تنظیم dpi !

ramiy

Member
سلام
من باید عکسهایی که میارم تو ایندیزاین 300dpi باشه
چجوری اینجوری تنظیمش کنم ؟
یعنی از کجای فوتوشاپ ؟
مرسی

memol_515

Active Member
خوب ببين دوست عزيز، مسئله اصلي اينجاست كه شما با تغير dpi از طريق فتوشاپ، نميتوني كيفيتش رو بهتر كني. فقط ميتوني بدتر اش كني:دي

حالا با دونستن اين مطلب، اگر ميخواي عكس رو خودت ايجاد كني، كه به محض زدن كليد Ctrl+N از توي همون قسمت resolution ميتوني dpi ات رو تنظيم كني. (گزينه pixel/inch فعال باشه!)

يا اينكه اگر بخواي dpi يه عكس رو تنظيم كني، ميتوني توي فتوشاپ cs3 با كليد تركيبي Ctrl+Alt+i و توي ورژنهاي قديمي تر از طريق منوي image>imagesize باز هم از طريق 'گزينه resolution، بري و dpi عكست رو تنظيم كني.

موفق باشي

.:SENATOR:.

Member
ببين دوست عزيز شما ميتوني بدون افت کيفيت ريزولوشن عکس رو 300 کني اما عکست کوچيک ميشه که براي اين هم يک راه حل دارم

اول
اينکه چطوري ريزولوشن عکس رو 300 کني

براي اينکار برو به همون Image Size
1-حالا از قسمتPixel Dimensions عدد جلوي Width رو کپي کن.
2-Resolution رو 300 کن.
3-دقت کن که تيک گزينهConstrain Proportions در پايين پنجره گذاشته شده باشد.
4-حالا اون عددي رو که از قسمتWidth کپي کرده بودي دوباره جلوش ، Paste کن.
5-OK رو بزن
تا اينجا ريزولوشن عکست شد 300 و عکست يه مقدار کوچک شد.

حالا اون راه حلي که گفتم براي کوچک شدن عکس دارم
براي اينکار شما بايد نرم افزار Reshade رو از اينجا دانلود کني (اين نرم افزار عکس رو بدون افت کيفيت (تا حدود خيلي زيادي) بزرگ ميکنه).
کارباهاش خيلي راحته. شما قبل از انجام مراحل بالا ابتدا با توجه به نسبت ريزولوشن اوليه عکست (مثلا 72) و ريزولوشن 300 (که حدوداً ميشه 4.2 برابر) عکس اوليه رو بزرگ کن بعد مراحل بالا رو روش انجام بده تا بعد از انجام مراحل بالا و کوچک شدن عکس تازه بشه اندازه اي که اول بوده.

يا علي مدد.

جدیدترین ارسال ها

بالا