Fa تکمیل پروژه (مشکل در قسمت List Box)

msnv

Well-Known Member
نمونه زیر را بررسی کنید

موفق باشید

پیوست ها

• Search [Show similar words writed in the textbox+simple Commentator + searchInItemsContents].zip
    6.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:

mohamadarab

Active Member
دوست عزیز یک سوال دیگه:
اگه بخوام هنگام سرچ اون کلمات فارسی رو سرچ کنم باید چی کار کنم؟
یعنی توی لیست باکس همون کلمات انگلیسی بیاد و لی سرچ بر اساس اون کلمه های فارسی باشه؟
..
یعنی توی لیست کلمات فارسی رو بنویسم و سرچ کنم،ولی محتوای داخل لیست باکس همون باشه..
مرسی:rose:

msnv

Well-Known Member
برای اینکار به دوشیوه میتوانید عمل کنید،
1- checkboxیی در زیر گذاشته که مشخص کننده جستجو در کلمات و معانیست
2- برای جستجو در دستورات اصلی و معانی انها هرکدام یک editbox جداگانه بگذارید

در اسکریپت جستجو نیز یک شرط برای جستجو در لغات یا معانی بگذارید
همانگونه که میدانید لغات در آرایه it$ و معانی نیز در آرایه it_means$ ذخیره میشوند

موفق باشید

mohamadarab

Active Member
به این علت از جستجو در معنی استفاده میکنم چون ممکن هست معنی چند خط باشه..به همین دلیل در لیست اسامی میان ولی سرچ بر اساس معانی هستش..
..
میدونم خیلی زیاده خواهی هستش..
امکانش هست یک مثال بزارید..
خیلی ممنون..واقعا عالی توضیح میدید..
مرسی

msnv

Well-Known Member
سلام عليكم
نمونه را ويرايش و جايگزين پست 21 كردم

در اين نمونه يك جعبه اختيار افزودن شده كه با روشن كردن عمل جستجو در معاني آيتم ها انجام ميشود، و همزمان با مشاهده عبارت مورد جستجو در يك معني، آيتم مربوطه به ليست باكس افزوده ميشود

براي بازگشت به حالت اوليه (جستجوي آيتم ها) مجددا" جعبه را خاموش كنيد

موفق باشيد

mohamadarab

Active Member
دوست عزیز
واسه مثالی که در پست 21 گذاشتید واسه تعداد خط هایی که در فایل txt هست محدودیت داره؟
یعنی اینکه تعریف شده که چند خط از فایل رو بخونه؟
..
چون من تقریبا 3 صفحه متن دارم که وقتی از میارمش توی فایل txt تا چند خط رو می خونه و مابقی رو در لیست نمیاره...
..
ممنون:rose:

msnv

Well-Known Member
سلام عليكم
بله بصورت پيش فرض تنها 1000 خط را بررسي ميكند، كه در سورس زير اين محدوديت وجود ندارد

البته چون اين يك سورس ساده است و روي آن كار نشده ممكن است داراي مشكلات زيادي باشد نمونه اش كاراكتر جداكننده داده هاي فايل يعني "=" است، چون اين يك كاراكتر معمولي و مورد استفاده در متون است پس نميتواند به عنوان يك جداكننده مورد استفاده قرار گيرد چون برنامه را دچار اشتباه ميكند

اگر مشكلتون برطرف نشد چند مورد زير را هم بررسي كنين

حجم فايل متني چقدره؟ چون mmb در خواندن فايل هاي بيشتر از 1 مگابايت ناتوان است (اينگونه كه بنده تجربه كرده ام)

يك موضوع ديگر كه نيز ميتواند مهم باشد حجم فايل است يعني سرعت اجراي برنامه بسته به حجم فايل اطلاعاتي ميتواند كاهش يا افزايش پيدا كند

موفق باشيد

پیوست ها

• Search [Show similar words writed in the textbox+simple Commentator + searchInItemsContents]_edi.zip
    6.4 کیلوبایت · بازدیدها: 21

mohamadarab

Active Member
سلام..
دوست عزیز در مورد فایل text که کنار برنامه قرار دادیم و اسامی رو از اون می خونه،یک مشکل وجود داره اون این هست که در بعضی از سیستم ها نمی تونه فایل text رو بخونه .
یعنی باید سیستم utf-8 یا unicode باشه تا مشکل حل بشه..
ولی نمیدونمه جوری این تنظیم رو سیستم کاربر قرار بگیره.....................

ممنون اگه راهنمایی کنید:rose:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام..
دوست عزیز در مورد فایل text که کنار برنامه قرار دادیم و اسامی رو از اون می خونه،یک مشکل وجود داره اون این هست که در بعضی از سیستم ها نمی تونه فایل text رو بخونه .
یعنی باید سیستم utf-8 یا unicode باشه تا مشکل حل بشه..
ولی نمیدونمه جوری این تنظیم رو سیستم کاربر قرار بگیره.....................
اگه از ویندوز 7 استفاده میکنید که خودش تنظیمات فارسی رو در هنگام نصب ویندوز انجام میده جز تنظیم حالت فارسی برای Language Bar و بیلدر کلا یونیکد رو پشتیبانی نمیکنه و اگه فایلی رو که حاوی متن فارسی هست رو در حالتی غیر از Ansi ذخیره کنید اونوقت بیلدر به جای متن فارسی متن دیگه ای رو نمایش میده پس چک کنید که در حالت Ansi ذخیره شده باشه.
با اینحال یک نمونه پیوست کردم این رو تست کنید ببنید این متن فارسی که از فایل گرفته میشه بدرستی نمایش داده میشه یا نه؟

پیوست ها

• PersianText.rar
    493 بایت · بازدیدها: 9

mohamadarab

Active Member
اگه امکانش هست واسه این مثال کاری کنید که وقتی روی سلام
کلیک کردک یک کاری انجام بشه؟
ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا