توضیح در باره float وclear و psition

hesam_dj10

Active Member
سلام
آقا من دیگه دویونه شدم
من دارم برای جوملا قالب میسازم
میخام سه تا ستون رو بزارم کنار هم دیگه انجام میشه ولی وقتی یه ماژول میزارم ترکیب به هم میخوره
یه مرد پیدا میشه به صورت زیبا و کاربردی کار float , position , clear , display و اینجور دستورا که برای موقعیت چینین هیتند رو به زبون ساده بگه که بفهمیم

display که اصن ربطی به موقعیت چینی نداره و قضیش از بقیه جداست این خاصیت برای نمایش دادن و ندادن یه المنت هست .
برای position هم یه توضیحاتی اینجا نوشتم فک کنم کافی باشه
float همونطور که از اسمش معلومه خاصیت شناوری به المنت ها میده اگه مقدار float رو برابر left بذاری به طرف چپ شناور میشن و به این صورت میمونه که یه سطح شیب دار داری و این المنت رو روی این سطح رها کردی خب به سمت شیب میره پایین . اینم همینطوره به سمت مقدارش شناور میشه و هرچی سمت چپش باشه مثل این میمونه که توی اون سطح شیب دار یه جسم باشه و نذاره این جسم تا آخر پایین بره ، نمذاره که به سمت چپ مایل بشه . برای این که بخای یه جسمی رو که شناوره از بقیه جسم های سمت چپ و راستش جدا کنی یه خاصیت clear با مقدار both میدی که این جسمی که خاصیت clear داره از بقیه المنت هایی که خاصیت float دارن جدا میشه و به زیر بقیه میره و تا انتها به سمت مقدارش میره . اما باید دقت داشته باشی که برای این المنت ها یه عرضی تعیین کنی و وقتی که از این عرض بیشتر بشه مسلما وقتی جا نباشه میره پایین و سیستمت به هم میریزه پس باید اندازه گیری کنی و همینجوری خاصیت float دادن فایده نداره چون اگه اون المنت عرض مشخصی نداشته باشه با اضافه کردن یه المنت دیگه توی اون مثلا یه متن یا یه عکس ممکنه عرض المنت اصلیت تغییر کنه و از حالتی که داره خارج بشه ( همون قضیه ی جا نبودن ) . بذار یه مثال بزنم :
تو 4 تا المنت داری مثلا سه ستون برای قالبت و یه فوتر که باید زیر این سه تا قرار بگیره و اون سه تای دیگه کنار هم باشن . به اون سه تا خاصیت float بدون clear میدی و به فوتر خاصیت float با clear میدی که این فوتره میره زیر اون سه تا و اون سه تای دیگه همدیگه رو به سمت مقدارشون هول میدن مثلا سمت چپ !! برای این که هر 4 تاشونم وسط بذاری همشونو تو یه div میذاری و این div رو وسط میذاری .
امیدوارم خوب توضیح داده باشم :)

آخرین ویرایش:

hesam_dj10

Active Member
ممنون
یه سوال
نحوه ترتیب چینش div ها چه طوریه ؟؟
چون من وقتی میخاستم سه تا div رو کنار هم بزارم اول div سمت چپ رو گذاشته بودم بهد دیو وسط و بعد دیو راست
بعد به دو تا دیو float دادم که دیو سمت راست نمیرفت بالا و پایین دیو میموند ولی وقتی ترتیب دیو ها رو عوض کردم (اول دیو سمت راست بعد دیو چپ و بعد دیو وسط) یهو دیدم درست شد
چطور میتونم ترتیب اینها رو پیدا کنم؟

بهترین حالتش چپ ، وسط ، راسته . که به چپ و وسط float با مقدار left بده و به راست float با مقدار right بده مشکلت حل میشه . البته حواست باید به اندازه ها باشه که اگه عرضشون بیشتر از دیو اصلی که این سه تا رو در بر گرفته نباشه . چون اگه مجموعشون بیشتر بشه دیگه کنار هم نمیمونن و جا به جا میشن و یکیشون پایین میره .

جدیدترین ارسال ها

بالا