تکنولوژی روز

jobsnet

Member
مروری بر درایو پشتیبان خارجی لایف‌استودیو پلاس LifeStudio Plus 500 گیگابایتی هیتاچی

انجام یک کار خوب، بهتر از انجام چندین کار ناقص است.

آیا هیچ وقت این اصطلاح را شنیدید که ” یک کار انجام بده، ولی خوب انجام بده” مطمئناً کمپانی هیتاچی این ضرب‌المثل را شنیده است. این کمپانی این توصیه را به خوبی دریافته ، آن را سبک سنگین کرد، ولی در نهایت آن را به گوشه‌ای پرت کرد! و یک درایو پشتیبان خارجی را به همراه مجموعه‌ای از برنامه‌های رسانه‌ای(media suite) به بازار عرضه کرده است که قابلیت‌های بسیار زیادی دارد. اگر چه ممکن است تعدادی از آنها جذاب باشند، اما هیچ کدام از آنها کاملاً خوب نیستند. درایو پشتیبان لایف‌استودیو پلاس هیتاچی یک درایو پشتیبان خارجی با ظاهری جذاب، یک کلید USB زیبا، و مجموعه نرم‌افزارهای یکپارچه سنگین و زمخت است.

سخت‌افزار این درایو پشتیبان، به خودی خود، جذاب است و تا حدی طراحی نمایشی و دوستانه دارد. این وسیله شامل یک جایگاه اتصال ورودی-خروجی سیاه(یا سفید) رنگ است که دربردارنده یک درایو خارجی قابل حرکت ۲٫۵ اینچی است ( در رنگ‌های جذاب خاکستری، کبود(آبی روشن)، گرافیتی یا سفید) و یک درایو فلش ۴ گیگابایتی با درگاه USB نیز دارد. این هارد دیسک خارجی در یک رابط USB کوچک چفت می‌شود، اما درایو فلش به صورت مغناطیسی وصل می‌شود. این درایو به محض اتصال، به طور خودکار با یک پوشه یا چندین پوشه‌ای که انتخاب می‌کنید، سینک(sync یا همگام) می‌شود. در عمل به طور ایده‌آل، سینک کردن فایل‌های موجود بر روی کامپیوترتان با این درایو فلش بسیار خوب است، ولی این گزینه در این درایو به خوبی کار نمی‌کند. علی‌رغم تنظیم و انتخاب کردن کادرهای ضروری موجود در منوی تنظیمات، گزینه‌ای که “MyKey” نامیده می‌شود، فایل‌هایی را که در درایو فلش هستند را به سمت پوشه‌ای که از قبل به طور واضح با آن سینک شده بود، کپی نمی‌کند. این ویژگی سبب می‌شود قابلیت کل این درایو تحت شعاع قرار گیرد و کارآیی آن خیلی کمتر از آنچه که می‌توانست باشد، است.

hitachi_305.jpg



ما درگاههای اتصال ورودی-خروجی، و کانکتور(بست) مغناطیسی برای این ابزار USB را کاملاً زیر و رو کردیم. به این نتیجه رسیدیم که یک نرم‌افزار خیلی بد، سعی در انجام کارهای خیلی زیاد دارد.

مروری بر منوی تنظیمات: مدل لایف‌استودیو همراه با مجموعه بزرگی از برنامه‌های رسانه‌ای عرضه می‌شود که بوسیله کولیریس(Cooliris) طراحی شده است. انتظار می‌رفت که این برنامه‌ها، مهم‌ترین میانجی کاربر با این ابزار باشند. شما می‌توانید با استفاده از برنامه تصویری “۳D wall” کمپانی کولیریس، از لایف‌استودیو برای دیدن تصاویر، ویدئوها، گوش دادن به موسیقی و کارهای دیگر استفاده کنید. این برنامه یک میانجی جذاب و جالب توجه است، اگر چه بر روی سیستم تست کننده Core i7-930 ما با یک پردازنده گرافیکی Radeon HD 5850 تا حدی کند بود. از اطلاعاتی که توسط شما از هر مسیری ( به صورت پیش فرض، پوشه کاربر است) انتخاب می‌شوند، نسخه پشتیبان تهیه می‌شود- شامل اصلاحات چندگانه-، پس از آن بر حسب تاریخ، برچسب id3، یا سایر اطلاعات جانبی و با استفاده از برنامه Memopal دسته‌بندی می‌شوند. این مجموعه برنامه‌ها، همچنین میانجی‌های اجتماعی فوق‌العاده‌ای را نیز در اختیار کاربر قرار می‌دهند: به طور مثال، شما می‌توانید تصاویر دوستان‌تان را در فیس‌بوک ببینید، تصاویر کپی گرفته شده‌تان را به سایت‌های پیکاسا(Picasa)، فلیکر(Flickr) یا فیس بوک ارسال کنید و هر آنچه را که در اکانت‌های MySpace، LinkedIn، Twitter، یا فیس‌بوک انجام می‌دهید، با دوستان‌تان به اشتراک بگذارید.

مولیریس همچنین به شما امکان می‌دهد که “اطلاعات اضافی”(premium content) یا برنامه نمایش‌های تلویزیونی، موزیک ویدئوها، و تیزرهای تبلیغاتی فیلم‌ها را – تمام آنه را با کیفیت خیلی بد ۱۵ فریم بر ثانیه-، به علاوه اخبار خبرگزاریهای AP(آسوشیتدپرس) و USA Today، بازیهای فلش، و یک “کانال خرید” جستجو کنید. هر کدام از برنامه‌های تصویری ۳D-wall در تمام زمینه‌ها به جز اطلاعات خود شما، به طور منظم آگهی‌های بسیار زیادی را پخش می‌کنند. ” اطلاعات اضافی” را شما به راحتی، و همچنین به طور رایگان، بر روی سایت Hulu، یا هر کدام از سایت‌های اینترنتی شبیه به آن، می‌توانید پیدا کنید. موزیک ویدئوها نیز تا حد بسیار زیادی محدود و با کیفیت پایینی هستند و بازیهای فلش نیز، چندان جالب توجه نیستند.

می‌توان گفت که بزرگترین ویژگی مثبت لایف‌استودیو، قابلیت آن برای ساده کردن، جایگزین کردن چندین برنامه با یک رشته برنامه کاملاً هماهنگ است. اما این رشته برنامه، تنها در شرایط و مواردی کارآیی خوبی دارد که استفاده از یک راه حل مختلط به جای استفاده از آن برنامه‌های متنوع و مجزا، بهتر باشد. استفاده از برنامه میانجی کولیریس، راه بسیار جالب توجه‌ای برای تماشای برنامه‌های رسانه‌ای‌تان است، و بعنوان یک برنامه مسقل و همچنین یک پلاگین(plugin) در مرورگر در دسترس است. اما نرم‌افزار سینک کننده هیتاچی چندان قابل توجه نیست، و ایده خارق‌العاده ایجاد یک برنامه و کلید خیلی سریع که به آسانی با درایو (یا کامپیوتر) شما سینک شود، بوسیله پیاده‌سازی و اجرای وحشتناک و بسیار ضعیف نرم‌افزار مربوطه، عقیم مانده است. حتی ایجاد نسخه پشتیبان آنلاین نیز سخت‌تر از آن چیزی است که باید باشد. دراپ‌باکس(Dropbox) بهترین روش ذخیره‌سازی آنلاین است، مکانیسم سینک کردن MyKey موجود در این وسیله، نیز به خوبی استفاده از نرم‌افزار Synctoy کمپانی مایکروسافت نیست و دیدن فایل‌های ویدئویی از طریق میانجی کولیریس نیز هیچگاه به خوبی استفاده از Hulu Desktop و یا حتی یک مرورگر معمولی اینترنت نمی‌باشد.

درایو پشتیبان لایف‌استودیو پلاس، با درگاه ورودی خروجی‌اش با قابلیت استفاده بسیار آسان، طراحی و جذابیتش، و کلید فوق‌العاده سریع USB، یک محصول متفاوت است. اما مجموعه نرم‌افزارهای آن، تا اندازه‌ای کارآیی کل برنامه‌های ادغام شده درون خود را ندارد، و نمی‌تواند هیچ کاری را بهتر از سایر برنامه‌های مجزا و غیر ادغام شده، انجام دهد.

منبع: maximumpc
 

jobsnet

Member
نمایشگر لمسی یخی، ارمغان آزمایشگاه پژوهشی نوکیا

icetouch.jpg
این بار پژوهشی به دست نوکیا انجام شده که راهی به درون گوشی های موبایل پیدا نخواهد کرد. اما آزمایشگاه پژوهشی نوکیا در تامپره (کشور فنلاند) با یک نوع جدید و منحصر به فرد از صفحه لمسی، نام خود را بر سر زبان ها انداخته است. این صفحه لمسی از یخ ساخته شده است. البته چند ابزار دیگر هم در این کار درگیر هستند.

یک پروژکتور و یک آرایش خاص از دوربین های مادون قرمز که به کامپیوتر وصل شده اند، در نزدیکی این یخ ها وجود دارد. در واقع هنگامی که شما یخ را لمس می کنید، محل تماس شما با یخ، توسط پروژکتور روشن می شود و بس! با این حال از نظر تکنیکی، می توان آن را یک نمایشگر مولتی تاچ ساخته شده از یخ نامید! اما مطمئنا ساختن این بی هدف نبوده.

از دید نوکیا این پروژه به ما می گوید که می توان اینترفیس اینتر اکتیو و فعال را در همه جا به کار گرفت و برای مقاصد بسیار زیادی از آن استفاده کرد. گویا فناوری لمسی و تاچ به جزئی جدید از کامپیوتر ها بدل شده است. هر چند شاید این کار بیشتر جنبه نمادین داشته باشد اما نشان می دهد که راه های بسیاری برای به کارگیری این فناوری وجود دارد.​
 

jobsnet

Member
هیتاچی نازک‌ترین هارد درایو اکسترنال دنیا را عرضه کرد

به گزارش فارنت و به نقل از الکترونیستا شرکت هیتاچی باریک‌ترین هارد درایو اکسترنال دنیا را به ضخامتی کمتر از یک سانتیمتر تولید کرد.
این هارد درایو در کلاس جی-تکنولوژی این شرکت قرار دارد و بنا بر اعلام این شرکت تنها ۹٫۹ میلیمتر ضخامت دارد و می تواند تا ۳۲۰ گیگابایت اطلاعات را در درون خود جای دهد.
جی-درایو که ۱۴۱ گرم وزن دارد و آن طور که اعلام شده برای محصول جدید اپل یعنی باریک‌ترین نوت‌بوک دنیا مک‌بوک‌ایر عرضه شده است.

این موضوع از آنجا مشخص می‌شود که ظاهر این هارد شبیه به مک‌ایر جدید ساخته شده و تی اکنون در فروشگاه اپل نیز عرضه شده است.
نازک‌ترین هارد درایو اکسترنال دنیا برخلاف ظاهر خود و بنا بر اعلام شرکت هیتاچی ضدضربه است و آلومینیومی که برای ساخت آن به کار گرفته شده است به جی‌درایو قابلیت ضد گرما داده است و آن را خنک نگه می‌دارد.
جی درایو هیتاچی با فناوری usb 2.0 سازگاری کامل دارد و برای آن قیمتی ۱۰۰ دلاری در نظر گرفته شده است.


 

jobsnet

Member
تکنولوژی DLP، تبلت ۷ اینچی را به پروژکتور تبدیل می کند


یکی از مشکلات تلفنی نظیر Galaxy Beam سامسونگ و محصولات مشابه اش این است که پروژکتور و باتری مورد نیاز برای تغذیه آن٬ دستگاه را بیشتر به یک پاره آجر شبیه می کند.


باید برای معدود مواردی که نیاز به پروژکتور دارید٬ همیشه تلفنی ضخیم و بد شکل را جا به جا کنید. ولی با DPL و فناوری LED که مصرف باتری را کم می کند٬ و البته در قالب یک دستگاه بزرگتر یعنی تبلت٬ می توان وزن اضافه و ابعاد بزرگتر را تقریبا فراموش کرد و از دستگاهی با پروژکتور لذت برد. تگزاس اینسترومنتز که فناوری DPL را توسعه داده امیدوار است بتواند آن را فراگیر کند.




u7-pics.jpg
newreply.php



پروژکتور-تبلت SmartDevices U7 با فناوری DPL می تواند تصاویر ۵۰ اینچی را برای شما ایجاد کند٬ البته نه با کیفیتی در حد پروژکتورهای حرفه ای٬ ولی تصاویر قابل مشاهده هستند. وزن دستگاه هم فقط ۲۰ گرم بیشتر از نکسوس ۷ است٬ یعنی ۳۶۰ گرم. البته این دستگاه در حد یک محصول نهایی نیست ولی می تواند تاییدی باشد بر مفهوم دستگاه هایی که فقط با چند گرم وزن و چند میلیمتر ضخامت بیشتر٬ امکان برخورداری از یک پروژکتور همراه را نیز میسر می کنند.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا