تکسچر؟

behzad999

Member
با سلام
میخواستم بدونم چطوری میتونم یه تکسچر رو جوری به یه جسم بدم که وقتی بهش uvمیدم (همونجوری که میدونین یه عکس تکرار میشه و وقتی تو یه سطح بزرگ این عکس تکرار میشه از حالت طبیعی خارج میشه و کاملا مشخص میشه)
کاملا طبیعی به نظر برسه

behzad999

Member
دوست عزیز همین طوری که تو عکس میبینی لکه های روی دیوار با یک فاصله تکرار شدن و یه جورایی مصنویی جلوه میکنن من میخوام مثل یه دیوار واقعی باشه
d5af03c330b04b4a8411.bmp

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
خوب شما می تونید قبلش توی فوتوشاپ یه تکسچر براش درست کنید با استفاده از همین یه تیکه

مثلا می تونی یه جاهای دیوار تکسچر کثیفی قرار بدی و مود لایه رو عوض کنی
یا جهت تکسچر رو بعضی جاها معکوس کنی
و در آخر همه رو کنار هم بچینی و یه دیوار نامنظم طبیعی داشته باشی
موفق باشی

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
این کار اصلا سخت نیست و فقط کار با لایه ها و عوض کردن مودشون
تغییر روشنایی و رنگ لایه ها و کارهایی از این قبیله
میزان آشناییت با فوتوشاپ چقدره؟

آموزش هم فکر میکنم باشه سرچ میکنم اگر بود براتون میذارم

ابعاد تکسچرت فکر کنم کوچک هستش میتونی جسم رو به دو نیمه کنی بعد به هر کدوم uvw mapping بدی یا اگه مشکلت این لکه ها هستش میتونی در بخش coordinates اون tiling رو تغییر بدی و لکه ها رو به قسمت بالا یا پایین ببری که تو یه خط نباشن

Ultra3D

Well-Known Member
دوست عزیز کلا ً چند حالت داره:
یا تکسچر ایجاد کردن باید بلد باشی که فاطمه جان لطف کردن و گفتن

یا تکسچر آماده خوبی داشته باشی که اندازه بزرگی داشته باشه مثلا ً 3000*3000 پیکسل

یا تو رندر کردن زرنگ باشی و اون قسمت هایی که تکرار می شه رو از همش رندر نکنی ( منظورم زاویه دوربینت رو خوب تنظیم کنی تا کارت تابلو نشه)

behzad999

Member
مرسی دوستان اگه آموزشی در مورد تکسچر درست کردن دارین ممنون میشم لینکشو بدین

Ultra3D

Well-Known Member
ببین در کل می خوای حرفه ای کار کنی و کارت طبیعی باشه
اینا آموزش های زیاد و تمرین و تکرار زیادی می خواد و درست کردن خود تکسچر تازه اول راهه و مخلفاتش هم هست
در کل نمی خوام ناامیدت کنم ولی آموزشهاش به این سادگی و پیدا نمی شن و اگه هم باشن کم نیستن
منظورم اینه که خیلی راحت می گی یک آموزش بزارین ... بابا راه صد ساله رو که نمی شه ...

در کل برای این که مکس رو حرفه ای کار کنی یک نرم افزار 2 بعدی مثل فوتوشاپ خیلی ضروری هست و باید کامل یاد بگیری
در ضمن آموزش های زیادی هست و حجم زیادی دارن و باید آنلاین بخری ولی اینایی که تو می خوای همش یکجا نیست و قسمتیش رو با تجربه و قسمت دیگش رو با خرید و کار کردن رو آموزش ها حل می شه

جدیدترین ارسال ها

بالا