تنظیم کیفیت تصاویر jpeg در خروجی swf

سلام
با اینکه کیفیت تصویر اولیه که وارد کتابخانه کرده و تبدیل به سیمبل و مووی و به صورت لینک وارد برنامه ام کرده ام کیفیتش خوب است ولی موقع پابلیش کیفیتش خیلی میاد پایین با اینکه تنظیمات کیفیت jpeg در پنجره پابلیش بین 80 و 100 امتحان کردم تأثیر در خروجی نداشت. جاهای دیگر را گشتم شاید برای تعریف کیفیت عکس ها چیزی داشته باشد . ولی پیدا نکردم. چه کار کنم. حتما باید تصاویر از کتابخانه وارد شود نه لود شود و یا روش دیگر.

Fanous

Well-Known Member
سلام
با اینکه کیفیت تصویر اولیه که وارد کتابخانه کرده و تبدیل به سیمبل و مووی و به صورت لینک وارد برنامه ام کرده ام کیفیتش خوب است ولی موقع پابلیش کیفیتش خیلی میاد پایین با اینکه تنظیمات کیفیت jpeg در پنجره پابلیش بین 80 و 100 امتحان کردم تأثیر در خروجی نداشت. جاهای دیگر را گشتم شاید برای تعریف کیفیت عکس ها چیزی داشته باشد . ولی پیدا نکردم. چه کار کنم. حتما باید تصاویر از کتابخانه وارد شود نه لود شود و یا روش دیگر.

سلام
فرض کنیم شما از یک عکس با ابعاد 800x600 که کیفیت خوبی هم دارد در پروژه استفاده کرده اید
حالا اگه پروژه شما قرار باشه اون عکس رو بصورت فول اسکرین نمایش بده و ابعاد مونیتور 1920x1080 باشه ، خب معلومه که کیفیت کار پایین میاد
باید ببینیم پروژه شما به چه صورته؟

flash.developer

Active Member
ابعاد عکس باید دقیقاَ با ابعادی که در فلش کار می‌کنید یکی باشه نه بزرگتر و نه کوجکتر

حالا اگه قرا باشه بر اساس برخی شرایط اندازه بعدا تعریف شه چطور؟
من نمیتونم به اجبار یک اندازه بگذارم و بگم نباید تغییر کنه.
چرا بزرگتر بودن اندازه تصویر اولیه باعث افت کیفیت میشه. در صورتی که باید بر عکس هم باشد.

tanzetanz

New Member
برای اینکه با کوچک کردن یا بزرگ کردن تصویر افت کیفیت رخ نده، باید تیک Allow Smoothing رو در Properties تصویر موجود در لایبراری تیک بزنید. همین.

Allow-smoothing.jpg

اگر هم تصویر رو از بیرون لود کردید، باید خصوصیت smoothing رو برای اون بیتمپ برابر با true کنید.
البته ابن کار رو باید بعد از اینکه لود عکس تمام شد انجام بدید وگرنه با ارور مواجه میشید.

پیوست ها

• smoothing bitmap.rar
    325.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا