تو افتر چیزی شبیه کلیب تو لیر فوتوشاپ نداریم؟

hollow

Member
سلام بر دوستان عزیز :rose:
تو افتر چیزی شبیه کلیب تو لیر فوتوشاپ نداریم؟ منظورم از کلیپ تو لیر همون چیزس ... آلت می گیریم بین دو تا لایه ... اون ...فک کنم اسمش کلیپ تو لیر باشه ...

01.jpg

من مثلا یه لایه نارنجی می ندازم رو لایه ها بعد می خوم فقط رو لایه زیریش بیوفته نه همشون ... همیشه مجبور می شدم اون لایه و لایه نارنجی رو پری کامپوز کنم .. ولی باید راه دیگه ای داشته باشه ... نه؟

ممنون:rose:

hollow

Member
سلام
ممنون
ولی اگه منظورتون alpha matte یا luma matte یا اینورتاشونه با اونا من نتونستم انجام بدم ... ممنون می شم راهنمایی کنید ... از اینا من به عنوان ماسک استفاده می کنم ...
اون چیزی که من می خوام اینه که شما فرض کنید دوتا لایه داریم ... روشون یه لایه سالید نارنجی می یارم ... اوپسیتیشو کم می کنم ... حالا می خوام این لایه نارنجی فقط رو لایه زیریش بیوفته و نه رو دوتاشون ... تو فوتوشاپ آلت رو بگیریم بینشون درست می شه ولی تو افتر نمی دونم چی جوری ... اصلا می شه همچین کاری کرد ؟
ممنون

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
ترک متی که آقای zare_a87 گفتند راه خوبی هست منم الان هر چی فکر کردم جز ماسک ترک متی چیز بهتری به ذهنم نرسید

hollow

Member
با عرض پوزش فراوان .... به یه سری دلایلی که نپرسید چی من افترم cs4 :green: به خاطر همین فایلتونو نتونستم باز کنم :green:

درسته اینم یه جور ماسکه ... اما من نمی خوام مجبور شم یه لایه دیگه برا اینکار ایجاد کنم ... الان من باید یه لایه تریپ آلفا چنل لایه ای که دوست دارم نارنجی روش بیوفته رو بسازم بعد اونو به عنوان آلفا مت به نارنجی بدم ... که این کار نسبت به اینکه پری کامپوز کنم عاقلانه نیست ... من گفتم شاید دقیقا مثل فوتوشاپ ولی مثلا با یه کلید ترکیبی دیگه بشه این کارو کرد که گویا نمی شه ...

ممنون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا