توزیع محصولات نرمافزاری در سراسر کشور

با سلام .

دوستان اگه ممکنه شرکتی رو به من معرفی کنید جهت توزیع محصولات نرمافزاری شرکت ما در سراسر کشور
یعنی تمام استان ها و تمام شهرستان های ایران مثل مجموعه King که تو هر دهاتی میشه اون رو پیدا کرد
مثلا مجموعه King چهطری محصول نرمافزریش رو تو کل کشور توزیع کرده ؟

منتظر راهنمای شما هستیم با تشکر

egcom

Member
منظور شما چيه ؟ شما دنبال شركت هاي واسطه فروشگاه و پست هستيد ؟

گروه ما یک مجموعه نرمافزی تهیه کرده و میخایم مثل مجموعه King در سراسر کشور اون رو توزیع کنیم
این مجموعه به نظر خیلی خوب توزیع شده و من اون رو در فروش گاه های زیادی در شهرای ایران دیدم
اون هم شهرای خیلی کوچیک این شرکت برای توزیع برنامش چکار میکنه آیا شرکتی هست که نرمافزار ها
رو در کشور توزیع کنه یا باید کار دیگه ای انجام بدیم ؟

egcom

Member
شما اگر ميخواي از طريق اينترنت بفروشي ميتوني با شركت هاي واسطه مثل ايران ماركت سنتر و پارس پيك قرار داد ببندي ، اونا با پست همكاري ميكنن .
مشتري مياد داخل سايت شما و جنس رو سفارش ميده شما هم جنس مورد نظر رو تحويل پست ميدي و چند وقت بعد بدست مشتري ميرسه ( هركجاي ايران كه باشه ) بعد هم با اين شركت هائي كه قرار داد بستي تسويه حساب ميكني .

ببین من با چنت از این فروشگاه های نرمافزار و بازی [ بش میگن بانک نرمافزاری ] صحبت کردم که نرمافزاراشون رو از کجا میارن
اونها گفتن از یه شرکتی تو اهواز ( من آبادان هستم در خوزستان ) این جور فروشگاه ها از اینترنت نرمافزاشون رو تهیه نمیکنند
من میخام نرمافزار شرکت در فروش گاه های کشور فروش بره ..

فکر میکنم ارائه نمایندگی در شهرستان ها بهترین راه باشه ولی اگه شرکتی هست که این خدمات رو بده ..

جدیدترین ارسال ها

بالا