توابع - Functions

اگر گرو ه ها و عناصر را قلب Actions Script فرض کنیم ، توابع مغز آن می باشند . توابع ، سازمان دهنده های ActionsScript هستند .توابع ، عبارات عبارات Actions Script را برای انجام عملی خاص گروه بندی می کنند. اغلب برای انجام عملی خاص بار ها و بار ها نیاز به نوشتن کد دارید . توابع ، خستگی و تکرار ناشی از این کار را از بین برده و این کد ها را در جایی می گذارند که می توانید ان ها را هر کجا ، هر زمان و هر چند بار که می خواهید احضار کنید .

همان طور که قبلا گفته شده ، عناصر Mohammad . Mohsen.Mehrdad کار های خاصی به نام روال (method) را انجام می دهند . اگر این عناصر در یک مهمانی شام قرار بگیرند می توانند خود را سازمان دهی کرده و کار های زیر را انجام دهند . : Mohammad.answerDoor();
Mehrdad.serveDinner();
Mohsen.chitChat();
ولی هر جمعه شب آنها که مهمانی دارند باید این کد هارا وارد کنید . در عوض می توانید تابعی بنویسید که تمامی انها را یکجا دسته بندی کند.
Function dinerParty(){
Mohammad.answerDoor();
Mehrdad.serveDinner();
Mohsen.chitChat();
}
اکنون هر جمعه شب می توانید این تابع را با نوشتن نام و کد dinnerParty() احضار کنید .

منبع : سایت خودم

arman_p

Member
با سلام
شما یک متن پویا در فلش دارید که عدد 30 در آن نوشته شده است.
شما می خواهید هر روز که می گذرد یکی از سی کم بشه.
و زمانی که عدد به صفر رسید،یک برنامه در کامپیوتر پاک شود.
(فکر می کنم شما با یک نام کاربری دیگر داخل همین انجمن فلش فعالیت داشتید،درسته؟)
با تشکر

آره دوسته عزیز متاسفانه من حافظه زیاد خوبی ندارم و پسورد فایل ها رو در HDD خود Save دارم که باز هم متاسفانه پاک شده و هر کاری کردم نتونستم بیاد بیارم برای همین از صفر شروع کردم .

arman_p

Member
با سلام
فکر کنم،اگه نام کاربری یادتون باشه بشه رمز عبور رو بدست اورد.(دقیق نمی دونم)
اما در مورد سوال من چه جوابی دارید؟
ما هم یکی از عضو های سایت شمایی دیگه.:)

من که نتونستم پسورد خودمو به دست بیارم

در مورد سوالتون هم نیاز به تامل دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا