*** توجه *** قابل توجه مدیران محترم بخش نظرخواهي و گالري و اعضا *** توجه ***

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
امیدوارم حال همگی خوب باشه و خسته نباشین،
:tavajoh:
:0:یه گله کوچولو داشتم از بچه های مجید آنلاین

:1:یکی از بهترین وب سایت هایی که برای اظهار نظر دوستان در مورد کارا هست (انتقاد سازنده)، همین سایت مجید انلاین که واقعا من بهش اعتقاد دارم، هم به خودش هم به بچه هاش:wink:

:2:من الان از دیروز که کارامو با چه ذوق و شوقی گذاشتم فقط ینفر اومده زیرش نظر گذاشته که دمشم گرم، بقیه دوستانم دیدم کارشونو گذاشتن دیدم یکی دو نفری فقط نظر دادن در موردش اینجوری خوب نیس واقعا...:cry:

:3:بغله پسته نوشته مشاهدات مثلا 100 نظرات 2 خوب شمایی که می یاید میبینید لااقل یه چیزی بگید و برید یا اصلا نیاید...:mad:

:4:و آخرین حرفم به مدیرای این بخش و کاربرای قدیمی هست :

یکی مثه من یا امثال من واقعا از یکی مث شماها توقع داریم ،کارمونو که میذاریم بیاید نظرات سازندتونو بگید مشکل کارمامون پیدا شده آخه من نوعی که عکس می سازم خودم از بس دیدم دیگه چشام سیر شده از اون کار فک می کنم خوبه ولی شما که نگا میکنید ایرادارو بهتر از من میبینید.

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام عزیز
باید اینو هم درنظر گرفت همه دوستان یا مدیران مشغله کاریشون زیاد شده ، البته به نحوی این موضوع هم دلیل مناسبی برای توجیح کردن نیست.
اما یکسری کاربران و مدیران قدیمی فعالیت خودشونو کردن و باید نیروهای تازه وارد بیان و جاشونو بگیرن !
همیشه کسی کلاس اول درس نمیخونه ! تا یک مدتی همه کلاس اول هستند و بعد میرن درجات بالاتر !! ولی هیچوقت کلاس اول خالی نمیمونه چون آدم های جدید اومدن و جاشونو گرفتن...
قبلا من در سطح خودم نظری رو درج میکردم ولی الان چون یکم از این حیطه دور شدم نمیتونم نظراتی داشته باشم و فقط میام نمونه کارای بچه ها رو میبینم و کارایی که زحمت کشیده شده رو با دکمه "تشکر" پاسخ میدم. ( جواب 3 )
بصورت کلی حتما نباید مدیران و کاربران قدیمی باشند ، آخه تا کی ؟؟ کسایی که همین الان دارن نمونه کاراشونو تو انجمن میذارن هم میتونن با هم در مورد نمونه کارها بحث داشته باشن. البته وجود دوستانی که تجربه بیشتری دارن مطمئنا روحیه بیشتری به انجمن میدن :)
------------------------------------------------------------------------
من خودم دلم برای بچه های بخش گرافیک 2 بعدی تنگ شده ... :green:

سلام عزیز
باید اینو هم درنظر گرفت همه دوستان یا مدیران مشغله کاریشون زیاد شده ، البته به نحوی این موضوع هم دلیل مناسبی برای توجیح کردن نیست.
اما یکسری کاربران و مدیران قدیمی فعالیت خودشونو کردن و باید نیروهای تازه وارد بیان و جاشونو بگیرن !
همیشه کسی کلاس اول درس نمیخونه ! تا یک مدتی همه کلاس اول هستند و بعد میرن درجات بالاتر !! ولی هیچوقت کلاس اول خالی نمیمونه چون آدم های جدید اومدن و جاشونو گرفتن...
قبلا من در سطح خودم نظری رو درج میکردم ولی الان چون یکم از این حیطه دور شدم نمیتونم نظراتی داشته باشم و فقط میام نمونه کارای بچه ها رو میبینم و کارایی که زحمت کشیده شده رو با دکمه "تشکر" پاسخ میدم. ( جواب 3 )
بصورت کلی حتما نباید مدیران و کاربران قدیمی باشند ، آخه تا کی ؟؟ کسایی که همین الان دارن نمونه کاراشونو تو انجمن میذارن هم میتونن با هم در مورد نمونه کارها بحث داشته باشن. البته وجود دوستانی که تجربه بیشتری دارن مطمئنا روحیه بیشتری به انجمن میدن :)
------------------------------------------------------------------------
من خودم دلم برای بچه های بخش گرافیک 2 بعدی تنگ شده ... :green:

چی بگم والا حق با شماست

جدیدترین ارسال ها

بالا