تکمیل کادر مدیریت (دعوت به همکاری)

en.mehdi

New Member
مدیریت عزیز من در فروم دیگه به عنوان " مدیر بخش آموزش " همکاری می کنم اگه صلاح بدونین می تونم به صورت آموزشی مدتی در خدمت باشم اگه تایید شد ادامه همکاری بدیم

Mr.Digital

Member
با سلام, پادینا جان برای شما در MVT پیغام گذاشتم, ممنون از اینکه عضو شدین, اونجا منتظر پاسختون هستم.
مهدی جان از شما هم ممنونم, لطفا هر کمکی بود بهم بگید تا اگر از دستم بر اومد انجام بدم, آماده ی همکاری با شما دوست عزیز هم هستم (اگر موردی بود پ.خ بگذارید لطفا)

دوستان عزیز آیدین و سرگشته, ممنون از اینکه به جمع ما پیوستین, لطفا در آدرسی که در پست اول دادم عضو بشین و به یوزر من در انجمن (Mr.Digital) پیغام بدین تا بیشتر صحبت کنیم و کاربری شما رو تغییر بدم. از همکاری با شما بسیار خوشحالم.
موفق و پیروز باشید.

Mr.Digital

Member
مدیریت عزیز من در فروم دیگه به عنوان " مدیر بخش آموزش " همکاری می کنم اگه صلاح بدونین می تونم به صورت آموزشی مدتی در خدمت باشم اگه تایید شد ادامه همکاری بدیم

سلام, البته که میتونید دوست من, باعث افتخار ماست...
فقط اگر ممکنه لطفا در آدرسی که در پست اول دادم عضو بشین و به یوزر من در انجمن (Mr.Digital) پیغام بدین تا بیشتر صحبت کنیم و کاربری شما رو تغییر بدم
منتظر شما دوست عزیز هم هستیم.

mehdiBC

Member
خدارا شکر گلایه من باعث شد این عزیزمون جناب دیجیتال کارش راه بیفته

خوب حالا خودمونیم بده همیشه این طوری دلامون روهم باشه؟
تو دوره ای که شرق و غرب تحمل هیچ کدوم از ما را ندارن (حتی عرب ها هم با چپ افتادن) خودمون باید هوای خودمونا داشته باشیم

از همه کسانی که حاضر به همکاری با این دوستمون شدن من جدا تشکر می کنم

دیجیتال جان راستش ببخشید زیر قولم زدم(قرار بود امروز و فردا سایتا بالا بیارم) ولی تو طراحی قالب جوملا گیرم اگه نه سریع تر آدرسا می گفتم
به هر حال آرزوی موفقیت واسه همتونا دارم
غلام شما مهدی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا