Fa تهیه یک لیست پخش آهنگ html و اجرا شدن آنها در mmb

mahdi5789

Member
سلام و تبریک عید
من یه لیست صد تایی از آهنگ به صورت htm تهیه کردم و در برنامه قرار دادم حالا میخام روی هر کدوم که کلیک کردم تو برنامه موزیکش پخش بشه
با اسکریپتشو بلدم:
script:script name
اما یه کم آهنگها تعدادشون زیاده
، اگه بخام تو قسمت hiperlink مستقیما فرمان audioopen بدم میشه؟
تو پرانتز بگم جستجو کردم تو انجمن با این عناوین:
"ارتباط mmb با htm" و " لیست پخش htm"
دیگه بهتر از این بلد نبودم جستجو کنم ببخشید

تا 20 صفحه هم تو انجمن به عقب برگشتم
:-?
در کل شرمنده و منتظر یاری شما هستم
یا علی

• Like
Reactions: mqt

m javad

کاربر متخصص
ببینید کدهای مورد استفاده شده برای این مورد فرق چندانی با کدهای بیلدر نداره!
چنتا کد تعریف شده داره مثل script و page و scriptcode که کارهای خاصی رو انجام میدن
خب اولی که یه اسکریپت رو اجرا میکنه و دمی به صفحه خاص میره و سومی چنتا کد رو اجرا میکنه

ولی در کل شما از این قانون استفاده کنید:
تمام کد ها همون هستند با این تفاوت که به جای " توی اونها از " استفاده میشه
یعنی دستور زیر، این میشه:
کد:
Message([COLOR=#ff0000]"[/COLOR]Any Message String here ...[COLOR=#ff0000]"[/COLOR],[COLOR=#ff0000]"[/COLOR]VARIABLE[COLOR=#ff0000]"[/COLOR])

کد:
Message([COLOR=#ff0000]"[/COLOR]Any Message String here ...[COLOR=#ff0000]"[/COLOR],[COLOR=#ff0000]"[/COLOR]VARIABLE[COLOR=#ff0000]"[/COLOR])
خب حالا شما دستور باز کردن آهنگ رو خواستید:

کد:
AudioOpen([COLOR=#ff0000]"[/COLOR]C:\123.mp3[COLOR=#ff0000]"[/COLOR])
کد:
و البته اگر بخواهید دوتا کد رو همزمان اجرا کنید باید از scriptcode استفاده کنید
برای مثال قرار هست یه پارامتر تغییر مقدار داده بشه و بعد یه اسکریپت اجرا بشه و ...
برای این کار کد %0D%0A استفاده میکنید که مابین دوتا کدتون قرار میگیره
برای مثال قرار هست بعد از open شدن فایل پخش هم بشه
کد به این شکل تبدیل میشه:

کد:
AudioPlay()
کد:
[COLOR=#0000ff][FONT=Verdana][B]scriptcode0[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]:[/B][/FONT][/COLOR]AudioOpen([COLOR=#ff0000]"[/COLOR]C:\123.mp3[COLOR=#ff0000]"[/COLOR])[COLOR=#0000ff] %0D%0A [/COLOR]AudioPlay()

آخرین ویرایش:

mahdi5789

Member
سلام
ممنون از شما که به فکر مایی
اما یه نکته:
تو قسمت hiperlink هر کدوم از آهنگها این کد رو وارد کنم دیگه
آخه این علامته را نمیفهم: ;quat&
منظورتون یعنی اینطوریه: ;"&

m javad

کاربر متخصص
نه منظورم از این ;quat& دقیقا همین ;quat& هست !! :wink:
دقیقا همین رو تایپ کنید، مخفف یا نماد چیزی نیست. این یه رابط هست که تو بروزر دلفی تعیرف شده و جاهای دیگه هم کاربرد نداره
برای اینکه بهتر متوجه بشید تو راهنمای بیلدر Html رو جستجو کنید و اولین چیزی که پیدا میکنه رو مطالعه کنید
موفق باشید

mahdi5789

Member
بازم سلام
چقدر من خنگم!
:mad:
اون قبلیه که شما فرمودی اجرا شد اما مگه شما نگفتی برای بیش از یک فرمان از scriptcode استفاده می کنیم،
خب یعنی اینطوری میشه دیگه:

scriptcode0:AudioOpen("C:\123.mp3") %0D%0A AudioPlay() %0D%0A backgroundpause()
یا

scriptcode0:AudioOpen("C:\123.mp3") %0D%0A RunScript("1")

یا
scriptcode0:AudioOpen("C:\123.mp3") %0D%0A Script:1
اما هیچ کدومشون اجرا نشدن آخه جرا؟
انصافا درست نوشتم دیگه؟!
اگه غیر از اینه شما بفرما چه کنم
یا علی

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما این کد رو بعنوان لینک قرار دادید دیگه، یعنی کد HTML شما چیزی شبیه به این هست:
[HTMLS]<a href="scriptcode0:AudioOpen(&quot;C:\123.mp3&quot;) %0D%0A RunScript(&quot;1&quot;)"> Run Script1</a>[/HTMLS]

mahdi5789

Member
سلام
محمد آقا دست شما درد نکنه که پاسخ دادید
یه نکته و اونم این که این لینک رو به عنوان hiperlink برای لیست آهنگها بزارم؟
آخه MMB نتونست باهاش ارتباط برقرار کنه!
حالا یا اشکال از منه که نمیتونم لینک رو اسم آهنگهام اضافه کنم یا از MMB که نمیتونه لینک رو بخونه؟
.

:snap:
.
.
.
احتمالا اشکال از منه!

nevercom

اگر مقدور هست فایل html رو اینجا پیوست کنید تا بررسی بشه

mahdi5789

Member
سلام
فایل html خاصی نیست فقط یه تعدادی اسم هست که قراره هر کدوم رو کلیک کردی در داخل برنامه پخش بشه و آهنگ زمینه نیز قطع بشه و یا یک اسکریپت اجرا بشه همین!
حالا میخام بدونم اون لینکی رو که باید به هر کدوم از اسم ها بدم چیه؟
در واقع میخام موارد زیر رو ازطریق html به MMB وارد کنم:
AudioOpen("<SrcDir>\123.mp3")
ScriptTimer("AutoMoveTrackSldr","0")
If (A$='1') Then
BackgroundPause()
End
A$=' '​
حالا اگه بخام همه اینها رو تو یه دونه اسکریپت بریزم و با فرمان script:script name تو mmb اجرا کنم خیلی سخت میشه چون تعداد آهنگها زیاد هست و باید به تعدادشون اسکریپت بسازم!
حالا جه کنم؟
البته چون هنوز فایلم رو آماده نکردم براتون نفرستادمش

nevercom

قرار نیست کل کدها رو در HTML بنویسید، خب شما میخاید با کلیک روی یک لینک آهنگ پخش بشه، من اگر باشم آدرس آهنگ رو در اون لینک میزارم و بعدش دستور اجرای یک اسکریپت رو میدم، که اون اسکریپت وظیفه ی پخش آهنگ و باقی کارها رو داره
[HTMLS]<a href="scriptcode0:Audio$ = '<SrcDir>\MyMusic.mp3' %0D%0A RunScript(&quot;Play&quot;)"> Music 1</a>[/HTMLS]
و در اسکریپت Play:
کد:
AudioOpen("Audio$")
AudioPlay()

ScriptTimer("AutoMoveTrackSldr","0")
If (A$='1') Then
  BackgroundPause()
End
A$=' '

omid.berooz

Member
اینم یه نمونه فقط یه فولدر بسازید با نام moghadam بعد نام اهگ ها بر اساس asl بنویسید مانند asl1و asl2 و...........
در ضمن این فایل اهنگ هارو random انتخاب میکنه خواستید دستور رو بردارید

پیوست ها

• Folder Play.rar
    7.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

mahdi5789

Member
قرار نیست کل کدها رو در HTML بنویسید، خب شما میخاید با کلیک روی یک لینک آهنگ پخش بشه، من اگر باشم آدرس آهنگ رو در اون لینک میزارم و بعدش دستور اجرای یک اسکریپت رو میدم، که اون اسکریپت وظیفه ی پخش آهنگ و باقی کارها رو داره
خب منم منظورم همین کار بود فقط این لینک رو که هم آهنگ رو پخش کنه و هم اسکریپت رو اجرا کنه نمیتونستم به MMB بدم .من از این لینک به عنوان Hiperlink برای اسم آهنگهام استفاده می کنم که نمیشه:

scriptcode0:AudioOpen(&quot;C:\123.mp3&quot;) %0D%0A RunScript(&quot;1&quot;)
آیا این فرمان رو اشتباه در hiperlink قرار میدهم یا نه؟
سوال من این است.:cry:
در ضمن:

اینم یه نمونه فقط یه فولدر بسازید با نام moghadam بعد نام اهگ ها بر اساس asl بنویسید مانند asl1و asl2 و...........
در ضمن این فایل اهنگ هارو random انتخاب میکنه خواستید دستور رو بردارید
این نمونه ای که گذاشتید نمونه خوبی هستش ولی فکر کنم الان این به درد من نخوره چون من لیست پخش html دارم اما در کل دست شما درد نکنه

nevercom

نمیدونم مشکل شما چی هست دقیقاً، اما من کد زیر رو در یک فایل HTML ذخیره کردم و اون رو در MMB نمایش میدم، وقتی روی لینک کلیک میکنم، آهنگم شروع به پخش میکنه
[HTMLS]<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<a href="scriptcode0:AudioOpen(&quot;D:\Music\302 zbigniew preisner - enfer la double vie de veronique (live).mp3&quot;) %0D%0A AudioPlay()">Music 1</a>
</body>
</html>[/HTMLS]

mahdi5789

Member
سلام
آقا مشکل ما حل شد
فقط نکته اش اینجا بود که من منظورم دادن یک هایپر لینک به متن بود و کد ارسالی شما را به عنوان یک هایپرلینک به متن میدادم بدون توجه به آن، اما منظور شما یک کد بود که به زبان html نوشته شده بود و باید در قسمت کد در طراحی html از آن استفاده میشد. در واقع اگر بخواهم از فرمان شما استفاده کنم باید در قسمت برنامه نویسی html بنویسمش اما اگر بخواهم به صورت هایپرلینک استفاده کنم دیگر نیازی به استفاده از اسلوب برنامه نویسی html در ابتدا و انتهای فرمان ندارم
البته خودمم نفهمیدم چی گفتم؟!!!
با تشکر از دوستان گرامی : m javad ، nevercom ، omid.berooz

omid.berooz

Member
مرسی
فقط اگه مشکل نداره میشه نمونه ای که ساختید رو پیوست کنید شاید به درد ما هم بخوره

mahdi5789

Member
مثال کاربردی لیست پخش html و آهنگ زمینه

سلام
پروژه که هنوز انجام نشده است اما خلاصه این تاپیک رو در مثال زیر آوردم (البته سعی کردم بیارم)
فکر کنم یه مثال برای گذاشتن آهنگ پس زمینه و قطع شدن آن هنگام پخش آهنگ نیز شده باشد. ( باز هم البته به روش خودم!!!! که فکر کنم خیلی لقمه رو دور سرم چرخوندم ولی کاربردیه)
امیدوارم به دردتون بخوره
یا علی

پیوست ها

• html playlist.rar
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 28

omid.berooz

Member
سلام
الان این چجوری کار میکنه وقتی میرم تو پروژه هیچ لیستی نمیاد:-?

mahdi5789

Member
سلام
منظور من از لیست پخش در واقع یک لیست چند تایی از صدا است که برای راحتی کار به صورت html طراحی میشه و به MMB معرفی می گردد. نه اینکه شما فکر کنید منظور listbox است.
دلیل اینکه این لیست رو تحت وب به نرم افزار میاوریم این است که هم تایپ و تصحیح لیست آهنگها راحت تره
هم به دلیل سختی کار با listbox (البته به نظر بنده!!!) اینطوری میتونی یه لیست مثلا صدتایی را تو نرم افزار داشته باشی به همراه scorall bar (نوار پیمایش) بدون اینکه بخوایی از پلاگین یا برنامه نویسی خفن یا listbox استفاده کنی!
و صد البته که اینها همش نظر منه و ممکنه اساتید محترم بگن کار های راحت تری هم میشه کرد که اگه بگن ما هم استفاده می کنیم.
در هر صورت منظور من از ایجاد این تاپیک فهمیدن این مطلب بود که با راهنمایی دوستان حل شد و اگر عنوان تاپیک طوری بود که بد متوجه شدید ببخشید:rose:
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا