تکنیک بکار رفته در این تیزر

Mohammad.983

Active Member
دوستان کسی می دونه تکنیکی توی این کلیپ به کار رفته چیه
بخشید فقط لینک غیر از یو تیوپ پیدا نکردم
http://www.youtube.com/watch?v=IggOIpUH1pI

واسه اونهایی که نمیتونند ببینند:
دو نفر کنار ساحل دریا دارند راه میرند. دوربین مدیوم شات اونها از پشت گرفته و داره باهاشون حرکت میکنه.
بعد یه حرکت آرک میزنه و میاد جلوشون.
در حالی که داره میاد جلو یکی از اون دونفر محو میشه.
من اول گفتم خب مچ مووینگ هستش. اما بعید میدونم
اگر کسی میدونه تکنیک چیه. یه توضیحی به ما هم بده
ممنون

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز من این ویدئو رو دیدم اونجا که شا می گی حتما نیاز نبوده که به صورت نرم افزاری حذف کنن دختره رو بلکه خیلی راحت میشه سر فیلم برداری این کارو کارد در ضمن با Mask کردن این دو فوتیج هم میشه

البته یه راه سخت دیگه هم داره که اونم با نرم افزار هایی هست که یک شی ء رو ترک میکنه بعد محیط دورش رو ترک میکنه بعد هم آبجکت رو حذف می کنه البته گمون نمی کنم واسه چنین ویدئویی همچین کاری کرده باشن

چون میشه با فیلم برداری درستش کرد

Mohammad.983

Active Member
این"خیلی راحت " رو میشه توضیح بدی؟!
دختره رو با ماسک نمیشه برداشت. با بک پشتش چه میکنی؟
اگه هم کروماکی باشه که باز بحث مچ موونگ پیش میاد که اونم وقتی دو تا آبجک واقعی هستند، باید از دوربینی استفاده بشه که مختصات حرکتش رو سیو کنه. که البته بعید میدونم از این شیوه استفاده شده باشه
در مورد بخش نرم افزاریشم که گفتی. یکی از این نرم افزارها موکا هستش. اما باز هم انقدر تمیز نمیتونه بک رو باز سازی کنه. اونم وقتی دوربین چنین حرکتی داره

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
من نمی دونم امکانات سازنده این تیزر در چه حد بوده

اما تصور کن اون حرکت دوربین رو دوبار گرفته باشن یک بار فوتیح فقط ساحل و بار بعدی هم با زن و مرد البته سه پایه های مخصوص فیلم برداری امکانات جالبی دارند که حتی اگه از یه حدی هم بیشتر نیرو وارد کنی باز هم در همون راستا و با همون سرعت مسیرش رو طی می کنه البته این کار با ابزار های فیلم برداری به اون سختی که شما فکر میکنی نیست

اما وقتی این فوتیج رو به ما بدن بگن حالا دختره رو حذف کن اون موقع دیگه کار بسیار مسکل میشه که باید ترکیبی از ماسکینگ و موکا رو تجربه کنی

( یک بار با موکا حذف کنی یک بار دیگه هم ویدئو بدون دختر رو بیار با ویدئو اصلی ماسک کنی واسه واسه جاهایی که خوب در نیومده توسط موکا )

در ضمن من با موکا هم که کار کردم خیلی خوب در میاره

آخرین ویرایش:

Mohammad.983

Active Member
من نمی دونم امکانات سازنده این تیزر در چه حد بوده

اما تصور کن اون حرکت دوربین رو دوبار گرفته باشن یک بار فوتیح فقط ساحل و بار بعدی هم با زن و مرد البته سه پایه های مخصوص فیلم برداری امکانات جالبی دارند که حتی اگه از یه حدی هم بیشتر نیرو وارد کنی باز هم در همون راستا و با همون سرعت مسیرش رو طی می کنه البته این کار با ابزار های فیلم برداری به اون سختی که شما فکر میکنی نیست

اما وقتی این فوتیج رو به ما بدن بگن حالا دختره رو حذف کن اون موقع دیگه کار بسیار مسکل میشه که باید ترکیبی از ماسکینگ و موکا رو تجربه کنی

( یک بار با موکا حذف کنی یک بار دیگه هم ویدئو بدون دختر رو بیار با ویدئو اصلی ماسک کنی واسه واسه جاهایی که خوب در نیومده توسط موکا )

بستگی داره اون ابزاری که میگی چی باشه؟!!!
من خودم فیلمساز هستم و ابزارها رو هم میشناسم. توی جلوه های ویژه تجربه زیادی ندارم اما بهر حال کار سینمایی زیاد میکنم و با امکانات سینمای ایران اشنا هستم. اون سه پایه ای که میگی شما غیر ممکنه بتونه حرکت رو عینا در بیاره(کاش مارک سه پایه رو ذکر میکردی)
من همین سوال رو از اندرو کرایمر هم پرسیدم. اون گفتن تنها راهش استفاده از دوربین های کنترلی هستش( که قربونش برم توی ایران هم مدل های در پیتش هست که اونم خیلی گرونه.) این لینکی بود که اندرو بهم داد(بنده خدا فکر کرد چه بودجه‌ای گرفتیم ما!!!)
بعدشم که گفت اول شات دریا رو میگیری. بعد مرد رو مستقل. و بعد هم شات زنه.
اینطوری ماسکینگت زن هم در حد یه کراپ ساده ست.

http://www.take4d.com/gallery/case_studies/Virgin_Atlantic_Advert_2010/index.html

در کل این کار رو یا باید با دوربین های کنترلی که مختصات حرکت رو در خودش ضبط میکنه انجام داد یا باید بک رو اونقدر ساده بگیری که با موکا بتونه تکسچر رو بازسازی کنی.
منم با موکا کار کردم و با امکاناتش اشنام
بهرحال ممنون از توجهی که به سوالم کردی.

جدیدترین ارسال ها

بالا