Fa تکست در دور

amiralavi74

Member
با سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید محترم سوالی داشتم من بر طبق عکسی که پیوست کردم یک کتابخانه دارم که در قفسه های اون آسکون کتاب هایی قرار میگیرد و میخوام با کلیک بر روی هر آیکون بر روی هر کتاب در تخته سیاه روبروی آن اسم کتاب نوشته و 3 گزینه خواندن،دانلود،دانلود برای موبایل قرار گیرد اما هیچ اسکریپت و یا پلاگینی نیافتم ممنون میشم که دوستان همکاری و به من کمک کنند.باتشکر

پیوست ها

• EBookLibrary.jpg
    EBookLibrary.jpg
    595.7 کیلوبایت · بازدیدها: 15

booyebaran

Well-Known Member
سلام دوست عزیز.من یه فایل سورس رو پیوست کردم و فک کنم منظورتون همین باشه.

پیوست ها

• book.zip
    807.6 کیلوبایت · بازدیدها: 34

amiralavi74

Member
با تشکر از شما دوست عزیز منظورم همین بود اما یک مشکل من میخوا م متنی که روی تخته هست باقی باشه و به محض کلیک روی اولین کتاب متنی که شمت برای خواندن و... دادی جای گزین متن روی تخته بشه آیا این کار مقدور است
با تشکر

booyebaran

Well-Known Member
شما میتونین از دستور LoadText به جای Show و Hiden کردن استفاده کنید.فایل پیوستی رو دانلود کنین

پیوست ها

• book2.zip
    807.6 کیلوبایت · بازدیدها: 24

amiralavi74

Member
باتشکر فراوان از شما مشکلم توی این مورد حل شد اما سوال دیگه ای هم دارم که توی عکسی که پیوست این کامنت کردم می خوام که عکس رهبری بعد از کلیک به بالای دایره زیر تنظیم صدا حرکت کنه و یک سری کلید وسط داریه نمایش داده بشه و یک سری کلید درون دایره همزمان نمایش داده بشن و با کلیک بر روی هر کلید یک متن نمایش داده بشه البته من یک نمونه از این چیزی که میگم آماده کردم اما خیلی مصنوعی و بیروح هست و عکس امام بعد از کلید به اون نقطه ای که اشاره کردم میپره و حرکت نمیکنه ممنون میشم که در این قسمت هم منو یاری بفرمایید"البته توجه بفرمایید که عکس امام خمینی هم در طرف مقابل امام خامنه ای قرار داره و همین کار باید روی ایشون هم قرار بگیره و اینه که کار رو خیلی سخت کرده:
با تشکر دوباره

پیوست ها

• FamousMen.jpg
    FamousMen.jpg
    782.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3

booyebaran

Well-Known Member
دوست عزیز اگه سورس همین قسمت رو پیوست کنین متوجه میشم آخه یه خورده پیچیده هستش.

amiralavi74

Member
بزارید بهتر توضیح بدم:
1. با کلیک روی عکس امام ایشون به بالای دایره وسط صفحه قرار بگیرند
2.همزمان با حرکت امام چند کلید وسط دایره نمایش داده بشه
3.با کلیک روی هر کلید وسط دایره یک متن جایگزین همه ی کلید ها بشود
البته امام خمینی و امام خامنه ای هر دو باید این افکت را داشته باشند.
عکس پیوست شده شاید بیشتر کمک کنه

پیوست ها

• FamousMen2.jpg
    FamousMen2.jpg
    779.9 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Shahim

Active Member
برای عکس اما چطور این کاررو انجام دادید؟
حداقل سورس همین صفحه رو قرار بدید

amiralavi74

Member
ببینید عکس رو به یک کلید 3sp تبدیل و سپس با دستور move objct امام رو انتقال و با دستور show و hide کلید هارو نمایش و با دستور شرطی متن رو نمایش دادم اما خیلی مصنوعی و به درد نخور شده.
ضمنا الان با موبایلم هستم و فایل رو همراه ندارم عکس هارو هم با فتوشاپ تبلت و سرعت پایینه که دارم ارسال میکنم اگر ممکنه کمک کنید
باری سورس باید تا شب معطل باشیم که خیلی دیره با تشکر فراوان از همه ی دوستان مایدوارم متوجه شده باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا