تاثیری روی کارت نداره یک کار دیگه هم که می تونی بکنی اینه که از مانیتور crt یا همون قدیمی ها استفاده کنی تو اونجا هر چیزی که تو مانیتور میبینی تو چاپ هم میبینی

emadmax

Well-Known Member
با سلام.....................
اما بعد از اینکه چاپ میکنم(با دستگاه پلاتر چاپ میکنم) عکس تیره تر میشه. یعنی شفافیت رو از دست میده و کدر میشه

.................................رندر ها خیلی توپ شده ...........................

سلام
برای من هم پیش اومده .

مهندس جان چند تا پیشنهاد دارم:
1- توکلت به خداباشه (که میدونم هست)!
2- پسوند فایل نهاییت رو که میخای بفرستی برای پرینت ،jpg یا psd باشه و بعد تست کن.
3- کاغذ مناسب انتخاب کن.
4- کالیبره کردن مونیتور و پرینتر( که دوستمون گفتن)
5- با یک پرینتر دیگه هم امتحان کن
6- انشاالله حل میشه...

.
.
و در آخر برای اینکه ثوابی هم برده باشی یه لطفی بکن ما رو هم از دیدن اون رندر های توپ محروم نکن

جدیدترین ارسال ها

بالا