تو رو خدا جواب بديد اين عكس چي مي گه!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghahamidgol2

Active Member
سلام دوستان من رايانه ام روزهايي هست كه ديوانه شده و كاري نمي توانم بكنم كنترل آلت ديليتم را مي زنم عكس زير مي آيد مي گه ادمين قفلش .... كسي مي تونه كمكم كنه اين موضوع بي سابقه بوده هر از گاهي هم رايانه ام تمپ اينترنت را پا ك مي كند و ...
:cry: :(

دو راه حل اصلى پيش روى شماست:

1) دانلود این فایل و اجرای اون

2) رجیستری را باز کرده، مسير زير رو طى كنيد:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]

مقدار ديتاى DisableTaskMgr را به صفر تغيير دهيد، يعني:
Set "DisableTaskMgr" data to 0

راه حل ديگر:

برنامه gpedit.msc از راه Run اجرا كنيد

جهت رسيدن به Remove Task Manager مسيرهاي زير را بپيماييد (سمت راست پنجره)

User Configuration | Administrative Templates | System | Ctrl+Alt+Delete Options

با دابل كليك روى هر يك از گزينه ها وارد فرعيات مىشويد

و پس از رسيدن به Remove Task Manager گزينه ى مناسب را انتخاب كنيد

منبع

موفق باشید

اگر به نتیجه نرسیدید
به اینجا یه سری بزنید

aghahamidgol2 جان چه خوب بود موقع استفاده از کلید Print Screen از كليد Alt هم استفاده مىكرديد، Alt+Print Screen كه فقط پنجره فعال كه اينجا براى‌ شما همون پنجره شامل پيغام خطاست در حافظه جا مىگرفت و ديگه به اين تصوير بزرگ احتياجي نبود

اينو به اين خاطر گفتم كه اين تاپيك اسكرول بار افقي پيدا كرده و ظاهر صفحه به هم ريخته، بخاطر عرض بيش از حد تصوير اتيچ شده

با تشكر
موفق باشيد

siavash45

Member
دستتون درد نكنه فكر نمي كردم به اين راحتي باشه.اگه ميشه يه راهنمايي ديگه هم كنيد ..من قسمت سرچ ويندوزم كار نمي كنه .يعني روي سرچ كه ميزنم هيچ صفحه اي باز نمي شه .( ويندوز xp)

siavash45

Member
مشكل من كه حل شد ....فقط اگه راه حل درست شدن سرچ هم بگيد ممنون ميشم.( ببخشيد دوباره نوشتم آخه ارسال من به علت ويرايش قبل از شما قرار گرفت ...)

خوب، اميدوارم كه حل شده باشه، اما در مورد جستجوى ويندوز
يادمه يه وقتى خودم اين مشكل رو داشتم كه موقع اي كه جستجو رو فراخوانى مىكردم سيستم تا مدتى هنگ مىشد و بعدش هم صفحه ى جستجو بدون هيچ گزينه اى ظاهر مىشد و امكان جستجو رو نداشتم
من اون موقع راه حلى پيدا نكردم، يعني نه اينكه راه حلى پيدا نكردم، راستشو بخواي فرمت كردم :wink:
ويندوز بيشتر از اين نمى ارزه

ولى، چشم، مىگردم ببينم كجا مىتونم راه حل اين مشكل رو پيدا كنم

aghahamidgol2

Active Member
ممنون

ممنون از تمام جوابها ولي يك مشكل جديد دارم و آن را در شكل زير مي بينيد كه چي شده!!!
:wink:

چه مشكلى، من كه چيزى نمىبينم
برنامه ها و پنجره هايى كه باز هستند و در حال اجرا

عجيبه، من فكر مىكردم كه شما خودتون عكس رو اينطورى برش زديد
به هر حال با اينكه مشكل اول شما حل شد و اين مشكل بوجود اومد يا بود نمىدونم
بهترين راه حل همون نصب دوباره ى ويندوز هست
موفق باشيد

saman_sweden

Active Member
اگر مي خواهيد به پاسخ كامل برسيد لطفا عكس كامل بگذاريد والا به عكسهاي دستاز نمي توان پاسخ داد

aghahamidgol2

Active Member
ببخشيد مدير انجمنهاي عزيز اين عكس كامل هست و من برشي اعمال نكردم منظور شما از عكس كامل چي بود نفهميدم

Babak Sateli

Active Member
دوست عزیز

اینها مشکلات نیستند ! کارهایی هستند که خود شما انجام داده اید و تقصیر ویندوز بیچاره میاندازید ! :wink:

تنها کافی است بر روی قسمتی که در شکل مشخص کردم 2 بار پشت سر هم کلیک کنید تا قسمتهایی که پنهان شده اند دوباره برگردند.

شما قبلاً یک بار ناخواسته این کار را به اشتباه انجام داده اید ...

موفق باشید

aghahamidgol2

Active Member
آقا دمت گرم دستت درد نكنه عجب سوتي داده بودم اخه من با ويندوز اكس پي زياد كار نكردم باز هم ممنونم

siavash45

Member
آقا بابك سرچ ويندوز xp من از كار افتاده ..روش كه كليك مي كنم سيستم چند لحظه هنگ مي كنه و بعد هيچ صفحه اي باز نمي شه .ممنون از راهنمايي شما.

aghahamidgol2

Active Member
آقا جون من بگيد لوگوي من و امضام را مي توانيد ببينيد يا نه عر كي يه چيزي مي گه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا