تو ساخت segment مشکل دارم

plwdad

New Member
تو عکس،شماره 1 حجممه که میخوام سگمنتاشو زیاد کنم
ولی سگمنت که تولید میکنم شکل 2 به وجود میاد
نمیخوام حالت اریب داشته باشن
میخوام مثل شکل 3 بشه(شبکمو میگم)
مرسیmax.jpg

برای این که کار کمتری انجام بدی اول گوشه سمت چپ بالا رو با ابزار cut به به طور مستقیم به خط افقی پایین وصل کن بعد اول سگمنت ها مربعی که درست میشه رو اضافه کن بعد دوباره با ابزار cut خطوطی رو که میخای، تو مثلث به خط اوریب وصل کن .

یا میتونی روی هر چهار ضلع ورتکس اضافه کنی بعد ورتکس هارو کانکت کنی اینم راه حله خوبیه

plwdad

New Member
مصطفی جان متوجه نشدم
ابزار کات کجاس؟
کاری که من کردم این بود
یه مکعب ساختم
بعد با یه معکب اریب یه قسمتشو جدا کردم(proboolean)
بعد این قسمت بریده شده رو editpoly کردم
بعد edge های کناری رو انتخاب کردمو conect زدم تا شبکه درست شد
ولی شبکه ها اریب ان
بابت 2 روشت ممنون
ولی متوجه نشدم
میشه بیشتر توضیح بدی؟

خب تو کار خیلی طولانی ای برای درست کردن این شکل انجام دادی که !! بذار از اول برات بگم :
1. یه مکعب درست کت تو نمای جلو
2. یه مودیفایر (modifier ) ادیت پلی ( edit poly ) بهش بده
3 . edge گوشه پایین سمت چپ رو تو نمای جلو انتخاب کن به سمت چپ بکش تا شبیه شکلت بشه
4. حالا از تو قسمت edit geometry مربوط به edit poly دکمه cut رو انتخاب کن
5. حالا از نمای جلو روی خط بالایی مکعب کلیک کن بعد ماوس رو به سمت خط افقی پایین بیار و روی خط افقی پایین کلیک کن با این کار یه خط عمودی اضافه میشه
6. حالا این خط عمودی که تازه درست کردی رو انتخاب کن با خط عمودی سمت راست رو . connect رو بزن و تعدادش رو میزون کن
7. برای خط های عمودی هم connect رو بزن تا شبکه ای که میخای برای مربع درست شده ایجاد بشه .
8. حالا دوباره cut رو انتخاب کن و از بالا شروع کن به وصل کردن نقطه های سمت چپ این شبکه ایجاد شه به خط اریب سمت چپ

امیدوارم این دفعه تونسته باشم درست توضیح داده باشم

راستی برای هر طرف باید این کار رو انجام بدی که البته با ایجاد شدن ورتکس ها میتون دو به دو ورتکس ها رو انتخاب کنی و connect رو بزنی تا با خط به هم وصل شن که از دفعات استفاده ی ابزار cut کم میشه

plwdad

New Member
آقا دمت گرم
شکل برش خورده خیلی راحت تر درست شد با این روش
ولی خط بالا رو که میخوام به پایین وصل کنم اتفاقی نمیفته
خط عمودی درست نمیشه
روش دیگه ای نداره؟

plwdad

New Member
آقا خط رو داد
ولی چه طور میشه خط رو کاملا عمودی رسم کرد؟
یه خورده کج میشه

plwdad

New Member
یه بار نفهمیدم چی شد خط رو کشید
دفعه بعد نکشید
نفهمیدم چه طور شد :)
ولی اون دفعه که خط رو داد بعد از این که کانمت زدم بازم خط ها رو اریب کشید

یکیش اینه که از نمای جلو یا نمای روبه روی اون خط یکی از ورتکس های بالا یا پایین اون خط رو انتخاب کنی بعد تو راستای افقی حرکتش بدی تا صاف بشه اگه دقت کرده باشی خطی که کج باشه معمولا از چند خط تکه تکه کوچیک درست شده که از دور نگاه کنی کجه ولی اگه از نزدیک ببینی این خطوط معلومن به شکل تکه تکست مثل عکس زیر. ورتکسی که انتخاب کردی رو جا به جا کن تا این خطوط با هم در یک راستا باشن . اینطوری میتونی خیلی راحت یه خط رو صاف کنی
Capture.JPG
برای جابه جا کردن ورتکس های رو خط اریب اول گزینه edge رو از گروه constraints مربوط به قسمت edit geometry مودیفایر edit poly انتخاب کن بعد ورتکس های روی خط اریب رو در راستای عمودی جابه جا کن تا افقی صاف شن !! این گزینه ورتکس ها رو در راستای edge که روشون قرار دارن فقط جابه جا میکنه و شکل خط اریب رو عوض نمیکنه

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین اینجوری که من فهمیدم کار شما از ریشه اشکال داره. شما هنوز ابزار های editable poly رو نشناختی. یا یک آموزش فارسی از مکس بخر.ترجیحا ورژن 2013 یا 2011 . یا اینکه آموزش شرکت lynda 3d max essential training رو ببین
و بعد هم آموزش های خارجی دیگه. این boolen اینها به درد نمی خوره. باید از ریشه یاد بگیری. امیدوارم ناراحت نشده باشی
(منتقد همیشه مخالف )

plwdad

New Member
ببین اینجوری که من فهمیدم کار شما از ریشه اشکال داره. شما هنوز ابزار های editable poly رو نشناختی. یا یک آموزش فارسی از مکس بخر.ترجیحا ورژن 2013 یا 2011 . یا اینکه آموزش شرکت lynda 3d max essential training رو ببین
و بعد هم آموزش های خارجی دیگه. این boolen اینها به درد نمی خوره. باید از ریشه یاد بگیری. امیدوارم ناراحت نشده باشی
(منتقد همیشه مخالف )

والا هنوز درست و حسابی مکسو یاد نگرفتم
ناراحنم نشدم ;)

plwdad

New Member
مصطفی دمت گرم
بالاخره تونستم
ابزار کات به دردم خورد
ولی حجمم تو خالیه
چه طور میشه صلبش کنم؟
با مدیفایر shell توشو تعرف کردم
ولی وقتی مقدارو زیاد میکنم بد فرم میشه

max.jpg

یه سوال تو این آموزشایی که دیدی رو از کجا ها گرفتی ؟ آخه بحث boolean ها معمولا اول یاد نمیگیرن اولین بحث مربوط به مدل سازی یاد گیری کار با edit poly ها هست . اگه این مودفایر رو خوب یاد بگیری خیلی از مشکلات حل میشه . اگه حوصله داشته باشی و زبانت خوب باشه برای یاد گیری مکس help خود مکس خیلی مفیده کاملا از اول همه چیزو توضیح داده . ولی خب اگه سوالی داشتی من هستم خوشحال میشم کمک کنم . :paint:
در مورد این شکلتم تو همون مودیفایر edit poly انتخاب گر border رو انتخاب کن بعد روی خط های حاشیه ی قسمت باز کلیک کن . دور تا دور خط ها انتخاب میشه . حالا از قسمت edit geometry روی دکمه cap کلیک کن . مشکلت حل میشه . :)

plwdad

New Member
آقا دمت گرم
راستشو بخوای من ننشستم یه مجموعه رو از اول نیگا کنم
همینجور تیکه تیکه آموزش مکس از دوستام گرفتم
حالا آموزش لیندا رو پیدا کردم و نیگا میکنم
مرسی از راهنماییت

جدیدترین ارسال ها

بالا