توصیه امنیتی #1

توصیه امنیتی که در این قسمت خدمت شما ارائه می کنم برای جلوگیری از دسترسی نفوذگران به سیستم شما و استفاده از منابع اطلاعاتی و… در کامپیوتر شما می باشد.
همچنین برای جلوگیری از آسیب دیدگی شما در برابر بعضی از ویروس ها و تروجان ها و… که بر روی سیستم شما نصب می شوند ارائه شده است.
به یک سناریو که برای من اتفاق افتاده است توجه کنید:
روزی به خانه یکی از دوستان رفته بودم. او با این مشکل روبرو شده بود که کامپیوتر او ویروس گرفته بود و ویروس او توانایی دسترسی به کل داده های کامپیوتر او را داشت.
او به وسیله این ویروس چند کاربردی بسیاری از اطلاعات مهم خود را از دست داده بود.
تنها دلیل این اتفاقات اشتباه و سهل انگاری او در هنگام نصب سیستم عامل ویندوز xp بود.
او به خیال آینکه پیغام های ویندوز هیچ اهمیتی ندارد پشت سر هم بدون توجه به فیلدهای درخواستی در هنگام نصب تمامی آنها را به صورت پیش فرض رها کرده بود و ویندوز خود را نصب کرده بود.
دریغ از اینگه یک جاسوس بر کامپیوتر او نصب خواهد شد و دسترسی سطح بالا بدست خواهد آورد.
ما بعد از پیگیری و آماری که از اینترنت و… دریافت کردیم به این نتیجه رسیدیم که این نکته را بسیاری از افراد رعایت نمی کنند.
اطمینان میدهم در بسیاری از کامپیوترها قبل از ورود به ویندوز alt+ctrl+del را بزنید و در قسمت نام کاربری administrator را بزنید و سپس enter در بسیاری از موارد شما دسترسی admin یا مدیر کامپیوتر را بدست آورده قادر به تغییر بسیاری از تنظیمات و نصب و… را خواهید داشت و حتی می توانید permission های تنظیم شده را تغییر بدهید.

نکته:
در هنگام نصب ویندوز حتما فیلد کلمه عبوری که از شما برای administrator می خواهد را پر نموده و از یک کلمه عبور strong استفاده کنید.

توصیه امنیتی:
بعد از این عمل شما نیازی به این حساب کاربری ندارید.
چون uid مربوط به administrator برای شما مشکل ساز خواهد بود.
می گویید: چه کار کنیم؟
خوب بسیار ساده است شما باید یک حساب کاربری با دسترسی ادمین درست کنید و سپس حساب کاربری قبلی خود را disable یا غیر فعال کنید.

با این کار کامپیوتر شما در مقابل آسیب پذیری های 0day تا حد زیادی در امان خواهد ماند.

چون از پایه مشغول آموزش تمامی عملیات هستیم چگونگی غیرفعال کردن و ساختن حساب کاربری را در آینده نزدیک به شما آموزش خواهم داد.

جدیدترین ارسال ها

بالا