از پشت پنجره اتاقم شکار کردم:green:
elham_elham Member Nov 6, 2009 #1 از پشت پنجره اتاقم شکار کردم پیوست ها IMG_5160.jpg 50.6 کیلوبایت · بازدیدها: 29 IMG_5158.jpg 147.3 کیلوبایت · بازدیدها: 27 IMG_5161.jpg 61.9 کیلوبایت · بازدیدها: 24
elham_elham Member Nov 6, 2009 #4 جالبه تو این سایت فقط یه نفر جواب ما رو میده اونم این جنابHASTAR هستش هم تو قسمت مشکلات ارسال کالا هم تو تایپیکه عکاسی ما شاالله به این سایت
جالبه تو این سایت فقط یه نفر جواب ما رو میده اونم این جنابHASTAR هستش هم تو قسمت مشکلات ارسال کالا هم تو تایپیکه عکاسی ما شاالله به این سایت
M mostafa_cs Well-Known Member Nov 6, 2009 #6 ايول!شكار جالبي بود! حالا اون بنده خدا اون بالا داره چه ميكنه؟
saeedesign Member Nov 11, 2009 #10 تکنولوژیه دیگه !! این شکار لحظه ها رو هستم ... بچه های همین سایت تجربه های خوبی از شکار های من داشتند شرمنده ام !!
تکنولوژیه دیگه !! این شکار لحظه ها رو هستم ... بچه های همین سایت تجربه های خوبی از شکار های من داشتند شرمنده ام !!
Mohammadreza Well-Known Member Jan 12, 2010 #11 مثل اين فيلماي خارجي زير شيربوني زندگي مي كني ؟ شوخي كردم ، جالب بود فقط موندم اون مرده داره چيكار مي كنه ؟ برنج مي خوره
مثل اين فيلماي خارجي زير شيربوني زندگي مي كني ؟ شوخي كردم ، جالب بود فقط موندم اون مرده داره چيكار مي كنه ؟ برنج مي خوره