تولید نرم افزار و انتشار آن و کسب درآمد

با سلام. از دوستان میخوام به من کمک کنن. من یه نرم افزار ساختم. می خوام منتشر کنم. گویا برای انتشار نرم افزار فقط 2کار باید انجام گیرد: 1-گرفتن مجوز انتشار2-دادن نرم افزار به یه ناشر . سوالاتم این است:
- آیا برای این 2کار پول لازم است؟
- ناشر باید از کجا پیدا کنم؟

bitaroos

Member
سلام

تا چند روز پیش سایت http://www.softreg.ir/ این کار ها رو میکرد. نمی دونم چرا الان باز نمیشه. این سایت مال وزارت ارشاد بود (اگه اشتباه نکنم)
اسم این سایت رو تو سایت نمایشگاه و جشنواره رسانه های دیجیتال دیدم. شاید هم فقط مخصوص این نمایشگاه بوده(که بعید میدونم مخصوص این نمایشگاه بوده باشه)

اول باید درخواست user و Pass بدی. بعدش برات email میفرستن

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دبیرخانه ثبت و صدور شناسنامه نرم افزار

نشانی مرکز: تهران، خیابان سمیه، روبروی برج سپهر، مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال
تلفن: 88846935
www.softreg.ir :نشانی سایت

[email protected]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو همین سایت هزینه ها رو نوشته، فکر کنم به ازای هر نرم افزار 2 تا 10 هزار تومن = 20000 تومان باید واریز کنی
ناشر ها هم تو همین سایت مشخص کرده.

اگه سایتش باز شد که هیچ، اگر نشد و جای دیگه ای پیدا کردم خبرت میکنم

تو هم اگه جای دیگه ای پیدا کردی خبرم کن آخه منم یه نرم افزار دارم که باید تا 20 روز دیگه ثبتش کنم.

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا