توزيع رايگان سي دي لينوكس

farzadbb

Member
پويار جان اين نسخه از لينوکس توسط شرکتي توليد و به رايگان عرضه ميشه که فعاليت هاي ديگه اي هم دارن . همينکه شما سم اون شرکت رو به عنوان حمايت کننده ي مالي روي بسته بندي و سي دي مي بيني براشون يه جور تبليغه و بعضيا رو هم تشويق مي کنه تا خريد هايي هم از اين شرکت انجام بدن . اسم شرکت هم فکر کنم مديا موشن هستش .

ARTA_ADOBE CO

Active Member
ارزش داشت یک بار دیگه بالا بیاد این تاپیک...

سایت فارسی UBUNTU تاسیس شد ! (http://www.ubuntu-ir.org/desktop)

ubuntu-def-fa.png

لینوکس در خدمت بشریت

کاربرانی که با لینوکس آشنایی دارند حتما این واژه رو چندین بار شنیدن و با خواندن این جمله سریع یاد لینوکس اوبونتو می افتند ، لینوکسی که در عین جوان بدون بسیار موفق بوده و در حال حاضر محبوبترین لینوکس دنیا هست و حتی در ایران نیر طرفداران بسیاری دارد ، شاید از دلایل موفقیت این لینوکس می شه به پشتیبانی خوب و راحت بودن محیط اشاره کرد . در حال حاضر این توزیع از نظر پشتیبانی و مطلب هیچ چیزی کم نداره . به تازگی گروهی از کاربران این توزیع سایتی فارسی برای اوبونتو درست کردند که با دیدنش حیفم اومد که معرفیش نکنم در این سایت می خوانیم :
اوبونتو یک سیستم عامل کاملاً‌ آزاد و رایگان بر اساس گنو/لینوکس٬ همراه با پشتیبانی در سطح جامعه کاربران و خدمات تجاری و حرفه‌ای است. اوبونتو توسط اجتماع بزرگی از کاربران و توسعه دهندگان در سراسر دنیا توسعه داده میشود و ما از شما نیز دعوت می‌نمائیم تا به این اجتماع بپیوندید!

اجتماع اوبونتو بر اساس ایده‌های فلسفه اوبونتو که می‌گوید: نر‌م‌افزار باید آزاد و رایگان در اختیار عموم باشد٬ همچنین ابزارهای نرم‌افزاری مختلف می‌بایست به صورت سفارشی و به زبان محلی کاربران در اختیارشان باشند و کاربران مجاز باشند نرم‌افزار را بر اساس نیازهای خود سفارشی نموده و استفاده نمایند٬ شکل گرفته است.

این آزادیها موجب شده‌اند٬ اوبونتو اساساً با نرم افزارهای سنتیﹺ خصوصی متفاوت باشد. نه تنها ابزارها و نرم‌افزارهای مورد نیازتان رایگان هستند٬ بلکه شما مجاز خواهید بود نرم‌افزارها را مطابق نیازتان و بگونه‌ای که مایلید سفارشی نموده و استفاده نمائید...
برای دیدن تصاویری از محیط این سیستم عامل می تونید به اینجا برید .
یه چیز جالبی که این توزیع داره فرستادن سی دی های آن به هر جای دنیا بصورت رایگان هست و این قضیه کاملا صحت داره و به شخصه دیدم که به ایران هم می فرسته ، برای سفارش می تونید به اینجا برید .
برای این دوستان آرزوی موفقیت داریم ...

به نقل از عصرانه...

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آره آرتا جان مجانیه ولی نسخه 6.6 مجانیه الان که نسخه 6.10 اومده پول میگیره و باید حدود 4 دلار بریزی به حساب.
اینا اصولا نسخه های جدید رو مجانی نمیدن تا چند وقت.

oxygenws

Active Member
آره آرتا جان مجانیه ولی نسخه 6.6 مجانیه الان که نسخه 6.10 اومده پول میگیره و باید حدود 4 دلار بریزی به حساب.
اینا اصولا نسخه های جدید رو مجانی نمیدن تا چند وقت
باز هم مجانیه... برو دانلود کن. مایکروسافت نرم افزار های مجانی اش رو هم محدود به ویندوز پولیش کرده!!!

میلاد

Member
بله، من نسخه 6.10 را دیروز دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم نصبش کنم، بدون هیچ مشکلی دانلود می تونید بکنید. حدود 700 مگابایت.

کد:
http://ftp.kaist.ac.kr/pub/ubuntu-cd/edgy/ubuntu-6.10-desktop-i386.iso

bamshad

Well-Known Member
دوستان من اوایل این تاپیک سفارش خودم رو فرستادم (فکر کنم حدود 2-3 ماه پیش بود) ولی هنوز که هنوز فرستاده نشده
فکر کنم یک مشکلی داشته
به نظر شما باید چی کار کنم؟

oxygenws

Active Member
به نظر شما باید چی کار کنم؟
برو تو همون سایت، همون بخش سفارش.... لاگین کن و ببین جلو (یا زیر) سفارشی که دادی چه status ای نوشته. ممکنه نوشته باشه که سفارش شما تایید نشده.

bamshad

Well-Known Member
برو تو همون سایت، همون بخش سفارش.... لاگین کن و ببین جلو (یا زیر) سفارشی که دادی چه status ای نوشته. ممکنه نوشته باشه که سفارش شما تایید نشده.
ممنون ولی قبل از پست شما من رفتم درخواست خودم رو دوباره دادم
اگه ایندفعه نیومد حتما به status نگاه میکنم
ممنون

S.H.R.M.K

Well-Known Member
اقا منم درخواست دادم و بعد 2 هفته 10 تا سی دی برام فرستادن.
ولی حالا بلد نیستم نصب کنم یعنب بلد هستم ولی چون اولین بارم هست میترسم یکدفعه بزنم ویندوز و پارتیشن ها و ... رو خراب کنم.
چه کار کنم اگه این آبانتو رو نصب کنم ویندوزم میپره؟

zfarhad2003

Member
اقا منم درخواست دادم و بعد 2 هفته 10 تا سی دی برام فرستادن.
ولی حالا بلد نیستم نصب کنم یعنب بلد هستم ولی چون اولین بارم هست میترسم یکدفعه بزنم ویندوز و پارتیشن ها و ... رو خراب کنم.
چه کار کنم اگه این آبانتو رو نصب کنم ویندوزم میپره؟
می تونم یه سوال بپرسم ازتون: شما که بلد نبودی نصب کنی چرا 10 تا سی دی سفارش دادی؟ مگه دهتاش عین هم نیستند؟؟؟؟؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
می تونم یه سوال بپرسم ازتون: شما که بلد نبودی نصب کنی چرا 10 تا سی دی سفارش دادی؟ مگه دهتاش عین هم نیستند؟؟؟؟؟

اولا میتونم یه سوال از شما بپرسم؟
شما اومدی اینجا تفتیش کنی یا جواب بقیه رو بدی؟!!!!

دوما با اینکه اولین بارم بود نصب کردم و خدا رو شکر بدون کمک کسی و درست هم نصب شد.فقط میترسیدم که نمام اطلاعتم پاک بشه که خدا رو شکر نشد.

سوما 10 تا سی دی 8 تاش مثل هم هست و قصد داشتم بدم به دوستان و فامیل ها. محض اطلاع شما بگم که شاید قاب کردم زدم تو اطاقم.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آرتا جان میدونی که Kde رو چطوری میشه رو این نسخه نصب کرد؟
یکی اینکه در مورد نصب کارت گرافیک اطلاعاتی داری؟

oxygenws

Active Member
لطفا سوالاتتون رو در تاپیک های مجزا بپرسید.... هر سوال در یک تاپیک. مطمئن باشید اونطوری بهتر به جواب می رسید.

الان نسخه 6.10 اومده و سی دی های ارسال شده 6.06 هست با توجه به تغییرات جالب در این نسخه و بروز رسانی نرم افزار ها بهتره از این نسخه استفاده کنید
فکر نمی کنم هنوز به قسمت ارسال سی دی اضافه شده باشه.

zfarhad2003

Member
دوما با اینکه اولین بارم بود نصب کردم و خدا رو شکر بدون کمک کسی و درست هم نصب شد.فقط میترسیدم که نمام اطلاعتم پاک بشه که خدا رو شکر نشد.

سوما 10 تا سی دی 8 تاش مثل هم هست و قصد داشتم بدم به دوستان و فامیل ها. محض اطلاع شما بگم که شاید قاب کردم زدم تو اطاقم.
شما می تونستی همون 3 تا رو سفارش بدی بعد رایت بزنی به هرکی که دلت خواست هدیه بدی. مثلا این سی دی ها برای اونها هزینه داره و مفت براش تموم نشده و وقتی به شما اعتماد می کنن درست نیست از اعتمادشون سواستفاده بکنین. هیچ فرقی بین سی دی که رایت می کنی با سی دی که اونها برات می فرستن تویه نصبش نیست.

فرهاد جان حالا چرا گیر می دی ،‌ سفارش داد تموم شد دیگه
بی خیال شو تموم شه قضیه

جدیدترین ارسال ها

بالا