تک اسپیس دات نت ! فروش ویژه به دلیل میلاد امام رضا (ع) + خط اعتباری ایرانسل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mr.Steres

Active Member
همان طور که از متن این تاپیک پیداست ! سایت هاستینگ ما ! ( که با تلاش بسیاری از دوستان تونستیم از بهترین مکان سرویس بگیریم) راه اندازی شد !

با نام تک اسپیس دات نت !

اما به دلیل راه اندازی و میلاد امام رضا (ع) سرویس های خود را با 20 % تخفیف ارائه می دهد !

سرویس های ما با امنیت و سرعت تضمینی ! پشتیبانی 24 ساعته واقعی با تلفن ! و تضمین لود شدن سایت در همه ای اس پی ها ! ( مشکل اکثر سایت ها )

آپ تایم 100 %

برای آگاهی از خدمات به سایت ما مراجعه نمایید ولی برای راحتی بعضی از سرویس ها را خلاصه بیان می کنم !

20 مگ با 2000 مگ پهنای باند 5 تومان
50 مگ با 2500 مگ پهنای باند 9 تومان
100 مگ با 5000 مگ پهنای باند 15 تومان
200 مگ با 5000 مگ پهنای باند 25 تومان
500 مگ با 7000 مگ پهنای باند 40 تومان
1000 مگ با 9000 مگ پهنای باند 58 تومان

این بود سرویس ها :D

هفت روز ضمانت بازگشت وجه میزبانی وب در صورت رازی نبودن از سرویس

تمامی امکانات هم نا محدود است !

قیمت هر گیگ پهنای باند بیشتر 1700 تومان در ماه می باشد

این قیمت ها بدون 20 % تخفیف بودن ! با این 20 % کمتر میشه

این هم سایت ما :

www.takspace.net

Domain هم با پنل اختصاصی ثبت میشه !

و هدیه ویژه یک خط اعتباری ایرانسل به قید قرعه به مشتریان هدیه داده میشه !

این طرح تا آخر هفته اینده اجرا می شود !

تحویل سایت و دامنه درست بعد از پرداخت وجه ! حتی در یک ساعت بعد از سفارش !

با تشکر مدیریت گروه !

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member
سلام دوست عزيز

آرزوي موفقيت تو كارتون دارم ،

آره اين جايي كه سرويس ميگيرين خوبه ، الان خيلي ها رو همين پادينا هستند

webmizban.com

Active Member
با سلام
طی بررسی کوچیکی که داشتم! به این نکته پی بردم!!! که وب سایت مذکور(www.takspace.net ) متاسفانه یا خوشبختانه! از سرورز24 استفاده می کنند !!!
برای حاصل ! شدن اطمینان می تونید نظری! به لینک زیر نیز بیافکنید!!!
http://dns-tools.domaintools.com/?q=83.98.158.153&m=dns

عجب....بعضی ها چه قدر.....
شما مشکلی دارید؟
ما هم از سرورز 24 سرور داریم و افتخار می کنیم که باهاشون کار می کنیم....
نه تنها ما بلکه خیلی ها از سروز 24 دارن خدمات می گیرند و واقعا جا داره ازشون تشکر و قدر دانی بشه.
من به شخصه تشکر فراوان دارم ازشون و فکر کنم 5 ، 6 سالی بشه که آقای قاسمی رو می شناسم.
و با هم کار می کنیم.

4pc

Member
با سلام
طی بررسی کوچیکی که داشتم! به این نکته پی بردم!!! که وب سایت مذکور(www.takspace.net ) متاسفانه یا خوشبختانه! از سرورز24 استفاده می کنند !!!

با سلام !

منظورتون چیه ؟ ما با servers24 کار می کنیم و هیچ مشکلی نداریم ! افتخار می کنیم که با سرورز 24 و جناب قاسمی کار می کنیم ! و همیشه شاهد بهترین سرویس دهی و پشتیبانی از جانب ایشون و سرور ها بوده ایم و خواهیم بود !

شما هم اگر مشکلی داشتی فکر کنم مشکل از خودتون بوده تا سرورز 24 !!!!!!!!!!! :shock:

servers24

Member
با سلام

دوست عزیز،

میشه بپرسم چرا متاسفانه ؟!

آیا این نکته که ما اولین و تنها شرکت ایرانی ارائه دهنده سرویس VPS های Linux و Windows بر اساس Virtuozzo هستیم که برخلاف سایر شرکت های دلال ( Reseller ) ، خودمان اقدام به تهیه Rack و Server Room اختصاصی در هلند کرده ایم و حتی IP هایمان نیز متعلق به خودمان است، شما را آزار می دهد ؟!
آیا واقعاً باید اجازه دهیم هزینه های هنگفتی ماهانه به کشورهای خارجی ارسال شوند تا مثلاً از شرکتی مثل Hostforweb یا JPCسرویس تهیه شود و در آخر هم به دلیل ایرانی بودن سرویس شما Suspend یا Terminate شود ؟!
آیا این امر که سرورز24 حتی یک مشتری ناراضی هم ندارد شما را آزار می دهد ؟!

امیدوارم همه ما بتوانیم اینقدر وسعت دید داشته باشیم که به رقبا هم مانند همکار نگاه کنیم و دست از بچه بازی و رقابت های ناسالم برداریم ...

پ.ن : این نکته را هم اضافه کنم که این تاپیک مربوط به کاسبی آقای mrsteres می باشد و فکر نمی کنم جای مناسبی برای تبلیغ یکی از دوستان همکار که برای مشتریان ما مدام پیغام خصوصی ارسال می کنند باشد! اگر درباره هر یک از سرویس های ما سوالی دارید یا مایل به دریافت پشتیبانی هستید، می توانید از انجمن های سرورز24 یا سیستم پشتیبانی ما استفاده نمایید.

آخرین ویرایش:

1240

Banned
اووووو چه خبره بابا
خوب داره میگه از سرورز24 میگیره
خوب چیزه بدی گفت؟

hostmaker

Banned
متاسفانه در حال حاضر وقت نگاشتن پاسخ را ندارم ، اما امروز تا فردا پاسخ یکایک دوستانی که در حال انفجار هستند را خواهم نگاشت
پیروز باشید و صبور!

Mrx

Active Member
سلام دوستان عزیز

به علت اینکه بحث تاپیک منحرف شد !

قفل شد

مهران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا