راستش برای گرافیست استفاده از عناصر به موقع و به جا و ابزار مورد استفادش شرطه . من نوشته اب عبدالله رو از همین سایت انتخاب کردم و می خواستم اگه کسی براش امکان داره و نرم افزاری می شناه که با کیفیت بالا عکس های بیت مپ رو به و یکتوری تبدیل کنه بگه که ما هم از مشکلات کارمون کم کنیم و کار بی اشکال بدیم تا به طبع کاربران خوش بیاد .
در مورد انتخاب انجمن درست انتخاب کردم . فتوشاپ یک ابزاره جدیده و زیاد از عمرش نمیگذره واسه اونایی که با گرافیک آشنا هستند می دونن که پوستر تکنیکی از انتقال پیام بر سطح می باشد (گرافیک 2 بعدی)و انتخاب من هم انتخاب کاملا درستی بود.
در مورد کار بر روی طرح و ارتقاء اون حق با شماست و راه زیاده و در کل میشه گفت هیچ محدودیتی در سلایق و اختیارات ذهن انسان نیست و میشه همیشه نو فکر کرد
در مورد لکه خون : چون دیدم فضا بالا خالیه و هیچ در کی روش نیست خواستم توجه رو به سمت پایین هدایت کنم و با گذاشتن رنگ هم خانواده (قرمز) که در سرح بود و به من کمک کرد تونستم جای خالی رو توجیه کنم که البته به هنوز ضایع نشون میده و گیتردگی زیادی در بالا ایجاد کرده و تماشاگر رو به هیچی هدایت میکنه و الا نظر من هم نبودن لکه خونه ولی بازهم بی مفهوم نیست(گفتم که در هنر هیچ محدودیتی برای ابراز و تفکر نیست.)
پیروز و سربلند باشید .
رضا