تولید آتوران هفتگی و حجیم

سلام

فرض کنید قرار است هفته ای یک بار cd های آتوران تولید شود که قالب همگی یکی است و قرار است محتوای هریک(از قبیل عکس و عناوین و غیره) تغییر کند. راه حلی که به نظر شما می رسد چیست؟ به کلی گیج شدم.

و تعداد صفحات این آتوران ها زیاد و نیاز به جستجو در مطالب(متن ها) دارد. (اگر هم شد جستجوی پیشرفته)

سوال دومم:

آیا امکان این هست که برنامه طوری نوشته شود که نیازی به طراحی آتوران جدید نباشد و یک کارمند ساده بتواند cd های آتوران را با تغییر مطالب به راحتی تولید کند؟

مرسی
یا علی

m javad

کاربر متخصص
بله این امکان وجود داره
به شرطی که شما تمام برنامه رو به طور ثابت نسازید
هر قسمتی از برنامه که ثابت میمونه که خوب ساخته میشه
و قسمتهایی که قرار تغییر پیدا بکنه از خارج از فایل exe به داخل فراخوانی میشه
حالا با تغییر اطلاعات خارج از فایل اینطور به نظر میرسه که محتویات فایل رو تغییر دادید
تقریبا محدودیت خاصی هم وجود نداره و اکثر آیتمها رو میتونید به طور دینامیک طراحی بکنید
موفق باشید

hdnsoft

Well-Known Member
سلام اینطور که من از کار برداشت کردم چون نوشتین که قالب ثابت هستش و فقط عکس و مطالب تغییر میکنه و نیاز به جستجو در متن ها دارید
بهترین گزینه استفاده ترکیبی هستش یعنی یک برنامه تحت دیتا بیس بنویسین و از درون بیلدر فراخوانیش کنین یا کلا بیلدر رو حذف کنین
و روی یک برنامه دیتا بیس کار کنین ، مثلا با دلفی یا ویژوال به راحتی میشه اینکار ها رو کرد و نکته مهم تر اینکه هر کارمند ساده ای هم میتونه با برنامه های دیتا بیس کار کنه یعنی شما یک برنامه با قالب ثابت درست میکنین ، بعد نسخه کامپایل شده اون رو در اختیار اون شرکت قرار میدین ، در صفحه اول برنامه یک دستور مخفی میذارین مثلا وقتی کاربر کلید های ترکیبی Alt+5 رو زد به صفحه مدیریت برنامه هدایت بشه و وقتی یوزر و پس مدیریت رو زد به قسمت ویرایش اطلاعات میره و اطلاعات هفتگی رو ویرایش میکنه در غیر اینصورت برنامه طوری تنطیم میشه که وقتی اجرا شد به صورت خودکار به صفحاتی میره که شما قصد تشون دادن کاتالوگ هاتون رو دارین ، این برنامه کمی گسترده میشه اما عملیه .. به این سبکی که من براتون توضیحش رو نوشتم برنامه فوق حرفه ای میشه طوری که امکان ویرایش محتوا در قلب خود برنامه وجود داره اگر خواستین این برنامه رو به صورت دیتابیس بنویس من درخدمتم :rose:

m javad

کاربر متخصص
سلام اینطور که من از کار برداشت کردم چون نوشتین که قالب ثابت هستش و فقط عکس و مطالب تغییر میکنه و نیاز به جستجو در متن ها دارید
بهترین گزینه استفاده ترکیبی هستش یعنی یک برنامه تحت دیتا بیس بنویسین و از درون بیلدر فراخوانیش کنین یا کلا بیلدر رو حذف کنین
و روی یک برنامه دیتا بیس کار کنین ، مثلا با دلفی یا ویژوال به راحتی میشه اینکار ها رو کرد و نکته مهم تر اینکه هر کارمند ساده ای هم میتونه با برنامه های دیتا بیس کار کنه یعنی شما یک برنامه با قالب ثابت درست میکنین ، بعد نسخه کامپایل شده اون رو در اختیار اون شرکت قرار میدین ، در صفحه اول برنامه یک دستور مخفی میذارین مثلا وقتی کاربر کلید های ترکیبی alt+5 رو زد به صفحه مدیریت برنامه هدایت بشه و وقتی یوزر و پس مدیریت رو زد به قسمت ویرایش اطلاعات میره و اطلاعات هفتگی رو ویرایش میکنه در غیر اینصورت برنامه طوری تنطیم میشه که وقتی اجرا شد به صورت خودکار به صفحاتی میره که شما قصد تشون دادن کاتالوگ هاتون رو دارین ، این برنامه کمی گسترده میشه اما عملیه .. به این سبکی که من براتون توضیحش رو نوشتم برنامه فوق حرفه ای میشه طوری که امکان ویرایش محتوا در قلب خود برنامه وجود داره اگر خواستین این برنامه رو به صورت دیتابیس بنویس من درخدمتم
همه ی این کارهایی که اشاره کردید با بیلدر شدنی هست

hdnsoft

Well-Known Member
دوستان گلم ، من هم به شخصه اصالت و قدرت بیلدر رو قبول دارم ، اما یک نکته اساسی رو فراموش کردین : گره ای رو که بادست باز میشه رو که با دندون باز نمیکنن !!!
درسته بیلدر نرم افزار قویه ای هستش اما قرار نیست که ما در همه زمینه ها از بیلدر استفاده کنیم .
از مدیر عزیز هم بسیار بسیار سپاس گذارم و همجنین شما دوست عزیز
اما این نطر منه با همه قدرتی که بیلدر داره باز هم در زمینه دیتابیس نسبت به برنامه های دیگه ضعیفه .
البته این چیزی از ارزش های بیلدر کم نمیکنه ولی خوب باید واقع بین باشیم و این حقیقت تلخ رو قبول کنیم بهر حال سپاس گذارم از اینکه این دست نوشته رو تا انتها دنبال کردین .
:rose:

Member
البته خلاصه مطالب دوستان... ولش کن هلپ برنامه رو باز کن و SearchForFiles رو جستجو کن
با امکاناتی که این دستور در اختیارت میذاره میتونی قالبی بسازی که هر فایلی رو که توی پوشه اش میذاری رو باز کنه

msnv

Well-Known Member
سلام

فرض کنید قرار است هفته ای یک بار cd های آتوران تولید شود که قالب همگی یکی است و قرار است محتوای هریک(از قبیل عکس و عناوین و غیره) تغییر کند. راه حلی که به نظر شما می رسد چیست؟ به کلی گیج شدم.
.
.
.

سلام علیکم
یک راه دیگر که میتواند ایده آل هم باشد تبدیل اتورانتان به یک template است، در واقع templateها در این زمان به نظر بنده مناسبترین گزینه برای مشکل شما هستند، نحوه ی ایجاد template را در دیکشنری mmb توضیح داده ام (عبارت "Create New Project From Template" را در آن جستجو کنید)

موفق باشید

پیوست ها

• mnu_template.jpg
    mnu_template.jpg
    29.8 کیلوبایت · بازدیدها: 24

BlueMMB

Well-Known Member
دوست عزیز شما می تونید اطلاعات رو در خارج فایل اجراییتون قرار بدین و بعد از اجرا اونها رو به داخل فایلتون ارسال بکنین .

یه نمونه براتون گذاشتم تا ببینید . این نمونه 4 تا ورژن داره که می تونید فایل های داخل پوشه های Ver(1,2,3,4) رو کپی بکنید و به جای فایل موجود تو پوشه Version بذارین و بعد فایل اجراییتون رو اجرا بکنید تا تغییرات رو ببینید . (فایل ها رو می تونید تو Notepad باز بکنید و محتویاتشون رو ببینید)

امیدوارم کمک خوبی براتون باشه . اگه بازم مشکلی بود در خدمتتون هستم .

پیوست ها

• Update help.rar
    923.9 کیلوبایت · بازدیدها: 60

جدیدترین ارسال ها

بالا