تو اكشن اسكريپت دستورى داريم شبيه به " go to " ؟؟

magh-magh

Member
سلام
ميشه توى كد اكشن اسكريپت ، دستور بنويسيم كه برو به خط x و دستورات اون خط رو اجرا كن؟

خيلى نيازه ، ممنون اگه كمكى برسونيد ، شاد باشيد ؛)

magh-magh

Member
از طريق حلقه وايل ميشه حل كرد اين موضوع رو ، ولي مي خواستم ببينم كدى داره يا نه ، من كارم رو با وايل انجام دادم

JavidFlasher

کاربر فعال
اگه منظورت jump به یه خط کد ه، نه چنین امکانی نداره، اما می تونی دستوراتت رو توی یک فریم بنویسی بعد با gotoAndPlay/gotoAndStop هدایتشون کنی به اون فریم.

magh-magh

Member
آره اين كار رو هم ميشه كرد ولي فريم رو كلن بايد از اول باز سازي كرد ،

Sent from my iPad using Tapatalk

triton

کاربر فعال
ببین دوست عزیز دستور go to یکی از خطر ناک ترین و بدترین دستورات برای برنامه نویسی شی گراست که البته AS 3.0 هم همینطوره پس این دستور را حذف کردند ولی باز هم قابل شبیه سازی هست اما هیچ کس اون را توصیه نمی کنه، پس سعی کن راه حل مسئله را تغییر بدی

magh-magh

Member
بخدا تغيير دادم ، حله ؛) ، ولي چرا خطرناكه؟ چون ممكنه گير بندازه فلشو تو ي حلقه بينهايت؟ ، من شنيدم خود فلش بعد از يه مدتي ديگه پليرش ادامه نميده ران كردن حلقه ها رو ، ١٠ دقيقه فك كنم!

بچه ها ، يه سوال ، من فلش تو سايتم كه ميزارم مينويسه فايل نات لودد! :دي ، راهكار هاى توى وبو امتحان كردم حل نشد ، ممكنه مال كد هاي فلشم باشه؟ ، كسي تاحالا ي برنامه درست حسابي فلش با حجم ١٠ مگ گذاشته تو وبش و اين مشكلو داشته باشه؟

Sent from my iPad using Tapatalk

سلام
در مورد سؤال اولتون میخوام بگویم چرا از دستورات شرطی استفاده نمی کنید یعنی در صورت برقرار بودن شرط یک تابع که اون کدها درونش هستند اجرا بشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا