منبع
Laser Clay Shooting System برای بازی های ویدئویی برای اولین بار توسط شرکت نینتندو ژاپن در سال 1973
مطرح شد و در سال 1977 در اولین بازی های 8 بیتی نینتندو در کنسول ننتندو و ترمیناتور و... مورد استفاده قرار گرفت.
طرز کار این تفنگ در بازی شکار مرغابی به طور خلاصه و مفید
خلاف اون چه که از طرز کار تفنگ در ذهن داریم
(یعنی گلوله یا هر چیزی از لوله تفنگ خارج بشه) این تفنگ نوری به جای شلیک نور IR در حقیقت نور IR رو دریافت می کنه، در داخل تفنگ یه سنسور مادون قرمز(InfraRed) وجود داره;
وقتی شما ماشه رو می کشید در یک لحظه کوتاه(با چشم نمیشه متوجه اون لحظه بسیار کوتاه شد، تقریبا 1/60 ثانیه) همه ی تصویر به جز بدن مرغابی سیاه میشه و تنها نور صفحه مرغابیه، وقتی سنسور مادون قرمز درست روبروی مرغابی قرار بگیره امواج مادون قرمز (که در حالت عادی نمیشه دید) به سنسور می رسه و سنسور سیگنال رو به کنسول میرسونه و در نتیجه شما مرغابی رو می کشید!