تو اين لوگو چي نوشته شده ؟

20 تا پست خلق الله رو مچل کردی که ... خب از اول می پرسدی این شبیه احمد هست یا نه. ما رو باش که چه بیکار بودیم ها..؟!

DANG3R

Member
یک لوگوی خوب باید در نگاه اول بیینده رو جذبش گنه و بیا داشته باشه نه معماو در صورت اینکه تو نگاه اول متوجه نشه به علن اون جذبی که داره بتونه دربارش فکر کنه
از اونجایی که لوگوی شکا از کلمات استفاده شده و به کارتون یک خورده بعد دادین سخت تشخیص اون حرف d‌ اصلاً مشخص نیست همچنین دو حرف a که با هم ادغام شده که m و h رو تشکیل دادن در کل ایده خوبیه اما برای این کار نیاز نبود کمی بهش بعد بدی این اونو ناخوانا تر میکنه

تایید میشه
ضمنا ما بازم نفهمیدیم ... رو تصویر توضیح بده ... :oops:

belderchin

Member
یک لوگوی خوب باید در نگاه اول بیینده رو جذبش گنه و بیا داشته باشه نه معماو در صورت اینکه تو نگاه اول متوجه نشه به علن اون جذبی که داره بتونه دربارش فکر کنه
از اونجایی که لوگوی شکا از کلمات استفاده شده و به کارتون یک خورده بعد دادین سخت تشخیص اون حرف d‌ اصلاً مشخص نیست همچنین دو حرف a که با هم ادغام شده که m و h رو تشکیل دادن در کل ایده خوبیه اما برای این کار نیاز نبود کمی بهش بعد بدی این اونو ناخوانا تر میکنه

ممنون از راهنماييت ولي منم دو ساعت زور زدم تا متن شما رو بخونم !
تایید میشه
ضمنا ما بازم نفهمیدیم ... رو تصویر توضیح بده ...

آواتارمو نگاه كن
ديگه فكر نكنم ساده تر از اون بشه گفت دوست عزيز ! اونقدر هم ديگه مشكل نيست كه شما سخت گرفتي .

از توجه همتون ممنون

be_kh

Member
سوری بد نوشتم آخه من ت تایپ فارسی اشتباه می کنم ولی فنگلیشی راحترم در کل Sory

Mrpl

Member
شما توی این لوگو (که یهتزه بهش بگم آرم) هر حرفی رو هرجا که دلت خواست گذاشتی. یعنی مشخص نیست کدوم اوله و کدوم آخر. (البته اگر خود حروف کشف بشن)
و یک چیز دیگه. من فکر نمیکنم که یه آرم خیلی راحت باید معنی خودش رو برسونه (که در مورد لوگو وضع فرق میکنه). اما هرچی هست حداقل نباید ذهن بیننده رو جای پرتی ببره.

... تو اين لوگو همه چي به طور واضح معلومه ! ولي نميدونم چرا ما عادت داريم همه چي رو برا خودمون سخت بگيريم
به عنوان مثال نميدونم چرا اون h اي رو كه به عنوان چشماش قرار دادم همه برعكس i خوندن ! يا اينكه كسي به دهنش كه شكل d ...
هیچ کدوم واضح نیست دوست عزیز. اگر این کار اول شما هست نباید اینقدر مطمئن در موردش صحبت کنی. نه h و نه d مشخص نیستن. (از اینکه رک بودم معذرت میخوام)

ولی برای کار اول خیلی خیلی خوبه

جدیدترین ارسال ها

بالا