توروخدا کمکم کنید

nimaus4

New Member
یاهو خیلی دیر باز میشه
یعنی وقتی رو آیکون یاهو کلیک میکنم 30ثانیه طول میشه تا باز شه کمکم کنید کلافمکرده وین هم یه بار عوض کردم

Silver PC

Well-Known Member
سلام !

اول اینکه :

قانون شماره 3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، جطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد كه طبق قوانين با شما بر خورد خواهد شد.
راهنمايي در اين زمينه :‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.

دوم :

این که مشکلی نیست . من هم اینجوریم : دی
اینکه آدمو کلافه نمیکنه !
30 ثانیه صبر کنید خب !

موفق باشید ... !

Cyletech

Member
درود بر شما،

اولاً اینکه هیچوقت برای مشکل برنامه ای ویندوز عوض نکنید که دردسرتون بشه 100 تا! خود اون برنامه رو بطور کامل حذف کنید بعد دوباره نصب کنید. اگر درست نشد از برنامه هایی مثل CCleaner بهره بگیرید. ولی یک احتمال هم همیشه باید داد که نسخه ای که در حال استفاده کردن هستید این مشکل را دارد. بهتر هست یاهو مسنجر خود را آپدیت کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا