تکسچر کامپوزیت

men

Well-Known Member
سلام رفیق.تکسچرشو باید خودت بسازی.من قبلا واسه 1 پمپ بنزین کار کردم ریل نشده ولی کارفرمای ما که قبول کرد.الان کل فایلو واست میذارم اول عکس رندرو ببین اگه بدردت خورد دانلودش کن.راستی آرشوش کردم واست که تکسچراش نپره فقط چون hdri حجم فایلو از 4 مگ به 30 مگ میرسوند و شاید نمیتونستی دانلودش کنی دیگه hdri رو پاک کردم.خودت واسش hdri بزار.

پیوست ها

• Refigh.rar
    4 مگایابت · بازدیدها: 478
  • 53m.jpg
    53m.jpg
    460.1 کیلوبایت · بازدیدها: 164

amin_paj

Member
men جان دستت درد نکنه استفاده کردم . دارم سعی میکنم تکسچر رو بسازم هنوز به اون نتیجه ایی که میخوام نرسیدم
ممنون

bahareh014

New Member
میشه بگید چطوری میشه متریال رو ساخت
من خیلی وارد نیستم . اما می خوام متریال کامپوزیت درست کنم . میشه کمکم کنید

panoram

Member
سلام رفیق.تکسچرشو باید خودت بسازی.من قبلا واسه 1 پمپ بنزین کار کردم ریل نشده ولی کارفرمای ما که قبول کرد.الان کل فایلو واست میذارم اول عکس رندرو ببین اگه بدردت خورد دانلودش کن.راستی آرشوش کردم واست که تکسچراش نپره فقط چون hdri حجم فایلو از 4 مگ به 30 مگ میرسوند و شاید نمیتونستی دانلودش کنی دیگه hdri رو پاک کردم.خودت واسش hdri بزار.

ممنونم. از دوستان ... امکانش هست طوری این فایلو سیو کنن که من با مکس 2009 بتونم باز کنم؟؟؟

ممنون میشم:rose:

panoram

Member
شیدر کامپوزیت مثل باقی شیدر نیست بهتر از تکسچر استفاده نکنی. ولی خوب من سیلور دودی و شامپاین رو دارم فردا شب میام میزارمش.

داداش اومدم پیغام خصوصی بهت بدم دیدم .پروفایلت بستست....

اگه وقت کردی این متریال ها رو آپلود کنی خوشحال میشم.:rose:

*MohammAd*

New Member
بیا عزیز دل اینم تکسچر کامپوزیتولی همون طور که گفتم برای این نوع متریال های نباید از تایل استفاده کنی بلکه باید تایل مدل بشه و شیدر آلومینیوم رو بهش بدیم.

این یوزر داداشم هست.

موفق باشی

.:BehzAd:.

پیوست ها

• silver.jpg
    silver.jpg
    315.8 کیلوبایت · بازدیدها: 130
  • champange.jpg
    champange.jpg
    374.2 کیلوبایت · بازدیدها: 97
  • gery.jpg
    gery.jpg