زیبا شده دوست عزیز :
مشکلاتی که به نظر من تو کارتون میبینم اینا هستن :
اول اینکه منبع نوری اصلا مشخص نیست چی هست ؟!
کاغذ هاتون همونطور که بالا هم اشاره شده انگار رو هوا هستن .
کیفیت تکسچر چوب های روبه روی پایینه . همچنین تکسچر کمد .
سایه هاتون در بعضی جاها خیلی کمه و فکر میکنم نیاز به یک لایه آکولوژن دارید .
یک چیز دیگه هم اینه که به نظر من اجزا به طور خیلی غیر طبیعی و نا منظرم پخش شدن و هیچ کدوم هیچ ربطی به هم ندارن .
ببخشید اگر خیلی حرف زدم .
با آرزوی موفقیت .
اختیار دارید دوست عزیز .
من چیز خاصی بلد نیستم .
باز هم اگر دوستان جایی سوال داشتن که در حد اطلاعات بنده بود در خدمت هستم .
من خودم برای رفع این مشکلات سایه ها یک رندر آکولوژن میگیرم و رو عکس میزارم که خیلی به طبیعی شدن کار کمک میکنه .
حالا اینکه با مکس چطور میشه این لایه را رندر گرفت و ... راستش من اطلاعی ندارم ...
موفق باشید .
مدلینگ خوبه . ولی رندر یک کم بد شده . کیفیتش کمه . یک نکته هم قابل ذکره که اگر میخوای همه چیز طبیعی جلوه کنه . چون خونه یک کلبه ی چوبیه پس هر کدوم از تخته هایی که دیوار کلبه رو تشکیل میده باید یک object جدا باشه . ممکنه که سنگین کنه کار رو . ولی طبیعی و باحال از آب در میاد . کف زمین اگه اشتباه نکنم باید displacement باشه . اینم خوبه ولی دقت زیادی میخواد توی ایجادش . مثلاً توی کار شما فاصله ی بین تخته چوبها زیاده .
اگر هم میشه یک وایر از کارتون بذارید . چون خیلی از مشکلات از طریف وایر دیده میشه
.ممنون
سلام
اول عذر(یا عزر یا اذر یا ...)خواهی می کنم بابت اینکه نبودمو دیر جواب دادم
دوم
بابا بی خیال دمتون گرم واقعا خوشحالم این جمع هارو میبینم همه کمک میکنن با ادب و... این لذت بخشه
من روش یه ذره(تشدید چه جوری باید بزارم؟) کار کردم با توجه به گفته ها ی شما امیدوارم بهتر شده باشه
به نظرم همون قبلی بهتر بود .
این بیش از حد تاریک شده و شاید بشه گفت 70 درصد کارت پوشیده شده و دیده نمیشه .
کار جدیدتون هم خوب شده اما تکسچرسازی و نورپردازی هنوز جای کار داره .
موفق باشید .
من می خواستم یه حالت غم و اندوه خواسی رو برسونه (چیزی که ما ایرانی ها دقیقن توشیم ) .
قبول دارم کار ضعیفه .دستم به کار نمیره حوصله و حس نیست رو جفت اینا ده ساعت هم کار نکردم .
اما روش باز هم کار خواهم کرد